משהו לא מוגדר...

sh00sha

New member
משהו לא מוגדר...

אני לא יודעת בדיוק מה זה אבל קרה לי מין שיתוק שינה או לא יודעת מה זה... שכבתי על המיטה בצהריים, ונעצמו לי העיניים, פתחתי עיניים והסתכלתי על השעון וחשבתי כזה יש לי חצי שעה לנמנם אבל אסור לי ממש לישון. אז הרשיתי לעצמי לעצום עיניים ופתאום... המוח שלי התעורר! הכל היה חשוך למרות שזה צהריים אבל לא הרגשתי משותקת! נרדמתי עם הגב לחדר על הבטן ושמעתי קולות מאחורי כאילו בחדר. אנשים מדברים אומרים דברים לא הגיוניים. משפטים שאתה שומע כשאתה נרדם או בדיוק מתעורר מחלום... דברים כמו "אז העכבר התמרמר אז מה?" לאמשנה... בקיצור זו הייתה הפעם הראשונה שהרגשתי שהמוח שלי פועל ממש כמו במציאות! חשבתי רגיל. ישר חשבתי איך אני אחצלל? מה אמרו בפורום? וניסיתי לתת לזה קצת זמן להתגלגל לחלום. ניסיתי להתגלגל מהמיטה ולהיות פעילה ונפלתי באמת מהמיטה (לא במציאות, בחלום) אבל אז הופעתי שוב על המיטה. בקיצור לא הלך לי כלום. ונכון שתמיד מפחדים שחצלול יהפוך לסצלול מכיוון שאנו עירניים ואומרים "אני ישר אחשוב על מפלצות" ובסוף זה לא קורה כי זה לא כמו מציאות? אז היה לי הפוך. תמיד חשבתי אני אחשוב על להתעורר ותמיד זה לא קרה אבל במה שקרה לי באמת ישר חשבתי על להתעורר מכיוון שזה היה משהו יותר 'עירני'. הדחקתי את זה וידעתי שאם אני אנסה לפתוח עיניים אני אתעורר אבל בסופו של דבר פתחתי עיניים והכל היה שחור כלומר עוד לא התעוררתי ובפעם השניה התעוררתי. אז מה זה היה? ולמה לא הרגשתי משותקת? והאם להחשיב את זה כחצלול בספירה??

../images/Emo3.gif אממ אני ינסה לחשוב מה זה..

יכול להיות היה לך ווילד, הרי אמרת משהו לגבי זה שהתרכזת בשעון.. כלומר פעם אחת.. ואז עצמת את העיניים.
אבל בטוח ווילד אבל איך הגעת אליו.. די מעניין.. ולא הבנתי את הקטע- המוח מתעורר מה זאת אומרת? מה הרגשת?

sh00sha

New member
לא אמרתי התרכזתי בשעון...

רואים שאתה לא קורא! הסתכלתי עליו לראות כמה זמן יש לי לנמנם... זה היה מצב כנראה של ישנוניות... משהו בין חלום למציאות... לא יודעת.. כנראה ווילד שלא הלך כי ישנתי עם הגב לקיר...

sh00sha

New member
כי כזה הייתי ב'אסור לי לישון'

ופתאום כאילו הזכרתי בזה ופוף אני חולמת...

../images/Emo2.gif אה!! כאילו לא הרשת לעצמך -

לישון ואז קרה שכל הזמן ניסית להישאר ערה ואז כביכול שמרת על עירנות תוך כדי שהמוח נרדם..

silverhawk

New member
קצת התקשיתי להבין מה בדיוק היה

אבל ממש שזה נשמע (בהנחה שלא היה לך שיתוק שינה) מדובר בשרשרת התעוררויות כוזבות. הייתי מחשיב כחצלול אחד.
אגב, בכמה אנחנו כבר?

למעלה