משהו יודע אם ניתן

• פותח הנושא dc24
  • פורסם בתאריך

dc24

New member
משהו יודע אם ניתן

להשתמש ב-OCX שנכתב ב-VB6 בדוט נט. (VB.NET) כי יש לי בעיה ומשום מה הוא מוסיף אותו לרשימת הפקדים אך לא נותן לי להוסיף אותו לטופס. הוא רושם לי שלא ניתן להוסיף windowless control למרות שב-VB6 זה עובד יפה ! תודה

gilad g

New member
תנסה לא להוסיף אותו לרשימת הפקדים,

אלא להוסיף reference אליו.

gilad g

New member
...

אתה עושה using לnamespace המתאים, ומתחיל להשתמש במחלקות שלו

dc24

New member
דרך אגב, זה פקד ויזואלי...

יש אולי הגדרות שאני צריך להגדיר כשאני מקמפל אותו לקובץ OCX כדי שיתאים לדוט נט?

gilad g

New member
פקד ויזואלי?

אתה בטוח? כי לפי ההודעה שקיבלת עולה כי הפקד הוא לא ויזואלי. באיזה פקד מדובר? בעיקרון מה שצריך לעשות הוא מה שעשית - הוספה לטולבר, וגרירה שלו על הטופס. אין הגדרות מסוימות שצריך להגדיר קובץ OCX.

dc24

New member
מדובר בפקד שהורדתי מאחד האתרים

שיש בהם sources. פקד פשוט של כפתור עם כמה וכמה תוספות.

yuval k

New member
אז אם תפנה אותנו לדף של הפקד באתר

הזה, נוכל לעזור יותר

dc24

New member
כן

לא הצלחתי להביא לינק ישיר אז הנה : הכנסו לכאן למעלה יש חיפוש מהיר, ביחרו Visual Basic ורישמו Lavolpe button, ובצעו חיפוש. אחת התוצאות תהיה LaVolpe Buttons (Updated) - ZIP תורידו ותהנו ואז תנסו להפעיל גם בדוט נט, ואם תצליחו בבקשה תגידו איך עשיתם את זה. שימו לב שיש צורך ליצור את הפקד OCX בעצמכם, ע"י פתיחת פרויקט והוספה של שני קבצים - CTL ו-BAS. יש הוראות בקובץ HTML מצורף. נשתמע

gilad g

New member
...

".No records found matching your search" אתה יכול לתת לינק ישיר?

gilad g

New member
אהה..

יש מקבילה דוט נטית למה שאתה צריך, ממש פה, אין צורך להתעסק בלכלוך של COM Interop ו-OCX-ים. שים לב שאם כל מה שאתה צריך זה סטייל של windows xp, אין צורך להשתמש בשום ספרייה חיצוני - קרא כאן

dc24

New member
משום מה אני מקבל הודעת שגיאה

הורדתי את הפרויקט שנתת לינק אליו, אבל כשאני מנסה לפתוח את ה-solution אני מקבל הודעת שגיאה. the selected file is not a valid Visual Studio solution ... ?

dc24

New member
אני מיואש.

ניסיתי לעשות את זה בקוד, אבל אז אני לא יכול להוסיף אותו לטופס (אין לי NEW ואין לי LEFT או LOCATION ) זה פקד שעובד מצוין ב-VB6. עכשיו כל מה שיש לי זה רק קווים כחולים מתחת לכל מילה שניה שקשורה לפקד הזה.

nattygur

New member
בעקרון לא צריך לעשות כלום שמוסיפים

OCX. ניסיתי להוסיף מספר פקדים כאלו ... ללא בעיה. כנראה שהבעיה בקוד של הפקד שהורדת.

למעלה