משהו יודע אם כל הקטע של -

fa1afel

New member
משהו יודע אם כל הקטע של -

העבודה באירופה הוא כדאי, אני ממש מתלבט, אשמח לתשובות רציניות!

noy2222

New member
אתה יכול לנסח את השאלה שלך באופן

קצת יותר מעומעם? noy

BORAS

New member
שלום לכולם

גם אני נוסע בקרוב מאוד לאירופה ואשמח לשמוע על כול הצעת עבודה.

noy2222

New member
אוקי, אנשים, זה דיי פשוט

אירופה - גדול, הצעות עבודה - גדול, אני - גדול. קצת... פירוט... בבקשה... noy

BORAS

New member
לנוי 222 שלום רב.

אני מחפש עבודה באירופה, אין ברשותי אישור עבודה, נסיון של 11 שנה בתפקיד גרילמן וטבח. אפשרות גם להצעת עבודה אחרת - מלבד מכירות . תודה.

BORAS

New member
יש לי תחושה ברורה לא עמומה!!!!!!!!

שאני רואה בבירור רוע לב מצטבר!!!!!!!!

noy2222

New member
you can catch more bees with honey

BORAS, בהליכה של 5 דקות לסופר, אני יכול לראות 5-6 עובדים זרים לא חוקיים. הם אנשים אומללים שמוכרים dvds פיראטיים בכמה פאונדים האחד לעוברים ושבים. אי אפשר שלא לראות אותם ולהזיל דמעה (או להתעצבן, או לקנות dvd). ברחובות אחרים, אפשר לראות הומלסים שמבקשים כסף קטן, אנשים שמבקשים מאנשים אחרים כסף לאוכל ומחייה, ואנשים שמוכרים גיליונות של ה big issue. עובדי בניין, כמה מהם בוודאי ללא אישורים, מקבלים שכר מינימלי לצד העובדים החוקיים, ותמיד צריכים להסתכל מאחורי הגב כדי לבדוק שאף שוטר לא עובד בסביבה ורוצה לראות רשיונות. כמובן שפה ושם יש עובדים במשרדים שבצורה זו או אחרת הצליחו להתגנב, וכל עוד לא יעוררו חשד או ירצו לפתוח חשבון בנק, אולי לא יטרידו אותם. ask yourself my friend, is that really the life you're looking for? אם כן, אז בבקשה, לך אל סוכנות הנסיעות הקרובה לביתך, ואני באמת מאחל לך בהצלחה. אם לא, אולי כדאי לנסות שיטת הגירה כזו או אחרת אל המדינה שקורצת לך ולהיות אזרח חוקי מן המניין? noy

BORAS

New member
שלום ידידי

קודם כול לא יודע אם זה את או אתה. אבל המון תודה על העזרה והעצות המועילות.אמת בדברייך. אתה צודק!!!!!!!!!!!!! כול המיתוסים על הכסף הגדול לא קימיים, שהיתי ועבדתי תקופות בצרפת ובארצות הברית עם אישור עבודה ומסמכים שהוכנו מבעוד מועד מהארץ. עצם פנייתי לפורום הייתה אכן למצוא עבודה ללא אישור עבודה דרך מעסיק זה או אחר שיוכל להעסיק אותי עם אישור עבודה שיונפק על ידו או בלעדיי אישור עבודה . האמת לא שווה להכנס לכול זה- מסכים. אני כנראה אסע לאירופה רק למטרת טיול . מה שבאמת לא מובן לי זה הצרות עין של אנשים אחרים , כול הזבל האלה שדוחפים את האף שלהם וחושבים שהם עוזרים בכך והאחרונה הייתה חצי רבע שליש . איזה צרות עין ורוע לב מצטבר אנשים ממש חרה - אני בטוח שבחו"ל קיימים אנשים יותר טובים.הייה שלום ידידי כול טוב.

למעלה