משהו חדש-

willo1

New member
משהו חדש-

ניקח גולש ונשאל אותו את כל השאלות שאנחנו רוצים לדעת.. (דוג': "מאיפה אתה" "שיר מועדף" "מתי שמעת את פוליקר לראשונה" וכו' וכו'.) כל אחד ישאל שאלה והנשאל יענה.. בתור התחלה- מישהו שאנחנו לא מכירים- יוסי שקד אז יוסי, מה הדיסק הראשון של יודה שקנית

מי אני ?? למה ???

אני לא נמצא כאן במשך היום. ננסה. הדיסק הראשון שקניתי לעצמי אחרי אין ספור השאלות מחברים הוא איך לא, קיסריה !!!! מעצבן שהשאלתי אותו לחבר שנסע לחול ושכח לחזור... מאז כבר קניתי עוד כמה.

willo1

New member
../images/Emo6.gif למה לא

גם אנחנו לא נמצאים פה כל היום
כנס מתי שנוח לך
קיסריה זה דיסק מעולה. אני חושבת שזה הדיסק שצריך להמליץ עליו למעריצים חדשים.. אבל הדיסק הכי טוב שלו לדעתי, זה איך קוראים לאהבה שלי.. והגעתי להחלטה הזו אחרי הרבה התלבטויות

שלום לכם

אני שומע את יודה כבר שלש שנים בדבקות והייתי בשלושה הופעות (לקח לי הרבה זמן עד שהגעתי להופעה שלו) והדבר שהכי חיבר אותי לשירה שלו זה הכאב הנורא שיש לו בשירים כאב שא``א להשאר אדיש בפניו ומכל הדסקים התחברתי הכי חזק לילד שבך אין פשוט דיסק ענק

Pking

New member
בוקר טוב לכולם! ../images/Emo140.gif

ממממ....איזה כיף זה שיש טיול שנתי ואתה לא יוצא אה?! חחחח...אוף, חבל שאין הופעה השבוע!!

מה?!

יש טיול שנתי ואתה לא יוצא אליו?! מה כיף בזה? תן לי עכשיו, עכשיו! טיול - אצא בשמחה! בוא נתחלף. מה אתה אומר? אצא במקומך לטיול? לא... תצא אתה, איך אתה מפספס ומחמיץ טיול? מי לא אוהב טיולים? אלא אם כן כתבת את הדברים בציניות.

willo1

New member
רגע רגע

אתה בי"ב? וואו למה באמת לא יצאת? אני תמיד שנאתי את המסלולים בטיולים אבל בסופו של דבר נהנים גם מזה..

Pking

New member
ת'אמת אין סיבה מיוחדת

פשוט מצבר החשק ריק לגמרי, אני יודע י"ב, שנה אחרונה וזה....אבל אני לא היחיד שסירבתי לצאת חחחחח אין לי טיפת כח לטיול הזה, מה גם שאני לא סובל טיולים קבוצתיים! ובכלל...אילת..
אין כמו לשבת בבית לשגע את השכנים מהשירים של מלכנו...חחחח לכל דבר יש תחליף יום טוב לכולם! ותגידו שירן, יאיר, אתם מתכוונים להגיע להאנגר???

Pking

New member
את צודקת שירן יכול להיות שהזלזול

נובע דווקא מהמקום שאני נמצא בו... טוב אמנם בית שמש זה לא אילת חחח אבל בפעם האחרונה שהייתי שם, באילת, אני זוכר רק סבל, בתי מלון, מלא אנשים, חום וחום ו....חום. וגם אני לא יודע אם בחרתי לא לצאת רק בגלל המקום....בוא נגיד שאמרתי "לא יוצא!" עוד לפני שידעתי לאן. לבנתיים אין בי ניצוצות של חרטה כמו רבים כמוני שלא יצאו....
שיהיה בוקר טוב לכל חברים הפורום!!

willo1

New member
../images/Emo6.gif

סבבה, כי לי האמת אין בעיה עם אילת אבל אני בהחלט חושבת שעושים מהעיר הרבה יותר ממה שהיא באמץ. מה גם שיש ערים מהנות לא פחות
אגב, היית בפולין?

