משהו לא בסדר איתי?

D i n a a

New member
משהו לא בסדר איתי?

חבר שלי רוצה לרדת לי יותר נכון מתחנן אבל מצד שני לא נוח לי להיות לידו בלי תחתון... והוא יודע את זה אבל בכל זאת הוא רוצה אבל מוכן לחכות... מה לעשות? יש לכם הצעות?

ארטימיס

New member
דינה את בת 22?

למה לא נוח? כמה זמן אתם ביחד? את מתביישת באיבר המין שלך? את הגיינית? שומרת על המקום? מגלחת? מה הבעיה מאמי?

../images/Emo4.gif

גם אם היא לא מגלחת, אני לא מבינה מה הבעיה? אן מה להתבייש בכוס לא מגולח, לדעתי זה יותר יפה, יותר טבעי.

זה טוב שהוא מוכן לחכות.

זה אומר שאיכפת לו ממך. חמודה, תלכי בקצב שלך, אין זמן מתאים בשביל זה. ותראי, כשבסופו של דבר תתני לו לעשות את זה- את תהני מכל רגע
הקפידי לשמור על המקום היגייני ונקי שהוא גם יהנה קצת

אל תעשי דברים בלחץ....למרות

שגיל 22 קצת אמור לבגר אותך מבחינת היותך אשה. אולם כל אחת לגופה.... תנסי לקחת מראה, ולהיות לבד, להתבונן באיבר מינך, לנסות להכיר אותו, ללמוד את צורתו, אולי זה יעזור טיפה...להתגבר על הבושה. אישית, חושב שאיבר מין של אשה זה עולם ומלואו...

גלית35

New member
אויי איזה צרות של עשירים יש לך../images/Emo20.gif

גבר שמתחנן לרדת
תעשי את זה בשלבים-קודם תרגישי נוח עם עצמך כמו שכתב לך פירס... אחר כך אל תתבישי מחבר שלך ותרגישי בנוח להיות לידו בלבוש חווה. ואחר כך תתעגי על
. בהצלחה

sharpantie

New member
להתגבר על הבושה!

לא הבנתי מה זאת אומרת לא נוח לך על ידו בלי תחתון, אז איך אתם מקיימים יחסים עם התחתון??????? תתרגלו ביחד איך להתגבר על הבושה וחוסר הנוחיות(בחושך למשל.....)ותני לו להנות, מובטח לך שגם את תהני.

ellulli

New member
הייתי במצב שלך

בדיוק! גם אני נגעלתי מעצמי (עדיין) ולא רציתי לתת לחבר שלי לשעבר להתקרב לשם, אבל בסופו של דבר קיבלתי בטחון עצמי שנבע מהשכנועים שלו ומאיך שהוא גרם לי להרגיש והסכמתי ונהניתי.. תראי - אני לא יודעת איך זה יגרום לך להרגיש, אבל את יכולה לדעת רק אם תנסי.. אם תנסי וזה לא יהיה לך נעים, לפחות יש לך סיבה מוצדקת. פחד וחוסר בטחון, לדעתי - אף פעם לא יהיו סיבות מוצדקות אלא מניע לבריחה! בכל מקרה תתני לזמן ולחבר לעשות את שלהם, אבל תנסי לשנות גישה בקשר לעניין. את עוד יכולה להנות מזה כמו שלא נהנת משום דבר אחר!

avyona

New member
מאמי....

