משהו חשוב שהבנתי...

• פותח הנושא DLS2
  • פורסם בתאריך

DLS2

New member
משהו חשוב שהבנתי...

- התקדמות בשלבים זו הדרך! אני כבר כמה שנים מודע לעניין של חלומות צלולים, ואף-פעם לא הצלחתי להכנס אל זה לעומק. גם כשהיה בי רצון עז להתאמן כדי הצליח להגיע לרמות גבוהות של שליטה, הרצון דעך אחרי יומיים-שלוש... בערך בתחילת החודש נכנסתי לפורום ואז החלטתי להיכנס שוב לאתר של אלון ברמן, כדי לרענן את הידע שרכשתי לפני כמה שנים אחדות... ונפל האסימון [
]: לא צריך לקפוץ ישר למים העמוקים ולנסות לחוות חלום צלול (כמו שעשיתי בעבר), אלא להתחיל בשלבים. לכן החלטתי שקודם אני צריך להתאמן בזכירת חלומות. צריך להקפיד לרשום יומן חלומות ולנסות לזכור כמה שיותר, עד שהזכרון הופך להיות מצוין והשליטה העצמית מספיק גבוהה בכדי להתקדם קדימה לשלבים הבאים. אני לקחתי לתשומת ליבי את ההחלטה וגם החלטתי להועיל ולשתף את שאר המתחילים..... מקווה שעזרתי. שבת שלום.

Sardonyx

New member
מסכים לגמרי,

ואפילו אם לא זוכרים חלומות פשוט לרשום *משהו*, אסוציאציה או כל דבר כשקמים כדי להתרגל פשוט לרשום וגם אולי הרישום עצמו יעורר עוד פיסות מהשינה.. ג

makron2

New member
בהחלט...

אפילו אם מגיעים לשלב מתקדם ומפסיקים רצוי לחזור לשלב א'. החשיבות של יומן חלומות היא מרכזית ואפשר גם להדגיש את סימני החלום(כתיבה עוזרת מאוד).

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

צודק לחלוטין. כפי שלא רצים לפני שלומדים ללכת, כך לא ניתן להתחיל ישר בשיטות המתקדמות ובנסיונות אקטיביים להגיע לחלומות צלולים. עם זאת, רק תוספת אחת - לצד יומן החלומות, יש לעבוד במקביל אף על בדיקות המציאות. הן מרכיב אקוטי בעולם החלומות הצלולים.

למעלה