משהו חשוב מאוד!!!!

סיל

New member
משהו חשוב מאוד!!!!

שלום לכולם אני חדש כאן. ניצחתי את אש בגולד ותפסתי את כל הפוקימונים הנדירים חוץ משלושת הכלבים. אז אולי מיהו יודעה איך מוצאים אותם אחרי שהם בורחים מהמגדל? גם קראתי באיזה אתר באנגלית שיש איזה בית שאם שמים בוא פיקצו בן ופיקצו בת יוצא פיצו וגם עם מגמר וטחרים אבל אני לא מוצא את הבית הזה. אם מישהו יודע אז בבקשה שיכתוב לי. חוץ מזה יש אתר אחד מצויין שכדאי לכם להיכנס אליו: www.999.up.co.il

mr. man

New member
תשובות

אתה אמור לפגוש אותם איפהשהו בדשא של ג`וטו, למרות שאני כבר מחפש המון זמן ולא מוצא אותם. אבל הם צריכים להופיע מתישהו. בקשר לשאלה השנייה, יש מקום דרומית ל Goldenrod ששם שמים אותם. אחרי כמה זמן אתה תקבל ביצה (כמו של טוגפי) ואז היא צריכה לבקוע. זה מה שקראתי, עוד לא עשיתי את זה. אני עכשיו מתעסק בלתפוס את כל הפוקימונים.

tzAbAr

New member
גם אם תנסה אתה לא יכול

כי יש פוקימונים כמו למשל סרביי שאי אפשר לתפוס.

סיל

New member
אני יודע

אני יודע אני לא מנסה לגמור את הפוקדע אבל יש לי כבר את לפרס קפוארה הואו לוגיה ועוד פוקימונים מצויינים אבל אני רוצה להשיג את שלושת הכלבים ואת פיצו אלקיד וכל שאר האלה.

טל16

New member
אז אם ככה

תלך הרבה בג`וטו ואולי הם יופיעו. בכל מקרה לפי מה שהבנתי אל תהרוג אותם בפעם הראשונה אלא תן להם לברוח ואז תוכל לבדוק בפוקדע מה המיקום שלהם ולבוא ``מצוייד``... פיצ`ו ואלקיד הם לא הבעיה- פשוט הולכים לבית של המגדלים שנמצא ממש לפני גולדנרוד או קוגן (ביפנית) וזה בית עם חצר גדולה ועומד לידו שוטר (אני חושבת). טל

סיל

New member
תודה

תודה את הכלבים עדיין אני לא מוצא. אבל כבר יש לי פיצו. אם מישהו צריך עזרה אני תמיד כאן.

EladANGEL

New member
ככה

המבנה שיכול להרבות פוקימונים הוא בין היער לעיר goldenrod ואת שלושת הפוקימונים האגדיים אחרי שהם בורחים אתה יכול למצוא אותם מדי פעם על דשא של פוקמונים פראיים אבל תתפוס אותם על התור הראשון איכשהו כי מייד אחרי תור אחד הם בורחים.

למעלה