משהו יפה להיום

ניני5

New member
משהו יפה להיום

חיים מלאי ניגוד………. למרות הכל נעשה הכל באהבה מרבית האנשים נוהגים בחוסר הגיון וסבירות ועסוקים בעצמם. אהבו אותם למרות הכל. @~> כשתעשו מעשים טובים, אנשים יאשימו אתכם במניעים זרים ואנוכיים. עשו טוב למרות הכל. @~> כשתצליחו, תרכשו ידידים כוזבים ואויבי אמת. תצליחו למרות הכל. @~> המעשים הטובים שאתם עושים היום, יישכחו מחר. עשו טוב למרות הכל. @~> יושר וגילוי לב גורמים לפגיעות. היו ישרים וגלויי לב למרות הכל. @~> אישים דגולים, הוגי הרעיונות הגדולים ביותר, נבלמים לעיתים על-ידי אנשים קטנים וקטנוניים בעלי מוחות צרים. חשבו בגדול, למרות הכל. @~> ליבם של הבריות נוטה לטובתם של החלשים, אך הם הולכים רק אחרי המובילים. היאבקו למענם למרות הכל. @~> אתם משקיעים שנים בבנייתו של דבר שעלול להיהרס בן-לילה. השקיעו ובנו, למרות הכל. @~> אנשים באמת זקוקים לעזרה אבל אחדים מהם עלולים לתקוף אתכם כאשר אתם באמת עוזרים להם. עזרו לאנשים למרות הכל. @~> העניקו לעולם את המיטב שבכם ותחטפו אגרוף בפרצוף, העניקו לעולם את המיטב שבכם, למרות הכל. seanhead computer l.t.d west galil p.o.b 444 054355601

גם אני ../images/Emo141.gif

רואה את הדברים אחרת

ניני5

New member
ווי ווי, שלחתי לעוד פורומים

וכולם אהבו את זה. כולם חשבו שזה נכון. מה לא נכון בזה?

אורלי_ל

New member
אהבתי את זה. ../images/Emo23.gif

מה שמדבר אלי בטקסט הזה זה לעשות טוב בלי לצפות לתמורה. תמורה יכולה להיות סתפ הכרת טובה, וגם את זה לא תמיד מקבלים. הכוונה, לדעתי לעשות את הטוב כשאני יוצאים מתוך עצמנו ולא בהתחשב בתגובה (או חוסר תגובה) מבחוץ.

אני אשתדל להסביר את עצמי ...

הדרך שאני מסתכלת על החיים שונה ממש שרשום בטקסט אני חושבת שהאמונותשלנו הן חלק בלתי נפרד מיצירת המציאות. לדוגמא שורה מהטקסט: "מרבית האנשים נוהגים בחוסר הגיון וסבירות ועסוקים בעצמם" זאת אמונה, אני לא מאמינה שרוב האנשים נוהגים בחוסר הגיון וכד', אני מאמינה שכל אדם חי לפי ההגיון שלו - גם אם הוא שונה מההגיון שלי. ההמשך שלו למרות זה מצטייר לי "קבלה" מתוך שיפוט וחוסר ברירה ולא מתוך אהבה. ובגדול התחושה שלי מהמשפטים הראשיים שזאת ראייה מאוד כואבת של "המציאות" ממצב של פגיעות שיפוט וקורבנוּת בחיים. זה פחות או יותר למה אני לא מסכימה לטקסט - ואני מקווה שברור שזה בלי שום קשר אליך אישית או לאדם שכתב את הטקסט.

למעלה