משהו חריג

g a n i

New member
לרופאת נשים?

(מרוב דובים מתביישים מהיער...)

g a n i

New member
תודה! בגדול שמעתי עליו טובות

בשנים האחרונות אני מרגישה שיותר נכון לי רופאה-אישה, ולא רק זה אלא שאני תוהה אם לא כדאי כבר לבחור רופאה עם התמחות של גיל המעבר
לאור תדירות הביקורים הדלילה שלי אצל נציגי ההתמחות הזו, נראה שזה יהיה השלב הרלוונטי הבא...

לפני כשנתיים הוציאו לי גוש מהשד, שפיר

מאז כל חצי שנה עושה בדיקה. את הקודמת עשיתי בהנקה ולא ניתן היה לראות (וזה שחיכיתי בתור איזה שעתיים כשהתינוק לא איתי בטח לא עזר) והתבקשתי להגיע שוב מייד בסיומה, מן הסתם לא הלכתי. הולכת לקבוע תור. עכשיו.

הוצאת גוש שפיר

למה הוציאו לך?
יש לי גוש שפיר בשד, והרופא שלי מתעקש שאין צורך להוציא כי הוא שפיר.
קבעתי חוו"ד שניה בעקבות שרשורי השבוע, אבל אשמח לדעת אם מישהי יודעת מה הקריטריונים בהוצאת גושיםשפירים

לבנה123

New member
אני בסופו של דבר הוצאתי שניים שפירים.

באחד לא היה שום סיכון, והרופאים היו בגישה של "כל דבר מוציאים", ובשני היה סיכון מינימלי (שאולי בעתיד יהפך לממאיר) והחליטו לא לחכות ולקחת שום סיכון.

אני אישית ישנה יותר טוב בלילה (נו טוב, לא בימים אלה אבל בכללי) בידיעה שאין שם משהו שאני יודעת עליו שלא אמור להיות שם, ושלא לקחתי שום סיכון ולו המינימלי. בעיניי (שוב, אישית, זו ההחלטה שאני קיבלתי) זה היה הנכון.

אם עשית ביופסיה ואת יודעת שהוא שפיר ואת

מסתפקת בזה - אז לא נראה לי קריטי וכאן זה פשוט גישה של הרופא.

שלי היה בגישה של מוציאים בכל מקרה ובודקים אחרי ההוצאה, כי הוא לא אוהב את המחשבה על גוש בשד.
אני שמחה שהוא בחוץ, חוץ מזה ששלי הכאיב, המחשבה על כך שהוא שם הטרידה את מנוחתי.

צ ב י ה 1

New member
לפני 6 שנים גם לי הוציאו שד שפיר מצד שמאל

אחרי הריון שנפל, הרגשתי גוש בצד שמאל ובאותו השבוע גילתי שוב שאני בהריון.
מאותו היום לעוד שלושה ימים היה לי תור להוצאת הגוש (בגלל ההריון ובגלל שהיינו לפני רילוקיישן לארהב), הרדמה חלקית והתאוששות ובמקביל חיכיתי לתוצאות בדיקת הבטא להראות שההריון תקין (אחרי הקודם שנפל מוקדם...). כל החיים עברו לי בשלושת ימי ההמתנה לתוצאות ולשמחתי הגידול היה שפיר.

מלבד ללכת להיבדק, היי ערנית לגופך. בדקי עצמך במקלחת מידי יום מחדש ושימי לב לשינויים.
הולכת לקבוע תור לרופא עור..
רק בריאות

rio11

New member
קבעתי הבוקר תור לכירורג שד

וגם שתי הבנות שאיתי בחדר קבעו תור לממוגרפיה.

תודה

michali278

New member
התייעצות: רופא עור בכללית ברחובות

יש המלצה?

גחמן דמיטרי

אדלשטיין דניס מיכ

זילדמן סרגיי

קריגר גריגורי

רונן מאיר

הייתי היום אצל רופאת עור (נקבע מראש) אבל

קבעתי -
לרופא נשים (לספטמבר!)
לכירורגית שד (למרץ!)

קצת בשוק מהתורים, אבל לא נורא. שמחה שהקופה מאפשרת לי לעשות את זה בחינם וזה מה שחשוב.

מכניסה את זה ללו"ז הקבוע שלי, ותודה לאיריס ולכולכן על העלאת המודעות.

michali278

New member
גם אני קבעתי
לי

לרופא עור לסוף אוגוסט
לכירורג שד לתחילת ספטמבר

נותר רק לחדש את הקשר המפוקפק עם מרפאת בריאות האישה AKA גניקולוג.

גוליגל

New member
כשלכירורגית השד הנחשקת היה תור לעוד חצי שנה

כשכירורגית השד הנחשקת נתנה לי תור לעוד חצי שנה, עטתי עליו, ובינתיים קבעתי לאחת פחות נחשקת (סתם לא ידועה. לא חושבת שהיא לא טובה) לעוד שבועיים. בינתיים את התור ההוא כבר עברתי, תודה לאל, ובעוד כמה חודשים אכניס לי לרוטינה בדיקות אצל זו ששמעתי עליה רבות (פה בפורום...).

גוליגל

New member
כירורג שד לא רק ממשמש - הוא גם מעריך

דעו שבמפגש עם כירורג שד יש יותר מרק משמוש יותר / פחות נעים / מביך.
כירורג גם מברר אצלך את ההיסטוריה - מחלות משפחתיות ואישיות, היסטוריה של טיפולי פוריות, לידות, הנקה, מחזור... מגלה את הגורמים המסכנים והגורמים ה"מגנים" (מפחיתי סיכון). לפי זה הרופא עושה איזשהו שקלול שאני לא יודעת בדיוק מהו, ואומר לך ממתי להתחיל ממוגרפיות למשל, או כל כמה זמן צריך מעקב.
אצלי למשל - כל חצי שנה בדיקה ידנית, וממוגרפיה מגיל 40.
אני לא יודעת מה ייפסק לגבי כל אחת פה, אבל אנא, אל תניחו שאם אתן מתחת לאיזשהו גיל סף, הכל בסדר כי ממילא לא צריך כלום. לכו לכירורג ותנו לו ליצור לכן תכנית בדיקות שהיא בעצם תכנית שבמעט מאוד מאמץ, משתדלת לתת גילוי מוקדם ככל האפשר.

caal

New member
מחפשת המלצה על כירורג שד באיזור פ"ת - כללית

שלום,

הטרגדיה הנוראה של איריס הוציאה גם אותי מארון הסמויות עם שאלה בנושא.
מחפשת המלצה על כירורג/ית שד. רצוי באזור פ"ת והסביבה, אבל כל אזור המרכז אפשרי, בקופ"ח כללית.

תודה,

למעלה