משהו יפה ../images/Emo41.gif
כשהתעוררת בבוקר, הסתכלתי עלייך וחיכיתי שתחבקי אותי, או שתגידי כמה מילים, או תודי לי, בגלל משהו טוב שקרה לך אתמול. אבל ראיתי שהיית עסוקה מאוד בבחירת הבגדים שלך לעבודה. שוב חיכיתי, בזמן שהתרוצצת בבית בזמן שהתארגנת ידעת שיש עוד כמה דקות כדי שתיעצרי לרגע ותגידי לי "שלום"
אבל היית יותר מידי עסוקה. בגלל זה הדלקתי את אור היום
בשבילך, מילאתי אותו בצבעים וצלילים
נעימים של ציפורים
כדי לראות אם ככה אולי תשמעי אותי. אבל בכלל לא שמת
לזה. בחנתי אותך בזמן שיצאת בלחץ לעבודה, וחיכיתי בסבלנות כל היום. עם כל הפעילות בעבודה בטח היית יותר מידי עסוקה בכדי להגיד לי משהו. כשחזרת ראיתי אותך עייפה רציתי לצנן אותך קצת, כדי שהמים יקחו ממך את המתח. חשבתי להתגרות בך כדי שאולי תחשבי עלי, אבל בעצבים העלבת את שמי. עד כדי כך שדיברת אלי... ונשאר עוד זמן. אח"כ הדלקת את הטלויזיה, המתנתי בסבלנות בזמן שצפית ואכלת ארוחת - ערב, אבל שוב שכחת לדבר איתי. ראיתי אותך עייפה והבנתי את השקט שלך, ככה שכיביתי את אור היום, אבל לא השארתי אותך בחושך, החלפתי אותו באור
אמיתי, זה היה מקסים, אבל לא היית מעוניינת לראות אותו. בשעות השינה, כבר היית סחוטה אחרי שאמרת לילה טוב לכל המשפחה שלך, נפלת על המיטה שלך ונרדמת
. לוויתי בשירה
את שנתך, והחיות התורניות צצו, אין בעיה כי אולי את לא שמה
שאני תמיד שם בשבילך. יש לי יותר סבלנות ממה שנדמה לך. הייתי רוצה ללמד אותך כדי שיהיה לך סבלנות כלפי אנשים אחרים. אני אוהב אותך כל - כך שאני מחכה כל יום לתפילה, הנוף שאני יוצר הוא רק בשבילך... טוב אני שוב מעיר אותך ושוב אני מחכה, בלי כוונה אלא רק עם אהבתי אלייך שיהיה לך
יום נפלא
מחברך אלוהים
כשהתעוררת בבוקר, הסתכלתי עלייך וחיכיתי שתחבקי אותי, או שתגידי כמה מילים, או תודי לי, בגלל משהו טוב שקרה לך אתמול. אבל ראיתי שהיית עסוקה מאוד בבחירת הבגדים שלך לעבודה. שוב חיכיתי, בזמן שהתרוצצת בבית בזמן שהתארגנת ידעת שיש עוד כמה דקות כדי שתיעצרי לרגע ותגידי לי "שלום"