שלום לכל מי שכאן רציתי לדעת איזה אביזר אני יכול להביא למישהי בשביל אנאלי כי זה ממש כואב לה שאנחנו רק מנסים אם אצבע ולא נראה לי שיש איזשהו סיכוי שזין יכול להיכנס לשם (ואני אומר את זה אחרי הרבה נסיונות)
1. אוירה נינוחה ורגועה, שתוביל להרפית שרירים ברקטום. 2. הרבה סבלנות. 3. הרבה חומר סיכה על בסיס מים. 4. הרבה עבודת הכנה. כלל האצבע שלי - אם 2 אצבעות נכנסות גם זין ייכנס. אם אתה מתעקש על אביזר - הייתי מתחיל בבאט פלאג קטן יחסית ורוטט.
הייתי ממליץ תחילה לנסות חדירה אנאלית עם האצבעות ועם לובריקנט כל שהו. כמו שטענו כאן מוקדם יותר, אוירה זה חלק חשוב ולא בכדי, אישה שחוותה מין אנאלי לא נעים תתקשה לרוב לא תרצה לחזור על החוויה בשנית. אך בחורה שחוותה מין אנאלי כנדרש, לאט לאט, עם אווירה טובה ונעימה, תישאר עם טעם של עוד בפה. מבחינת אביזרים זה כבר טעם אישי. יש לא מעט אביזרי מין דילדואים וויברטורים המיועדים למין אנאלי, מה שמפריד בינם לבין ויברטורים ודילדואים המיועדים לחדירה וגינאלית הוא הבסיס הרחב שיש להם המונע "בליעה" של האביזר. פשוט כנסו ל חנות סקס ותבחרו לכם אחד. גם כאן, הסיסמא החוזרת על עצמה היא זהירות, עדינות והרבה שמן סיכה וכמובן אוירה טובה ומחרמנת.. תהנו!
היא בעיניין בכלל? או עושה לך טובה? אם זה כואב לה ולא נעים עדיף שתעזוב. אולי אחרי תקופה ארוכה של השקעה אורלית באיזור היא תרשה לך להכניס אצבע- וזה יהיה לה נעים. אחרי שאצבע תהייה נעימה- יש סיכוי שגם זין.