משהו לא בסדר

Afikli

New member
משהו לא בסדר

כל הזמן סובבת אותי תחושה שמשהו לא בסדר איתי. וזה מתחזק במצבים מסוימים: כשאני שומע (עוד פעם) על ילדים שנפגשים עם חברים כשאני נשאר בבית, על כאלה שמצליחים איפה שאני נכשל (מבחינה חברתית), כשיש לי שינוי פתאומי במצב הרוח (כן, גם לטובה), כשאני ברגע של חוסר ביטחון כללי (מה מקומי בחיים, מה העתיד שלי, לאן אני נמשך, מה אני אוהב, האם אנשים קיימים בכלל או שהם סתם רובוטים, ואולי גם אני רובוט, ומה זה בכלל חיים), כשאני בין היחידים שיושבים לבד בשיעור, כשאני מרגיש שלא מתייחסים אלי ברצינות ועוד. כשאני בבית, עם המשפחה או לבד, הכל נעלם ואני מרגיש נקי יחסית מדאגות, ובלילה אני חושב שמחר יהיה טוב יותר. אבל זה לא, מחר יהיה בדיוק כמו היום. ואם מחר יהיה יותר טוב, אז מחרתיים יהיה רע. אין לי טיפה של שליטה בחיים שלי. אני לא יודע מה זה טוב ומה זה רע, זה הכל תלוי במצב הרוח שלי. אני לא יודע מה המקום שלי, כי זה משתנה כל הזמן. חוץ מהבית, שעוד שלוש שנים (צבא) אני אצטרך לעזוב אותו. אני רוצה לחיות בלי להתאמץ כל הזמן לשמור על החברים שלי. אני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות בחיים, או לפחות מה יהיה בשבילי טוב (חוץ מהבית), ואני לא יודע. ועד שאני אדע, כל החיים יעברו לי כבר

שלוק29

New member
שטויות אחי. . .

אתה בן 15 ... זה גיל כזה מבלבל, בסוף תיגדל או שתחזור בתשובה...

למעלה