משהו יודע אם......

משהו יודע אם......

פראליה איגביני ורוסו ממשיכים עונה הבאה? אם לא זה איפה הם יהיו? נ.ב בהצלחה היום למכבי נגד נתניה

שאלה קצת קשה כי לאף אחד מהם

אין ממש חוזה סגור לשנה הבאה, אבל ע"פ רוח הדברים: איגביני יעזוב כנראה לקבוצה באירופה פראליה יוחתם לעוד שנה (הוא רוצה , השאלה היא אם מכבי ירצו, ונראה שכן) ורוסו? הוא יותר בעייתי, כי הוא שייך לבית"ר, והם רוצים אותו חזרה.אבל גם מכבי רוצים אותו. אז נראה שאם בית"ר ירדו רוסו ישאר בכל מקרה במכבי, ואם לא, הכל פתוח, למרות שגם כאן יש סיכוי די גדול שהוא ישאר כי גם הוא רוצה וגם שחר רוצה, ובדרך כלל כששחר רוצה משהו...הוא משיג אותו, בעיקר כי יוסי לא יהיה איתנו שנה הבאה, וצריך שחקן שמוהו במרכז.

אבל שמעתי

שיעקוב שחר לא מוכן למכור את איגביני בפחות מ 7 מיליון והקבוצה שמעוניינת בו ( אני לא זוכר איך קוראים לה ) לא מוכנה לשלם 7 מיליון וגם שמעתי שניגרי נוסף (גם את שמו שחכתי) יחתום במכבי לעוד 3 עונות כל השמועות האלה נכונות?

teen17

New member
בקשר לניגרי החדש

אכן כן, קראתי במעריב כי שחר רוצה להחתים ניגרי חדש לקבוצה שישחק בה שנה או שתיים (כמו איגביני) ולאחר מכן למכור אותו לקבוצה מחו"ל בהרבה כסף.

teen17

New member
אמ........

רשמו שם את השם שלו אבל לא זכור לי איך קוראים לו. אני יחפש את הכתבה ואם אני ימצא אני יכתוב לך.

bertcat

New member
תגידו, אתם בכלל קוראים עיתון ספורט?

נכנסים לאתר - ONE? משהו? איך זה שאף אחד פה לא יודע שלבלם הניגרי שאמור להחליף את אוסטרובסקי בעונה הבאה קוראים אריק אג´יפור, ולחלוץ שאמור להחליף את יעקובו בעונה הבאה קוראים קרימו שאיבו? איך זה שאתם לא יודעים את הדברים הפשוטים האלה שכל אוהד ספורט\כדורגל בארץ יודע, על אחת כמה וכמה כשאתם אוהדי מכבי חיפה? לא מובן לי בכלל.

דן צ

New member
וזה כל ההבדל בין הקבוצות בארץ

ישנם שמשקיעים כסף בבעלים של הקבוצה ישנם שמשקיעים בשמם ופירסומם הפרטי ישנם שמשקיעים הכל בעסק הפרטי שלהם ישנם שמשקיעים יותר במשכורת השחקנים ישנם שמשקיעים את הכסף במניות דמיוניות וישנם שמשקיעים את הכסף בשיפור שחקנים בשיפור מתקני האימונים משקיעים בכדורגל יפה ורק הם יקצרו בסוף את הפירות, כמו יעקב שחר . דן

dylan

New member
ומה עם

קנדאורוב? דיברו עליו (ואיתו) באמצע העונה (שהוא הגיע לדרבי לשפירא ז"ל), מישהו יודע אם יש באמת סיכוי שהוא יחתום?

Deathatred

New member
קאנדאורוב כנראה יחליף את ז´וטאטוטאס

בהנחה שז´וטאוטאס אכן עוזב (וחבל, הוא היה שחקן מצוין) סרגיי קאנדאורוב הוא המחליף הטבעי שלו. לדעתי שחר צריך (ולדעתי גם ינסה) להחזיר את קאנדאורוב לשורות הירוקים.

למעלה