משהו לא מסתדר לי...

eranzhaer

New member
משהו לא מסתדר לי...

משהו לא מסתדר לי בג'סי.. (GS) המיכל דלק שלה אמור להכיל 20 ליטר, ולפי מה שהבנתי הוא מחולק ל16 ליטר, ועוד 4 ליטר ברזרבי... ג'סי עושה משהו כמו 250 קילומטר עד שנגמר הדלק בראשי (המנוע מגמגם ונכבה), וכשאני ממלא דלק אני משלים 9-10 ליטר... כלומר - האם זה הגיוני שהמיכל הראשי מכיל רק 10 ליטר?? אני עושה עכשיו ניסוי... אני מנסה לרוקן את הרזרבי ולראות כמה הוא מכיל... נ.ב. כמובן שאני ממלא דלק עד הסוף... וכן, אני יודע שזה בעצם מיכל אחד שמחולק לשני פתחים בגבהים שונים...

Moo Moo

New member
איזה שנה הGS?

אם אינני טועה המיכל דלק הוגדל בנפח עם השנים.... ולפי מה שאתה אומר אתה עושה 25 קילומטר לליטר, שזה הרבה יותר מטוב...

theshark

New member
לסוזוקי GS500 יש 17 ליטר.

GS500. אין מיכל רזרבי, יש שתיי צינורות באורך שונה.

Pumi

New member
לא הגיע הזמן לעדכן את האתר?

20 ליטר (שים לב שגם המחיר שונה).

בדגם הישן

יש 12 ליטר לפני הרזרבי, כך שבכל מקרה יש לו בעיה. אולי בעיה נפשית כמו אצל שלי, אחרי כמה חודשים שהוא אוכל את ה-12 אחרי 150 ק"מ ואף בעל מקצוע לא מוצא בעיה הוא פתאום מחליט שבא לו לחזור לעשות 220 ק"מ.

צבינגי

New member
דלק לדגם 2002

לפי הספר ומדידת צריכה בפועל בדגם שברשותי: 19 ליטר שמתוכם 4.3 ליטר רזרבה וכן....זה נכון שהאופנוע גומא מעל 250 ק"מ למיכל מלא !!!

TomaC

New member
תתדלק את האופנוע על הג'ק אמצע

וכשהמיכל ייראה מלא אל תפסיק אלא תתחיל למלא לאט לאט עד שהוא יתמלא לגמרי. המרחק בין נראה מלא למלא לגמרי הוא בערך 3 ליטר.

eranzhaer

New member
וואלה...

כנראה שזאת באמת הבעיה, אני מתדלק על רגלית...

למעלה