משהו לא מובן לי...

משהו לא מובן לי...

בערוץ 10 אמרו שהם מורידים את כל התוכניות (כולל הישרדות) בגלל המלחמה. לפי מה שראיתי בנתיים זה שכל התוכניות חוץ מהישרדות משודרות כרגיל. האם יכול להיות שערוץ 10 הורידו את הישרדות בגלל שלא היה רייטינג טוב וסתם השתמשו בתירוץ של "בגלל המלחמה".

bvb6

New member
יש בעיה עם תוכניות "רייטינג" בזמן מלחמה

בואו לא נשכח שרוב הישראלים לא גרים ב"גוש דן" ובירושלים גרים יותר אנשים מת"א...

bvb6

New member
אני מעריך שתגובות אני אקבל אחרי

שאנשים יבינו שהתוכנית לא תשודר בסופ"ש הזה... שיהיה ערב שקט לכל עם ישראל
שבת-שלום

אני רק רוצה להבהיר את עצמי

כי נראה לי שלא הבינו אותי פה... אני הכי מבינה את תושבי הדרום,מלא אנשים שהיו איתי בשכבה נלחמים עכשיו בעזה. ואני מאוד בעד המבצע באופן כללי. אם יש חדשות/משדר שקשור למלחמה אין לי שום בעיה, להיפך אפילו זה מוצדק. מה שלא ברור לי זה ההודעה של ערוץ 10 שאמרה שכל תוכניות הבידור/ריאליטי מוקפאות ועוד באותו ערב (יום רביעי) שמו לי את "עד הבחירות זה יעבור". כאילו זה לא משדר חדשות, זאת תוכנית בידור (למרות שהיא לא מצחיקה). כמו ששמו את "עד הבחירות זה יעבור" יכלו להשים "הישרדות".

bvb6

New member
הישרדות זו לא ממש תוכנית בידור...

מדובר בשיקולי רייטינג שהם יותר מורכבים מכמה אנשים צפו בתוכנית באותו יום ...אלא מתרכזים בכמה ידברו עליה למחרת , במצב הנוכחי התוכנית לא יכולה להמריא - מין הסתם אנשים לא *יתאמצו* לראות תוכנית שהיא מאוד משעממת יחסית לחדשות.

ברור שלא מובן לך

הישרדות ניזונה מבאאז,ובאאז מביא רייטינג. ונכון לעכשיו תוכניות האקטואליה מקבלות רייטינג נכבד אז לא שווה לערוץ 10 לבזבז קלף מנצח.

אם חושבים על זה אז הם מנצלים בציניות את תושבי

הדרום והפחד שמצטלם נהדרת. אבל לא לשכוח להוסיף מוזיקה מאיימת...

יווווווווו

איזה חדשות יש לך ב"עד הבחירות זה יעבור" או במשחק כדורסל.. יש הבדל בין חדשות/תוכניות אקטואליה לבין תוכניות כמו "עד הבחירות",משחק כדורסל. התוכניות האלו כן משודרות למרות המצב. אז אני לא מבינה למה את "עד הבחירות זה יעבור" (שידרו את זה ביום רביעי, בדיוק בשעה שהיה אמור להיות הישרדות) ואת הישרדות לא. לא באתי בטעות של 'למה יש חדשות ולא הישרדות' כי זה מובן ולגיטימי. וד"א לוסי (בלה בלה) אני זוכרת שאתה זה שבכית ש"למה מה יש בדרום שאני לא יראה את מיכל(?)" אז מה אתה פתאום קופץ..

BeN ShaDe

New member
גם לא יצא לחשוב על זה במהלך הימים האחרונים.

והאמת? יש בהחלט מצב.

למעלה