תשמעי... בהתחלה זה ככה.. את מרגישה לא נעים פה שם ריחות ושערות או כל עיניין דומה.. אבל אחרי שתחווי את זה בפעם הראשונה את תביני איזה מפגרת היית עד עכשיו שלא הסכמת לזה! זה אחד הדברים המדהימים והכייפייייםםםם ביותר (יותר טוב משוקולד יותר טוב מהכללללל!!!!))) יש הרבה בנות בדיוק כמוך וזה נובע מהעובדה שהבנים המפגרים (לא חבר שלך ספציפית) האלה מורדים לנו את הביטחון וכל הסטריוטיפים הנוראיים שהם מדביקים לאיבר המין היפה שלנו! אז נכון הוא יכול להריח לא ממש נעים או שתיהיה לו תספורת קצת מהאייטיז(אפרו) אבל כל זאת ניתן לשנות בקלות... (בערך) א) בנוגע לריח יש היום בשוק תכשירים רבים וסבונים שיש להםP.H מיוחד לאיבר המין.. אני לא מציע לך להשתמש בזה על בסיס יומי כי זה לא הכי בריא.. אבל לפני שחבר שלך יורד לך את נכנסת למקלחת בכיף שלך.. מסבנת את הגוף באיזה סבון עם ריח טוב ורק אחרי ששטפת את הגוף.. אז תסבני קצת למטה..תצא מהמקלחת הנעימה.. תמרחי על הגוף (בלבד) איזה שמן גוף בריח וניל (זה מטריף אותם!). ב) לגבי התסרוקת... קוסמטיקאית... קצת אוווצ'צ' וקצת אחחחחחחח... אבל אחרי זה זה נראה בומבה! את פשוט צריכה להרגיש טוב עם עצמך ועם הגוף שלך! את סקסית את יפה ואת מריחה נפלאהההה ויש לך חבר מדהים שרק רוצה לענג אותך! זה הרגשה מדהימממהה אני מדגישה שוב! את תביני את זה רק אחרי שתחווי את זה! *עוד הערה קטנה... כל ההכנה שלך לא תיהיה שווה עם את בתוך תוכך לא תיהיה נינוחה ותשתחררי.. כי רק ככה את באמת תוכלי לחוות אורגזמה נפלאה.. *עוד הערה ממש קטנה וחשובה.... אל תתבישי לכוון אותו.. פשוט מה שאת מרגישה הנקודות והדרכים להגיע לנקודת הג'ייי.. מי שמתבייש- מתייבש!!! ודבר אחרון.. אם את עדיין לא משוחררת ואת לחוצה כמו טמפון.. אני מציע לך דבר שאולי כמה בנות לא יחבבו.. את יכולה לשתות איזה דירינק קטן של אלכהול.. לא משהו כבד.. סתם שתשתחררי (אני לא מדברת על להשתכר!!!) תשימי כמה נרות בחדר.. והכל יהיה טופפפפפ!!! נשמה על תוותרי על החוויה המדהימה הזאת.. מקווה שעזרתי כמה שיכולתי... דיי גם אני רוצה עכשיו!!!
מואאההה נשיקותתת.. ספרי לי איך היה! (וגם עם חבר שלך לא יודע ממש .. אז תמיד יש אחלה של סיפרי סקס שמסבירים הכלל)

היי דינה ../images/Emo13.gif

הכל בסדר
ראשית, עשי מה שטוב לך. מה זה משנה אם מישהו מתחנן. את אמורה להרגיש נוח איתו ועם עצמך. כדי להרגיש כך את אמורה לבטוח בו ולדעת שהוא לא מפעיל עלייך לחצים, אלא מקבל אותך כפי שאת. ולגבייך, הרי הכל מתחיל בך בעצם, חלקנו גדלות עם חינוך לדחות את החלקים האלה בנו, והיתרון שלנו עם ההתבגרות, הוא היכולת להחזיר לעצמנו את האהבה וההנאה מהתפארת, מהנפלאות של המקום המקסים הזה. זה חלק קסום ממך, חלק מענג, יפה ונפלא, בדיוק כמו כל כולך, כפי שאת כרגע. נסי לקבל את עצמך כפי שאת (כולל שערות והכל, זאת את חמודה
) ומי שיבחר ליהנות מהקסם הזה, בר מזל
נסי לאהוב את הגוף שלך. הוא ראוי ואת ראויה. ועדיין, מה שלא מתאים לך, לא עושים ודי.

למעלה