משהו חסר לי כאן !

stilgur

New member
משהו חסר לי כאן !

א. אני כמעט ולא שומע על אופנועי שטח כאן ! ב. באותו הקשר, אין רוכבי שטח ירושלמים חוץ ממני כאן ? ג. מעלה שוב את נושא הירידה לאילת דרך השטח !!! ד. יום טוב לכולם באשר אתם ובאשר רכובים אתם... ה. אני...

GPZiv

New member
גם אתה ירושלמי?

איפה אתה רוכב בשטח באיזור?

big_foot

New member
אני חדש בשטח ומחפש טיולים

ברשותי DR350 ומחפש טיולי שטח באזור המרכז וירושלים תן קצת פרטים בקשר לנסיעת שטח לאילת נ.ב יש לי מיכל דלק רגיל ואני זקוק למיכל נוסף או תדלוק כל 120 ק"מ בערך

המטיייל

New member
ממש מעליב...

השם שלי הוא "המטייל" - לא אומר לך כלום??? אתה יורד הרבה לשטח?

stilgur

New member
כן !

א. כן, ירושלמי... ב. נוסע הרבה בשטח. ג. התכנון לסע יחסית קרוב לכביש שיהיו אפשרויות תדלוק וגם נגישות על כל צרה שלא תבוא (לא עלינו). ד. רוכב איפה שרק אפשר, מדבר יהודה, נבי מוסא, כרמי יוסף, סכר(לאימונים),רמת הגולן, יו ניים איט אנד אייל בי דר... ה. רוכב על ק.ט.מ 400 כל סוגי הקרקעות, חיבה מיוחדת לקטעים טכנים ולבולדרים אך לא בהכרח. ו. אם יש שאלות נוספות, אני אשמח... ז. אני...

אלון DRZ

New member
עשיתי לפני שנתיים נסיעה לאילת

בשטח. גדול מהחיים. צריך מינימום של שלושה רוכבים, גם זה גבולי. ציין תאריכים, להזכירך ב 22/9 חוזרת עונת האינדורו לפעילות כך שזה יוצר לי בעיה קטנה. אבל אם זה יהיה 2 - 3 שבועות לפני כן אני חושת שזה אפשרי. אלון שמתאושש מפציעה עקב קפיצת סופרמן ב 80 קמש.

stilgur

New member
אממממממ....

תאריך ? ? ? יום שלישי זה !!! או אולי רביעי ?! לא עשיתי עדיין, נראה מגניב ומתישהו צריך, לא ?! כן !!! אני מחפש רוכבים שיודעים איך לרכב, לא מתחילים (לא להעליב) ובעלי ידע ! תחזור אליי. לאלו המעוניינים, אנא ציינו על איזה אופנוע אתם רוכבים ! אני...

אלון DRZ

New member
אתה לא כ"כ ברור

מה זאת אומרת יום שלישי זה או רביעי? מה לא עשית עדיין?? מהיום למחר? זה טיול או נסיעה למטרה כלשהי שאתה מחפש שותפים ...?? בכל אופן ככה זה נראה. יש כאן כמה רוכבים מנוסים. אבל תשתדל להיות יותר ברור.!!! אלון.

stilgur

New member
אז כך...

לא ירדתי עדיין לאילת דרך השטח, אני רוצה לעשות את זה ביום שלישי הזה7.8.01 או ביום שאחריו, משמע יום רביעי ה- 8.8.01. המטרה היא הנסיעה עצמה, ובימים חמישי,שישי,שבת חברים שלי מופיעים ביאכטפאב באילת (המלך שלמה). מה לא ברור ? אני רוכב על ק.ט.מ 400 ומחפש שותפים למסע הנ"ל ! אשמח אם תספר לי על הטיול שאתה עשית לשם. כעקרון חשבתי שזה יקח יומיים או שלושה, יציאה מירושלים ושינה בשטח. אשמח למשתתפים נוספים. מקווה שזה היה יותר ברור ?! אני...

אלון DRZ

New member
עכשיו דיברת

אתה יכול למחוק אותי מהרשימה. אני עדיין מחלים. (תן לי עוד שבוע) אני ממליץ לך לרכב לפחות עם עוד 2 לכל מקרה שלא יהיה. אנחנו נסענו דרך ב"ש, משאבי שדה, מצפה רמון. יש שם הרבה שבילים. וגם שטחי אש כך שבאמצע השבוע זה בעייתי, יש לבדוק ולתאם, או פשוט לא להכנס אליהם. יומיים נסיעה בהלוך זה קצב מהיר אך סביר מאד לרוכבים עם ניסיון, וכמובן ללא תקלות, זה לא קצב של טיול אלא יותר נכון קצב מרתוני. דרך אגב, אני ממליץ בחום לעלות או לפחות לרדת את מעלה יאיר, גם אתגר וגם נוף מדהים. בכביש הערבה ישנו שביל שצמוד לגבול עם ירדן, מהיר ויפה, חוסך הרבה זמן. בהצלחה, אלון. אל תשכך להביא תמונות.

big_foot

New member
טוב אז לאילת אני לא מספיק מנוסה !

אבל ללמוד צריך לא ? מחפס טיילני שטח באזור המרכז שלא מחפשים טיולים בקצב מרתוני כך אוכל ללמוד אני יודע לסוע בשבילים אך שטח טכני לא ניסיתי עדיין

למעלה