משהו לא בסדר...

• פותח הנושא 0ren
  • פורסם בתאריך

0ren

New member
משהו לא בסדר...

לא יודע למה זה.. הפסימיות שלי מציפה את החיים שלי, יכול להיות שזה מגיע ממכיוון החוסר ביטחון העצמי שלי אבל גם הוא צריך למצוא מקום אחר להיות בו. יש לי כול דבר שאני צריך , משפחה מדהימה, משכורת מעולה, רכב, דוגמן לשעבר ובכל זאת חוסר הבטחון העצמי לא מפסיק לרדוף אחרי. אם זה היה רק אני הקושי היה יותר קל, אבל חוסר הבטחון גורם לי להיות לבד, מפחד לגשת לאנשים, מתקשר יותר טוב לבד, מעדיף לעשות דברים לבד, והכי גרוע, הקשר שלי עם המין השני לוקה בחסך חזק. קשה לי להיות מאושר בחיים שלי, יש לי הכל אני יודע את זה אבל בכל זאת משהו מפריע לי, יכול להיות שזה מכל ההתגונניות שסיפקו לי הוריי בגיל הצעיר יותר אך הסיבה לא מספקת , כי המצב הוא זה ששולט. אין צורה שהמצב הזה ימשיך, מצטער לשפוך את זה עליכם.. א.

0ren

New member
רק חזרתי,

לממש את הפסימיות שלי שאומרת שאף אחד לא ענה...

ג.

New member
הי אורן,....

נראה לי שזו לא צריכה להתפס כפסימיות אלא "תפיסה שגויה של המציאות" - נו בחיךך באמת רצית שאנשים יענו לך באמצע הלילה? (ואולי כן?!...
) על כל פנים (ואחרי הירידה הקטנה שפרצה לי כרגיל ללא שליטה), ברוך הבא ותשאר אז תראה שיהיה לך טוב יותר... (כולנו כאן מתמודדים יחד עם דברים כאלו ואחרים)

זהרי

New member
אתה יודע?

המשפחה שלי מדהימה...אבל לא לידי כל הזמן... המשכורת מעולה..אבל הולכת לפני הזמן.. הרכב סביר..לעיתים בתיקונים ואני יכול להצהיר שאיני דוגמן.. אבל.. האושר זה דבר סוביקטיבי...אי אפשר לקוטפו על העצים... זה דבר שאתה צריךך ליצור אותו..לקשור קשרים..לעשות דברים שאתה אוהב.. להביט על החיים בזוית אחרת...ואז.. אוליי האושר יגיע בצורה שלא חשבת עליו.. אני גדלתי בפנימיה האושר ניתן להשגה אבל רק על ידי המעשים שלך... אם לא אז העולם יאכל אותך ללא מלח ... ולגבי חוסר הבטחון? יש הרבה אנשים עם חוסר בטחון..בגלל זה אנחנו כאן ברשת לא?? תתחיל להכיר גם כאן ברשת אוליי מישהי וחברים שגם הם מרגישים כמוך...בסדר? זהרי

Mאיה

New member
הכל בראש!

אני טוענת שהכל אצלנו בראש, אנו מכניסים ומחדירים לעצמנו את הפסימיות. ברגע שתחליט שאתה רוצה להיות אופטימי, ולא סתם תחליט אלא אף תבצע...אתה פתאום תרגיש שזה עוטף אותך, שזה נמצא בך. תכריח את עצמך לחייך תמיד, כל פעם שאתה במצב של דאון ומרגיש עצוב...ברגע שאתה קולט שאתה עצוב, פשוט קח נשימה עמוקה ותחייך. תאזין המון למוזיקה קופצנית, והרשה לעצמך לזוז מצד לצד לצלילה...בהמשך אתה תמצא את עצמך קופץ בטבעיות...ותאמין לי זה ילווה בחיוך. עשה את הדברים הקטנים הללו...מהם נולדת האופטימיות. חיוך קטן, אפילו לא אמיתי...אפילו מאולץ, מביא בהמשך חיוכים ענקיים שיוצאים מהלב וגורמים לצחוק להתפרץ. בצע זאת, ואל תתייאש...תראה איך לאט לאט תגלה את האופטימיות. בהצלחה, Mאיה.

*יפעת*

New member
oren

אני חושבת (ותרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה) שבגלל שיש לך את כל הסיבות שבעולם להיות מאושר אתה חושב שזה לא מגיע לך!!! הרשה לי לנסח את עצמי בצורה ברורה יותר: אין לך בעיות כלכליות (טפו טפו טפו), יש לך משפחה נהדרת, אתה נראה מצויין... אתה בעצמך אומר שיש לך הכל. אולי מה שמפריע לאושר שלך זה חוסר הביטחון העצמי שלך?! אתה לא מאמין שמגיע לך להיות מאושר!!! מגיע לך להיות מאושר!! לכל אחד מאיתנו מגיע להיות מאושר. אני מבינה שלא הכל ורוד אצלך, וככה זה צריך להיות!!!!!!!! החיים לא צריכים להיות מושלמים! אם זה היה ככה, היינו משועממים עד מוות!! החלק החסר אצלך זה בת-זוג. תעבוד על זה! עכשיו כשאתה יודע שאין לך שום סיבה שבעולם להיות כ"כ פסימי, תעבוד על זה. הרי אתה יודע שהיא תגיע, זה ברור! כולם מוצאים את החלק השני שלהם מתישהו! זו לא קלישאה, זה פשוט נכון!! חוסר הביטחון שלך מפריע לך ביצירת קשרים חברתיים, לא שום דבר אחר. אני בטוחה שאתה באמת נראה טוב כמו שאתה מתאר ושיש לך אישיות נפלאה. אז תכניס לעצמך לראש שאתה שווה יותר, כי זה נכון, ותיפטר כבר מהביטחון העצמי הנמוך הזה, הוא הורס לך הכל!! אין לך מושג כמה בר-מזל אתה! כל אחד היה רוצה שיהיה לו שקט כלכלי, מראה חיצוני מושך ומשפחה נהדרת! לך יש את כל זה!! אז יקירי, גש אל החלון, פתח אותו ותראה בעצמך איך השמש המדהימה זורחת ביום הכ"כ יפה הזה (שבחרת לבזבז על פסימיות), איך הציפורים מצייציות מעל כולנו וכמה החיים שלנו יפים... עכשיו תשלח לי חיוך....

*יפעת*

New member
עוד משהו...

ההודעה שלך נכתבה בארבע וחצי לפנות בוקר. רוב האנשים (שאני מכירה לפחות) ישנים בשעה כזאת, כך שאם אף אחד לא הגיב להודעה שלך מיד זה לא מחוסר אכפתיות או משהו כזה אלא בגלל שכנראה באותו הרגע לא היה אף אחד בפורום... ואם היה משהו בפורום הוא בטח ריפרף בקלילות על ההודעות רק כדי להתעדכן במה שקורה...

ג.

New member
יפעתוש ../images/Emo12.gif

ואת עוד אמרת שאת לא יצירתית... זוהי יצירת מופת, גם אם לא דמיונית!!

למעלה