משהו טוב לשם שינוי .....

דור6

New member
משהו טוב לשם שינוי .....

קיצר דיברתי עם ברברה לפני 4 ימים ומאז שיחה אחת בת 8 דקות אני בלי עין הרע שוטף כמו לא יודע מה ממש סבבה הבנתי עוד הפעם את השיטה שינוי של קו מחשבה מה שנקרא...... אפילו אתמול יצאנו לפאב והתחלתי עם הברמנית ועוד אחת.....קיצר,החיים מתחילים להיראות בלי לפתוח עין הרבה יותר יפים ומחר אני הולך לבקש תטלפון מההיא מהכח אדם....תירצה סבבה לא,בעסה בשבילה .....שבוע טוב.......!!!!!!!

דור6

New member
חטפתי ניפנוף אחושרמוטה

מההיא מהכח אדם אני יושב איתה זורם בדיבורים אומר לה בסוף טוב יאללה ביי (פוטרתי הרי מהעבודה) אז היא עושה לי תבוא לבקר אז אני עושה לה סבבה.אז אני בא אליה תגידי יש מצב שנישאר בקשר? התשובה שלה :"תבוא לבקר" אאוץץץץץץץץץץץץ'''' ייבוש לפנים אבל חפיף נתרגל לעובדה שלמרות המראה וכל זה יהיו תמיד את האלה שיעיפו אותי רק לא מבין למה כל העיניים שהיא הייתה עושה לי מדברת בטלפון וכל השיחה מסתכלת לי בעיניים בכלל,נשים עם מוזר........אז אולי בסוף הדיבור הרתיע אותה,אולי העובדה שהיא סתם רצתה צומי ,אולי אנערף.....בנות,אמרתי כבר?????!!!!

shuky63

New member
דוקא נשמע שלא סגרה לך את הדלת

אם אמרה ביוזמתה תבוא לבקר.כאילו היא אומרת שאולי יכול להיות משהו. מה אני יגיד לך,אני בגילך לא קיבלתי אף נפנוף מבחורה. יודע למה?כי לא העזתי להתחיל עם אף אחת. תמשיך לנסות .יהיה טוב.

דור6

New member
סגרה את הדלת 90 אחוז

סיפרתי לחברים שהם הרי מתחילים עם בחורות מגיל 17 כבר וכולם אמרו לי שזה ניפנוף אמנם אלגנטי אבל ניפנוף........בסדר חפיף....אני אתגבר למרות שהייתי בטוח שאת יום העצמאות הזה אני מבלה איתה.....חלומות...אבל ננסה בסוף אנ יאפגע לא??זה כמו לפגוע למטרה אם יש לך נתונים מסוימים (במקרה זה חוש הומור ,אופי טוב חכמה מראה )ומגרעת (גימגום אם לא ניחשתם בטוח יש עוד אבל זו הבולטת מכולם) אתה תזרוק אפילו 20 פעם ובסוף פעם אחת זה ייפגע סטטיסטיקה בטוחה.אז הפעם לא???סבבה הפסד שלה נראה משיגה שנראה כמוני אם האופי שלי ואם הגימגום הטריד אותה אז היא לא ראויה לי.....

a9981

New member
אישה נעלה נעלה נעלה את הדלת...

מדהים כמה שהגישה שלך צורמת לי. זה נשמע (פעם אחרי פעם) כאילו אתה רק רוצה חברה/בחורה רק כדי לסמן איזשהו וי, להראות לכולם שהצלחת. מהבסיס הזה לא יצא כלום. לפי דעתי. יש לי כל כך הרבה מה להגיד, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. וויתרתי. הפעם.

דור6

New member
תדבר אחי....חופשי.....

