משהו חשוב... יש לי את הדיסק הראשון... וחסר לי השיר grow up משום מה... זה רק אצלי??
A angels deserve t o New member 13/6/05 #1 משהו חשוב... יש לי את הדיסק הראשון... וחסר לי השיר grow up משום מה... זה רק אצלי??
A angels deserve t o New member 13/6/05 #5 לא.. כי אם תיכנסי לאתר כלשהו ותחפשי את הפלייליסט של הדיסק מספר 13 יהיה כתוב גרוו אפ ולי יש עד פרפקט... :|
לא.. כי אם תיכנסי לאתר כלשהו ותחפשי את הפלייליסט של הדיסק מספר 13 יהיה כתוב גרוו אפ ולי יש עד פרפקט... :|
S sapirush1 New member 14/6/05 #7 נראה לי שאני יודעת מה הבעיה! יש שתי אפשרויות או שזה סינגל נוסף שיצא קצת יותר מאוחר ולא משווקים אותו בכל הארצות או שזה טראק נסתר... תבדקו אם פרפקט נגמר בדיוק בסוף או שיש אחריו זמן של שקט כזה ואז פתאום מתחיל גרוו אפ לי אין את הדיסק הראשון אז אני לא יכולה לבדוק אבל קונים לי את השני!
נראה לי שאני יודעת מה הבעיה! יש שתי אפשרויות או שזה סינגל נוסף שיצא קצת יותר מאוחר ולא משווקים אותו בכל הארצות או שזה טראק נסתר... תבדקו אם פרפקט נגמר בדיוק בסוף או שיש אחריו זמן של שקט כזה ואז פתאום מתחיל גרוו אפ לי אין את הדיסק הראשון אז אני לא יכולה לבדוק אבל קונים לי את השני!