משהו לא הגיוני...

משהו לא הגיוני...

קודם כל, סליחה על ההודעה החדשה, אם יש צורך אז תשרשרו. והנה כמה שאלות למחשבה בקשר לאי... 1] בפרק הראשון, כשטומי - דילן שוכב במיטה ואדי וסילביה מקריאים לו את הסיפור, השנה היא 1995. שנה לפני כן הוא נולד, וכבר הוא נראה כמו ילד בן 6?
2] אם אדי וסילביה ידעו כל הזמן על זה שטומי הוא דילן, אז למה הם שלחו אותו לפגוש את עצמו?
והם היו כל כל מבוהלים שהוא לא פגש את עצמו, הרי... הוא אמור לפגוש את עצמו! דאמט, גיורא! תחשוב קצת! אם היית חושב קצת, אז היית מגיע למסקנה שבמקום לשלוח את טומי לפגוש את עצמו, הם יכולים לשלוח אותו ישר ליירט את האסטוראיד [למרות שהוא חושב שדילן אמור לעשות את זה, אבל בעצם הוא דילן..], ואז לפי ההיגיון, הם לא היו צריכים להגיע לאי! ארגגג!! הסבכתי! לא משנה, מקווה שהבנתם... [ועוד משהו: אם האסטורואיד יושמד, אז טומי בעצם לא יוולד, כי הוא בעצם נולד אחרי האסטרואיד... =/]

ny22

New member
מנהל
שאלות טובות! (ויש לי מה לענות ../images/Emo26.gif)

בקשר לשניה השנייה הנה תאוריה
אולי הכוונה היא שבהיסטוריה הבאה טומי יפגשו את עצמו... ושני הצצדים ידעו מה צריך לעשות... טומי לא פגש את עצמו אז, כי ג'יני לא הייתה על היאכטה וצ'יף היה בעצם סול... לכן לא הייתה איזו מחזוריות שבה טומי יכל לפגוש את עצמו, כי הוא לא נולד באותה היסטוריה. עכשיו כשאני חושב על זה יש תשובה יותר הגיונית: בהיסטוריה שג'יני ילדה את טומי אז היה רק טומי(דילן) אחד, והייתה צריכה לעבור עוד היטוריה כדי שטומי(דילן) יכול לפגוש את עצמו. אז עכשיו טומי בהיסטוריה הנוכחית יודע שהוא דילן והוא ינסה לפגוש את עצמו (טומי שלא יודע שהוא דילן) בהיסטוריה הבאה, וכך טומי שכן יודע שהוא דילן יפגוש את טומי שלא יודע שהוא דילן (טומי מההיסטוריה מהפרק הראשון יפגשו את טומי מההיסטוריה הבאה) וילך ליירט את האסטרואיד... למה שייט? כל מה שקרה בפרק הראשון היה בעצם לנסות ליצור מעין "פירצה" למקרה שטומי לא ימצא את דילן וכך הוא יוכל לחזור אחורה בזמן ולתקן את הטעות שלו. (אחרת הוא היה מת... ולימטב הבנתי אסור היה שהוא ימות כי אחרת יהיה ממש קשה להוליד אותו מחדש, כי ג'יני אמורה שוב להרצח וזה יכול ממש ממש להסתבך). עוד סיבה: כפי שעלמה אמרה, טומי צריך להיות מוכן לכך, לכך שהוא ידע שהוא דילן ושיש לו תפקיד. לכן הם רצו שהאו ינצל מפגיעת האסטרואיד ואז יחזור אחורה בזמן לפגוש את עצמו וכך להציל את העולם. אם חושבים על זה, זה מאוד הגיוני, הרי עכשיו כשטומי הולך לחזור בזמן הוא יודע אילו סכנות אורבות לו...לכן יש לו הרבה יותר סיכוי. בקשר לשאלה האחרונה בסוגריים: נכון, זה פרדוקס רציני מאוד...באמת מבחינת מעשית זה לא יתכן... (שכבר כתבתי על זה משהו פה בפורום). אבל היום, ברגע שעלמה אמרה לטומי שאף אחד לא באמת מבין איך המנגנון הזה עובד, כנראה שהפרדוקס לא ייפתר בסדרה...

or1malka

New member
גמאני לא הבנתי משהו...

צ'יף,הוא חווה את ההיסטוריה של עצמו פעמיים?? זאת אומרת, ראו שצ'יף היה עם ג'יני אחר כך רואים שהוא בוכה עליה שהיא מתה ואז הוא מבקש ממקס לבדוק עליה ואז הוא מוצא אותה ובעצם חווה את הכל שוב....או שאני טועה?בבקשה תסבירו לי אם הבנתם אותי נכון!

DIDI1524

New member
אני חושבת שהכוונה של מה שקרה בפרק 1

היא להכין אותו למשימה ולהראות לו כמה קשה לשנות את ההיסטוריה,כמו שעלמה אמרה היום. כל הפשלות שקרו בפרק 1 ו25 אמורות לחשל אותו ולהביא אותו מוכן כי רק היום בעצם הוא צריך לבצע את המשימה שלו

ny22

New member
מנהל
נכון, גם אני הגעתי לאותה מסקנה בערך...

שפרק 50 יהיה כמו פרק 1, רק שהפעם טומי ימצא את דילן... (מסובך טיפה, אבל ככה אני מניח).

למעלה