משהו להרגעה

לבנתכנף

New member
משהו להרגעה

האם משהיא יכולה להמליץ על משהו שאפשר לקחת להרגעה, בזמן הטיפולים? אני צריכה להתחיל זריקות, ואני ממש לא רגועה בגלל המצב וכו´, ואתן יודעות כמה חשוב לנו להיות רגועות בזמן הטיפולים.

אולה *

New member
הי לבנת! ../images/Emo20.gif

אני לא כ"כ מקבלת את ה"חשוב להיות רגועה בזמן הטיפולים!" אבל כדאי להיות רגועים גם בחיים הרגילים. לפעמים אני לוקחת calmanervin - קונים בבית מרקחת, כולל רק רכיבים טבעים. א-ב-ל, לא "קלמה-לילה". הוא יותר חזק ולא טבעי. בהצלחה, אולה

לבנתכנף

New member
אולה, תודה,

האם התרופה הזאת לא תפגע בהשפעת המנוגון והצנטרטייד שאני אצתרך להזריק? כמובן שאני לא אקח זאת יום יום, אולי פעמיים במשך תקופת הטיפול.

אולה *

New member
זה לא אמור להפריע

אני לוקחת את זה לעיתים רקוחות - בעיקר כדי להרדם, לפעמים שני כדורים במכה אחת.

עידית ד

New member
מה שמציל אותי (או שלא ../images/Emo3.gif)

זה טיפות Rescue -remedy. זה עשוי מצמחי באך. טבעי לחלוטין ומומלץ.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

רסקיו רמדי- ההמלצה האולטימטיבית שלי. מדובר בבקבוקון קטן שיש בו 5 תמציות פרחי באך. ומניחים 4-5 טיפות מתחת ללשון כמה פעמים ביום. המושג תמציות פרחים קצת מטעה, שכן מדובר במים שהניחו בהם (ללא בישול או סחיטה) צמח מסוים, והמים "קיבלו" מהצמח תכונות. יש בבקבוקון גם אחוז קטן של אלכוהול, אבל בכמה טיפות ליום הכמות זניחה. התכשיר מטפל במצבי לחץ וחרדה. הוא לא מסמם או מטשטש, אלא גורם להפחתה משמעותית של הפחדים, הלחצים, המחשבות הטורדות שנכנסות ללופ ולא נותנות מנוח. ואין לו שום השפעה אחרת על הגוף. אפשר לקחת כמה פעמים ביום במשך תקופה. לא רצוי מעל כמה שבועות רצוף, אבל לדעתי גם לא יהיה צורך, כי כאשר נרגעים, אז יש כוח להתמודד עם הפחדים ויש "כוח להרגע" גם בלי התכשיר. ניתן לקנות אותו בחנויות טבע, או באגף הטבע בסופר. ממליצה מכל הלב. נועם

ligo

New member
מצטרפת להמלצות על תמצית רסקיו

נמכר בכל בית מרקחת וממש עוזר ועוד משהו שתמיד מרגיע- תרגילי נשימה. הבעיה היא שצריך להתרכז בנשימה וכשלחוצים לא תמיד אפשר, אבל צריך ללמוד לשלוט בלחץ בעזרת נשימה נכונה.

קט קט

New member
יוגה;

בהמשך להודעה הקודמת על תרגילי נשימה, אני מאד ממליצה גם על יוגה. זה אמנם יותר פרויקט מלקחת תרופה, אבל זה מאד מאד עוזר - גם לגוף וגם לנפש! קט

יש כדורים להרגעה כללית ..

ואני ישתמשתי בהם בהתחלה כי הייתי כמוך בידיוק הם על בסיס טיבעי קלמן נרווין משהו כזה קוראים לזה שיהיה בהצלחה יונית

למעלה