משהו להרהר בו

dafna l

New member
משהו להרהר בו

כתבתי דברים להרהר בהם ולא ידעתי למה דוקא היום והבוקר קמתי להודעה על רציחתו של ד``ר שמואל גיליס כאב חד פילח את ליבי כעס הציף אותי ורציתי לכתוב בזעם לצעוק לצרוח למה ? ונזכרתי שרק אתמול כתבתי לי כתבתי דבר אינו מיקרי מישהו שם למעלה שומר מנחה אותי בדרכי והלכתי וקראתי וקראתי להזכיר לי לעצמי את מה שנשכח ממני בשניה אחת של כאב מפלח שתקתי בא הבכי מילים לזכרו: והוא איש משכמו ומעלה איש עם נשמה גדולה עם אהבה גדולה לכולם אב נפלא ובעל מקסים וחבר לכולם יהי זכרו ברוך

אוסי

New member
כואב ...אבל אהבתי את האמונה ...

במישהו שמנחה את דרכינו ... שאנחנו עושים ככול העולה על רוחו .... יש לי איזה שיר ..בהתעוררות..

dafna l

New member
מישהו מנחה אותנו

ואנו עושים על פי דרכנו הרשות נתונה בידנו מחכה לשיר שלך ותודה

אוסי

New member
דפנה ...

השיר כתוב בפורום התעוררות ... אין לי כוח להעתיק ...אז... תכנסי לשם ..שם השיר זה ...החיים. תחזרי ספרי איך הוא ... אוסי.

dafna l

New member
אוסי השיר מעורר את הלב

מקסים הגבתי לך בהתעוררות

dafna l

New member
אוסי השיר מעורר את הלב

מקסים הגבתי לך בהתעוררות

idodo

New member
קורבן של השלום-כולם מוזמנים להגיב..

לא יודעים מתי תורנו עוד יגיע מחיר השלום הוא דם יהודי נרצחים בטול כרם, בראמללה אסור לצאת מהבית אבל לא מוותרים כואב, כל כך כואב מדינה של שטח אש חיים בפחד, איך הגענו למצב חרבנא? ועוד תהיה פה מלחמה ממש קרוב, אולי שבוע גיוס דחוף למילואים, הלב שותת לו מבפנים ואין לדעת מי מאיתנו הקורבן הבא הקורבן של השלום קורבן נורא ואין לדעת באילו נעליים ידרכו על הגופה גופה של מי ובשביל מה? בשביל שלום? במדינה? בשביל השקט בשביל ששם בשקט ממש בפנים בנשמה יהיה קצת שקט זאת דממת מוות, דממה שלא ידענו עוד דממת שנאה וכל מה שיידרש, ירצו יותר איזו חמדה איזו צרות איזו כמיהה להשמיד אותנו, ולהשאיר את העוגה שלמה.

tairon

New member
עד מתי?

עד מתי?

עד מתי יפלו קורבנות על מלחמה על אדמה האדמה הזו נושאת בקרבה הרבה דם דם של חפים מפשע שכל רצונם הוא לחיות בשלווה.. ואולי...אולי יום אחד נלמד לחיות זה לצד זה ללא שפיכות דמים עד מתי נחייה בכאב

שקדית

New member
כל מילה נכונה

בעלי הכיר את ד``ר גיליס אישית הוא היה הרופא ביחידה שבה משרת במילואים..... וכל מילה שאמרת נכונה עליו אדם מיוחד שאננו ציפי

למעלה