משהו חשוב

darksideonline

New member
משהו חשוב

הרכב אד-הוק בשם "הקופים" בראשותו של אורי מור (בייב), הכולל גם את האחים אמיר (גיטרה) וגולן (בס) זוסקוביץ´ יעשו בקרוב מופע טריביוט בשם "משינה 1" בו ינוגן התקליט הראשון של משינה מתחילתו ועד סופו, תוך ניסיון להיצמד ככל האפשר לגרסה המקורית. -זה קראתי בפורום YNET ועוד משהו למה לא ביקשתם מאשתו של יובל באירוח אתמול שתביא אותו לפה?איזה מצחיקים אתם!!!! הייתי בטוח שמשהו יעשה את זה וישאל אותה

אופיר

הגברת התעלמה באלגנטיות כמעט מכל שאלה שהיתה קשורה במשינה. וגם מהשאלות שלי. אני לא בא אליה בטענות. אני עצמי לא הייתי שלם עם לשאול אותה שאלות. חשבתי שזה לא היה במקום אבל שאלתי בכל זאת וניסיתי כמה שאפשר להתמקד בה. אבל עכשיו יהיה יותר קל להסביר ליובל לאן אנחנו מזמינים אותו להתארח ("איפה שאורלי התארחה עם ניר ברגמן, אתה לוקח שמאלה, וברמזור השני ימינה, עוד 200 מטר בכניסה השמאלית ולא להיבהל מהכלב הוא רק נובח
").

Mashina Girl

New member
OMG../images/Emo5.gif ../images/Emo28.gif

איזו אישה לא קשורה
. ציפיתי ממנה ממש ליותר...
מה קשור "חוץ מזה - כל השאלות ממש טובות!" ?! ו..שאלת אם "אישה" נכתב עליה והיא הגיבה "תודה" ?! What The Fuck?! ממממווווווווו(
)זרה
.

אני חושב

שהתודה הייתה מכוונת למחמאות על השירים שהיא תרמה למשינה, והיא פשוט מצאה לנכון לא להגיב, אז היא אמרה שכל השאלות ממש טובות. ואנה ==> אנה פרנק נשמע יותר קשור?

למעלה