משהו חשוב B-)

liel3

New member
משהו חשוב B-)

כל מי שלא רוצה שכל הספרים הבאים שהוא יקרא לא יהיו מפתיעים שלא יקרא את זה...: בספרים הבאים: הרמיוני והארי יתחתנו הארי יסולק מהוגוורטס יתגלה שכנראה שוולדמורט הוא האבא האמיתי של הארי יתגלה שלילי הייתה נשואה לוולדמורט ובגלל משהו שקשור לזה הוא רצה אותם כתומכים אבל בסוף הרג אותם... אבא של הארי איכשהוא יחזור לחיים (זה לא בטוח) הרמיוני תהיה מדריכה הארי יהפוך לתומך הכי גדול של וולדמורט כנראה שנוויל יהפוך למורה (זה לא בטוח) ;-) :cool:

Vilia©

New member
יש לי משהו להגיד

אני גם קראתי את זה באתר כלשהו באיזה אתר את\ה מצאת את זה? מצטערת אני פשוט לא יודעת אם זה בן אובת... על כל פנים אף אחד לא צריך להאמין לזה כי זה סתם שטויות.... כי עם הארי יסולק לא יהיה המשך לספרים... הארי והרמיוני לא יכולים להתחתן בגיל צעיר כזה... טלי פוטר

liel3

New member
B-) :-() H-)

אני ממש לא זוכרת, הייתי בכל כך הרבה אתרים של הארי פוטר... B-)

דוד דב

New member
שמועות ...

המממ .. נחמד להביא הרבה שמועות .. אבל לי נראה שאפילו רולינג לא יודעת מה יקרה ... חוץ מזה מה שסיפרת הוא קצת דימיוני ...

לי יש קצת יותר:

בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט מקווה שהבהרתי את עצמי. תמר דינור

ולי יש ע-ו-ד ק-צ-ת להוסיף:

בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט ועוד משהו: אני מזדה עם תמר: כל זה שטויות... איך מאמינים לזה...

Hermione

New member
בולשיט

בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט בולשיט ולאלה שיש להם קשיים באנגלית: חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור חרא של שור מאיפה לאזעזל הבאת את השטויות האלה???

לא נראה לי בקשר ל...

הארי התומך של וולדי כי: 1) ג`קר אמרה שלא., 2) הארי יצטרף לוולדי, איזה כיף! מה הוא יעשה בשביל וולדי? יתאבד! וואלה! אבל את השאר גם אני שמעתי....חוצמזה, אין כישוף שמחזיר לחיים אנשים, אז גם השמועה על זה די מבוטלת. נוויל יהיה מורה-זה הגיוני...לילי ווולדי נשואים...המפפ...חוץ מזה שיש ביניהם 30 שנה הבדל, זה די יכול להיות....נו, טוב...זוגות מודרניים... -ליאת- Save a tree-eat a beaver.

העצלנית

New member
חינטרוש

רק עכשיו קראתי את זה. אבל רוב הדברים שכתובים נראים לי חינטרוש רציני של מישהו בעל דמיון מאוד מפותח (לא שזה רע) אבל לא נראה לי שזה יקרה זה לא מסתדר אם העלילה. וחוץ מיזה אם אפילו הסופרת לא יודעת בדיוק מה יקרה אין סיבה שמישהו ידע.

Pokemanic

New member
%#%%&%^&@ !!!!

אני לא מצליחה לנות את הניק של אחי הקטן!!! הצילווווווו :-(

רחלי!

New member
גם אני שמעתי את זה

1)לדעתי אין סיכוי שהארי והרמיוני יתחתנו, אלף כי הם פשוט לא מתאימים רומנטית ובית כי הם גם לא הכי רוצים-הארי אמר בספר 4 כשהוא היה ברוגז עם רון שלהיות חבר טוב של הרמיוני זה כיף, אבל לא כמו עם רון... 2)אם הארי יסולק מהוגוורטס בספר 7, זה יהיה מעניין... 3)ג`ק שמעה שאומרים שאבא של הארי הוא וולדמורט והיא הכחישה. 4)לילי?וולדמורט?ביחד? אולי זה היה נישואים מוכרחים, לא מאהבה... 5)אולי אבא של הארי באמת יחזור לחיים... 6)הרמיוני, זה ברור שהיא תהיה מדריכה! 7)הארי לא, ואני מדגישה לא, אין סיכוי שהוא יהיה תומך של וולדמורט, ובטח שלא הכי גדול! נו באמת... 8)אולי נוויל יהיה מורה לתורת הצמחים, אבל זה לא נשמע הגיוני במיוחד. 9)אבל בעיקרון, כל אלה הן סתם שמועות מגוכחות, ומהניסיון שלי עם שמועות מגוכחות, ספק גדול אם אחת נכונה.. :)רחלי(-:

Ginny

New member
bul-shit

1. רון והרמיוני יהיו בייחד!- תגידו, מה אני היחידה ששמה לב?! בספר ארבע הארי תופס את הרמיוני צועקת -תשובה- לרון שהולכת בערך משהו כמו ``אז היית צריך להזמין אותי לפני שמישהו אחר הזמין אותי``, אז מה הוא כבר אמר לה?! אני חושבת שזה משהו כמו ``ומה אם אני הייתי רוצה להזמין אותך?!``. 2. הארי יסולק מהוגוורטס?! ג`. ק. יצרה את הארי, כדמות עולמית וכדמות אהודה, היא לעולם לא תעשה דבר כזה- am I right or am I right?! 3. אתם-יודעים-מי, האבא של הארי?! מאיפה הפלצת את זה?! 4. הרמיוני, רוב הסיכויים שתהייה מדריכה. 5. יש רק 7 ספרים, ז``א עד שנתם השביעית, איך נוויל יהייה מורה?! בגיל 17?! as if! 6. אי אפשר להחזיר מישהו לחיים, כידוע ל-כ-ל אז מה הקטע?! אולי ימצאו את רוח הרפאים שלו או משהו....בלה!

העצלנית

New member
אני מסכימה איתך

גם לדעתי רון והרמיוני יהיו ביחד זה ברור הבחור מאוהב הוא פשוט עוד לא ממש יודע את זה. וברור שהרמיוני תהיה מדריכה אלא אם יקרה משהו דרסטי.

מה שנכון...

באמת רואים שמאוד מפריע לרון העובדה שקרום והרמיוני היו ביחד... אם הארי אכן יסולק (הוא באמת מסתבך תמיד) הוא בוודאי יוחזר איך שהוא- על בטוח נוויל יהפך למורה -מתי בדיוק? הספרים נגמרים בגמר הווגוורטס.

למעלה