משהו להתחלה חדשה!

GMjoy

New member
משהו להתחלה חדשה!

היום אחר הצהריים, תנומה קצרה עוררה אותי לכזה רעיון נהדר! יש לפעמים דברים כאלה מציקים, שקשורים כמובן לבקשות שמעלות ספקות ודברים לא נעימים.. עלה בי משמיים, רעיון מעולה שאני שמח לשתף איתכם! אז ככה: מאחר ואני אוהב גדול של לאסוף כרטיסים שונים ממקומות שביקרתי בהם: הופעות, אירועים חשובים...וכו'... נכון שזה נהדר כשיש משהו להיזכר בו, או להפך, לצפות לו? ובכן, הרעיון מבוסס על הזמנה! אנחנו מזמנים לנו משהו, ומצפים ממנו להתגשם. במוקדם או במאוחר (ולרוב המאוחר), אנחנו עלולים לחשוב ששום דבר אינו זז כל-כך... ואז עולה השאלה: מה קרה שעדיין לא התגשם כלום? האם בכלל משהו זז? אולי לא שידרתי נכון את הבקשה? וכדומה. הרעיון שלי יכול לגרום לכל אחד רוגע ושלווה פנימית בשנייה!! צ'יק-צ'אק!
עולה לכם משהו מעניין שאתם רוצים, ומרגישים רצון להגשים אותו? אל תשגעו את עצמכם בחזיונות, דמיונות, שאלות ושגעונות, בעיקר! תיקחו דף ועט, בתחילת המכתב תרשמו ______ אני מזמין/נה אותך/את הדבר המסויים הזה לחיים שלי! בהמשך אתם מפרטים את הבקשה - לפרטי פרטים מדוייקים!! תקפלו את הדף, ותכניסו לתוך מעטפה
על המעטפה אתם רושמים הזמנה - כל העניין זה ליצור עבורכם הזמנה למשהו שאתם רוצים להגשים! כשאתם שלחתם פעם הזמנה למישהו, הרי ידעתם בוודאות שזה יבוא...נכון? אם זה היה לאירוע, חתונה, מסיבה, מכתב אהבה! זה הזמן ליצור עבור עצמנו הזמנה ברורה ומדוייקת, שנשלחת ליקום, ונותנת לכם סמכות על-ידי המכתב הזמנה שיצרתם! אפשר ליצור גם קופסה למכתבים (כמו קלפי בבחירות), ומדי פעם להכניס לתוכה מכתב הזמנה! זה יוצר אצלכם אוטומטית אמונה חזקה שבאמת תקבלו את מה שרציתם! הכי חשוב: תעשו הכל באהבה
ברגע שיצרתם את המקום, ואת המכתב הזה, אל תדברו ואל תתעסקו בו יותר! שלחתם את הבקשה שלכם, וזה הזמן לתת ליקום לטפל בזה בצורה הכי טובה שלו! אני שולח לכם אהבה והגשמה בכל מה שתרצו!

ע ו פ ר ה

New member
רעיון נהדר. תודה

מעטפה / קופסה להזמנות כתובות. והרעיון לכתוב את הדברים מיד כשהם עולים, הוא רעיון טוב מאוד בעיני. באהבה עופרה

רעיון פשוט וגאוני

ועלה לי גם בהמשך להודעה שאפשר ממש לשלוח לעצמנו את ההזמנה הזאת פיזית בדואר. בתור השולח לכתוב "היקום" או משהו אחר בסגנון.

GMjoy

New member
../images/Emo45.gif

אפשר לשחק עם זה איך שרוצים =] הרי אומרים שיש לכל מאיתנו חבילה בעולם הזה, אז הנה, יוצרים את החבילה הפיזית שלנו בבית! אפשר אפילו להשאיר מקום במעטפה כדי לכתוב את התאריך כאשר מתגשמת המטרה !
הtרמפיסטית, התוספת שלך נהדרת! תודה!

למעלה