לא אני לא מתחיל עם בחורות כדי לסמן וי אני מתחיל אם מישהי מוצאת חן בעיני...אולי אחרי שיהיה לי איזשהו קשר אני אוכל להגיד לך אם זה היה בשביל לסמן וי או לא....תבין אני כל החיים חי מהתקדמות בדברים האלה יענו עד כיתה יב היה מספיק לי שבחורות מסתכלות עלי וזה היה מספיק בשבילי יודע להרגיש הנה מסתכלות עלי....אבל ככל שגדלתי ,הבנתי שזה לא מספיק...אפחד לא רוצה להישאר לבד....ואולי זה הפחד שלי להישאר לבד,בלי אפחת כל החברים עם חברות מספרים דברים...(אם אתם מבינים למה הכוונה) ואני מדבר רק על הפסיכומטרי שלי או שסוף סוף כשעוד 4 חודש אני בן 22 שהתחלתי עם בחורה.......אבסורדי למדי...אז אתה יודע מה תן לי להצליח כבר עם מישהי שמוצאת חן בעיני ואח"כ נדבר,אני יגיד לך אם היא מילאה את החלל הזה שרוצה להיו תעם מישהי או כמו שאתה טוען אני רק מחפש לסמן וי.

a9981

New member
הנה דיברתי

מדבריך עולה שהכל סובב סביב מראה חיצוני, או פחד להשאר לבד, או להראות לחברים שהנה, גם אתה יכול, גם לך יש סיפורים לספר, או מראה חיצוני (שוב). כל הסיבות הלא נכונות, בעיניי. (כן, אני יודע שאני במיעוט, אבל אני אגן על דיעותיי בחירוף נפש). איפה האהבה, איפה? אל תסתכל על הגיל שלך ותעשה השוואות עם כל העולם, לך בקצב שלך. שום דבר לא אבסורדי. אין טבלה שאומרת בגיל X כבר הייתי אמור להספיק כך וכך. עדיף שתהיה בן 32 בזמן שתכיר מישהי לראשונה, אבל לפחות זה יהיה אמיתי, ולא נבע מלחץ חברתי כזה או אחר. בהצלחה בפסיכומטרי.

shoshyyy

New member
נראה לישהוא הכי רוצה אהבה

דור אומר שהוא רוצה קשר, ומערכת יחסים. למה זה כל כך צורם לך? אני בטוחה שהוא לא רוצה לנצל מינית אף בת. יכול להיות שהוא משתמש במראה החיצוני שלו למשוך בנות. אבל מה רע בזה ?

דור6

New member
זה בדיוק מה ששושי אומרת

אני מנצל את המראה כי אולי תחשוב על זה שזה אחד היתרונות שיש לי על רוב ה"נורמלים" אלה שלא מגמגמים כשאני בכלל חושב לפנות לבחורה זה אחרי התחבטויות רבות.....היא תרצה בי רק כידיד בגלל הגימגום אני יבייש אותה?? זה מבאס לחשוב על זה אבל זו עובדה כמה פעמים קרה לי שבחורה שעשתה לי עיניים וכל זה אפילו התחילה איתי ברכבת ולפני שנה וחצי כשלא דיברתי משהו בכלל התחלתי לדבר איתה היא הבינה שאני מגמגם ואז אמר הלי כזה טוב לא משנה..........יודע איזה מעליב זה?ובנוגע ללחץ אתה יודע מה זה שאני הבחור היחידי מכל החברים שלא היה אף לא פעם אחת עם בחורה במצב אינטימי???תחשוב היום גם אם תהיה לי חברה אני הולך להגיד לה שהייתה לי מישהי בחיית, בחור בן 22 שלא היה עם בחורה אף פעם???הוא דפוק זה מה שכל בחורה נורמלית תחשוב.....וככה הן נשים שמתי לב עם מוזר.....

a9981

New member
דור, שושי

אם אחרי שתגיד לה שלא היית עם בחורה אף פעם היא תחשוב שאתה "דפוק" אז היא לא שווה את הטרחה. אם היא תגיד לעצמה, "הוא מגמגם, אבל לפחות נראה טוב, אז אני אשאר איתו", זה יהיה עצוב. ואם זה יהיה מקובל עליך זה עוד יותר עצוב. איכפת לך יותר מדי (הרבה יותר מדי) מה חברים שלך עשו או לא עשו. למי איכפת מה הם עשו? אתה בן אדם אינבדואלי. אתה לא מסוגל להגיד "זה אני, זה הקצב שלי"?? אתה חי מהשוואה להשוואה. זכותך. תהנה. וגם, כמו שטענתי בעבר, קשר שמבוסס על מראה חיצוני לא יחזיק מעמד חצי יום. ושושי, זה לא היה צפוי לראות את מה שכתבת, דווקא ממך.

amnon77

New member
שושי מותר להחמיא לך ?

למעלה