משהו חסר

ASHER789

New member
משהו חסר

אתם מכירים את ההרגשה שאחרי שאתם חוזרים מבילוי משהו חסר והמשהו הזה הוא אהבה.זה לא שאתם מרגישים את חסרונה(אהבה)בכל יום. אבל אחרי בילוי למרות שנהנתם אתם מרגישים ריקנות גדולה,מרגישים שפשוט רוצים להיכנס למיטה ולהתכרבל ביחד עם בן זוג,נשיקה רכה ועדינה ותחושה הכי רגועה וטובה.הרגשה של שלמות הרגשה נפלאה שרק עם האהבה היא מגיעה. אבל במקום זה חוזרים הביתה עם הרגשה נוראה ריקנות איומה ומחכים שרק תעבור כמה שיותר מהר. בטח מחר ההרגשה תעבור אבל ברגע זה היא לא קלה. מקווה שלא דיכאתי אותכם רק רציתי לשתף אותכם בהרגשה שלי כרגע.

ניקולי

New member
אשריקו בוקר טוב../images/Emo42.gif

אוהו כמה שההרגשה הזאת מוכרת.. כמדומני זה עובר על כל אחד/ת מאיתנו ההרגשה הזאת יכולה לפוצץ אותך מבפנים.. הריקנות הזאת שאין מישהו/י לידך בכדי שתחבק ..אפילו בלי המגע האינטימי רק שיהיה/תהיה שם לצידך. ואז כל שנותר זה להתכרבל בשמיכה.. לחבק אותה חזק חזק..ולהרגיש את החום..ואולי אפילו לחלום..ובלי שתרצה תוך כדי הירדמות את/ה מרגיש/ה בטוב..ברוגע בשלווה את/ה נסחף לשינה עמוקה..ובבוקר כשאת/ה קם/ה ...היה כלא היה... וכמו שאתה מציין זה לא בכל יום .. זה קורה פעם ב...!!! (ואני לא מדברת על אילו שהיתה להם אהבה והיא נגמרה.. כי דוקא אותם אנשים חשים בכך כמעט כל ערב כמעט כל לילה). ושוב..בוקר טוב לך.. ומקווה אני שחלמת חלום נהדר

Intima Girl

New member
צודק....

בטח שאנחנו מכירים לרובנו זהוי ההרגשה. לא דיכאת אותי דווקא זה טוב שיש עוד אנשים במצב העגום שלך ואפשר להפיג את זה יחד לא??

jess ועוד

New member
כמו שנאמר

אלף כבאים לא יצליחו לכבות מה שנשיקה אחת יכולה לעשות אני זוכרת את הימים האלו של בילוי עד הבוקר וחזרה מסטולה מעייפות או משתיה למיטה הריקה הקרה לבד ....ממש ריק ולא נעים אבל זה כנראה שלב שצריך לעבור כדי להגיע לשלמות של הביחד גם ניקול תסכים איתי (חסר לך שלא) שאחרי שטועמים בדידות והטעם שלה מר, אני יודעת יש ערך גדול וגבוה יותר לאהבה

ניקולי

New member
אוהו ג´ססססס...

כמה שאת צודקת.. כמה לילות אני הרגשתי ככה.. ויותר גרוע כי אני לא הייתי יוצאת לבלות אז הלילה היה מתחיל אצלי מוקדם..וכמה ששנאתי להיות לבד!! שלא נדבר על עכשיו כשיהודה עובד לפעמים בלילות.. אוףףף אני לא רוצה בכלל לדבר על זה כי גם ככה קשה לי כשהוא לא לידי... אקיצר... זה נכון מאוד..כל אחד עובר את זה!! תגידי ג´ס..מה עם סערת הרגשות? הרבה זמן לא ראיתי אותה

jess ועוד

New member
אולי בגלל

שטוב לה??? אני אשמח לדעת שאני לא טועה ... ושיש לה אהבה גדולה ודברים יפים וטובים ממלאים את ימיה ולילותיה

תלתלית

New member
אהבה למה את חייבת כ"כ להכאיב?

כך שרה דנה ברגר ואני מזדהה עם כל מילה אשר, אני מזדהה עם הרגשתך, הרגשתי כך בדיוק אתמול לפני השינה . הריקנות הזו, הקור. אבל אני יודעת שיהיה בסדר, והאהבה הנכונה תגיע בקרוב. אל תתייאש טוב ? קבל חיבוק לעידוד

@@

New member
אשר , בוקר טוב ושבוע טוב

מי כמוני מרגישה את ההרגשה הזאת, מלפני שבועיים יצאתי רקדתי שתיתי ממש נהניתי, אני מגיעה הביתה השעה 06:00 בבוקר, ואני חושבת לעצמי מה היית נותנת בשביל התכרבלות במיטה עם אהוב ליבי, אבל זה המצב ואנחנו צריכים להתמודד איתו, אומרים שהחורף מגיע, מרגישים את חסרונה של האהבה, אבל בכל ימות השנה, ובכל עונה האהבה חסרה. ואנחנו אשר נמתין לאהבה שטרם דפקה על דלתנו. אנחנו נמתין לה בסובלנות, לביינתיים תתסתפק באהבה ווירטואלית מכולנו. אוהבת אותך ויום נפלא ריקי

~מעיין~

New member
לאשרוש

הרגשה דיי מוכרת ואפילו טבעית אבל לא נורא ממי.. אני מאמינה שתמצא את החצי השני שלך תן לזמן לעשות את שלו עד אז.. בהצלחה! אוהבת מעיין

למעלה