משהו לא מובן לי...

vodopad

New member
משהו לא מובן לי...

אני קראתי את כל ההודעות שהיו בפורום וממש מסקרן אותי משהו.. אתם אומרים שזה לא פורום לחלומות ולא לפירושי חלומות והבנתי כבר.. ראיתי שכאשר מישהו כותב על חלום רגיל שהיה לו אתם לא כל כך יודעים לפרש את החלום הרגיל הזה, אך אתם טוענים "שזה פורום לחלומות צלולים" ואתם יכולים לפרש רק באמצעות חלומות צלולים.. השאלה שלי זו, איך זה שאתם יכולים רק לפרש את החלומות הצלולים שלכם ולא חלומות רגילים, כי הרי החלומות האלה הם אותו דבר, רק ההבדל הוא במודעות של החולם.. זה הרי הכל עניין של סמלים ותבניות ועוגנים שונים, אז למה כאשר מישהו מבקש פירוש לחלום רגיל שלו, אתם לא יכולים לענות? לתשומת לב: לא מופנה לכולם, אלא למי שהגיב לגולשים שחשבו שפה אפשר לבקש פירוש לחלום שלהם.. וברצוני לבקש שרק תגיבו, ולא תחשבו שאני בורה. זה פשוט מסקרן..

TheDUKE

New member
אני אישית חדש ומשתדל לעזור...

כשאני מבין משהו, אבל לרוב אני קורא את כל החלומות

Variety

New member
תגובה

היי vodopad, לי אין בעיה לעזור לאנשים לפרש את החלומות שלהם. אני רוצה לתקן את מה שכתבת - העניין לא לפרש חלומות צלולים רק אלא בעזרת חלומות צלולים לפרש חלומות רגילים שזה לדעתי דרך פירוש אחרת שלא סותרת את הרגילה אלא רק מוסיפה לה. לי אין בעיה לעזור לאחרים בפירוש החלומות שלהם. חלומות פז, Variety-

Gevakumon

New member
בקשר למטרת הפורום

מטרת הפורום היא אינה פירוש חלומות צלולים, ואם כך אתה חושב כנראה שאתה לא יודע מהו חלום צלול כי חלום צלול הוא חלום שאתה מחליט מה יהיה בו (לפחות באופן חלקי) ופירושו הוא בעצם פירוש המחשבות המודעות שלך ולא התת מודע שלך, לכן אין לזה הגיון...

TheDUKE

New member
חשוב להדגיש כי זוהי דעתך

ולא חוות דעת מקצועית או עובדה!

LucidGuess

New member
אני רואה את זה בתור עובדה

ברשותך

Deosette

New member
אתה כל כך טועה...

לפני שאתה מתנפל עליי, אדגיש ואזכיר שאני סטודנטית לפסיכולוגיה ובתור אחת שמבינה- הדבר שאמרת היא טעות ביסודה! אלה עם כן זוהי דעתך, וברור שאתה מתייחס לזה כעובדה- עוד טעות. אני מציעה לך לקרוא קצת ספרי פסיכולוגיה ובעיקר פרויד ויונג. ואחרי שתעשה זאת, תאמר לי עם אתה אדיין חושב כך.

למעלה