Pking

New member
../images/Emo12.gif

בפולין אני חייב להיות! זה החלום שלי.... בשנה שעברה עלה התכננון אצלנו בבית ספר לטוס לשם..אנ'לא יודע מה אבל שוב, אני שונא את כל הקטעים המיותרים שסיפרו שהולכים להיות שם! -שהייה לשלושה ימים בבית מלון בירושלים עם קבוצה יהודית מאפריקה נו באמת....
אני שונא את כל הפעילויות המקדימות האלה. אולי יש לי בעיה..חחח אולי אני טועה, אבל זה ממש הציק לי, אז ככה שהחלטתי לא לצאת וללכת יום אחד באופן עצמאי! וחוץ מזה אני הייתי היחיד מהכיתה/שכבה שהתכוון לצאת למסע הזה...מצחיק ומוזר. במוקדם או במאוחר, אהיה שם אני בטוח ואם את שואלת את בטח היית נכון?
אני זוכר שכתבת פעם על זה פה משהו... יום טוב לכולם!

אילת, אילת?

ויתרת על אילת? ואי, אחי, אתה משוגע... הלוואי עליי חופשה באילת עכשיו... ים, שמיים, בחורות, פנאן... לעניין פוליקר - איך אגיע אם זה רק למנויי אורנג'? אגב, קיבלתי בדואר עלונים מזאפה - הופעות שיש שם - ובאותו תאריך ממש פוליקר מופיע גם בזאפה, הופעה למנויי אורנג'. יכול להיות? תהיה בקשר (אתה לא עונה משום מה).

willo1

New member
הווו שלום שלום

אז היית בכמה הופעות. נחמד! אני מניחה שנהנית
למה לקח הרבה זמן עד שהגעת להופעה?
וגם לי הייתה תקופה שממש התחברתי לילד שבך.. אגב, היה לנו פה דיון בזמנו על זה שלשירים של יודה מתחברים אנשים שעברו כמה דברים עמוקים בחיים שלהם כי אחרת לא תמיד חושבים על המשמעות היותר עמוקה של הטקסטים.. אז מה אתה חושב?

ספי סול

New member
שירן... מה חדש בזה? אלה השאלות שאת

כל הזמן שואלת( או ששאלת בגלל שיוסי שקד חבר חדש?) בכל אופן כבר כולנו דיברנו על זה, לא? או שאני טועה....???? מה שכן חדש זה שהיתה כתבה על מאיה בוסקילה ב-24 שעות של ידיעות אחרונות ובו סיפרה המטומטמת שפוליקר (הגאון שלנו!!!) עזר לה המון ותמך בה בתקופה הקשה שלה שבה היא עזבה/עוזבת/תעזוב את רוברטו שלה..... וכמו שכולנו כבר יודעים בדיסק הבא שלה יהיה שיר שפוליקר משום מה כתב לה.......

willo1

New member
זה לא כל כך קשה

יוסי=גולש חדש, הווה אומר, שואלים אותו שאלות חופשיות + מכניסים אותו לעניינים שזה אומר להעלות גם דיונים שעלו פה בעבר. יש מצב שזה יעניין גם מי שלא היה פה בעבר.

מר ספי סול

אני מניחה שאתה הרבה יותר טוב ממנה מ"המטומטמת" כך בחרת לכנות אותה.. כמה חבל שזה הטון כאן, בפורום של הגדול מכולם...ולא צריכה להיות משוייכת לקהל מעריציה של מאיה בוסקילה כדי להתקומם מהודעה כלכך מטופשת.

ספי סול

New member
סבתאלה יקרה את צודקת...

מאיה בוסקילה היא אכן בחורה מבריקה....... זה רוברטו שאשם בתדמית הטיפשית שלה נכון....???? נו באממממת אמממממאאאאאאא

וודאי שנהנתי זה ברור

לכן לא טרחתי להגיד את זה חוץ מזה שאם לא הייתי נהנה לא הייתי מגיע שוב. א``א לא לחשוב על המשמעות של המלים זה צועק מתוך השיר אני מתחבר במיוחד כשהמצב רוח לא בדיוק במקום אבל בהופעות שלו הוא לא נותן מספיק במה לשירים האלה הוא שר יותר שירים מפורסמים הייתי ממש שמח אם הוא היה שר יותר את השירים מהילד שבך ואיך קוראים לאהבה שלי אבל לא נורא מה שהוא שר זה תמיד טוב ועושה מצב רוח

למעלה