משהו חדש...

linzer

New member
משהו חדש...

הלוואי והייתי יותר טוב עם תאורה :)

linzer

New member
כן...הגג באמת מגעיל ,יתוקן

סליחה על ההצפה אחרון ודי...

eldarinn

New member
בדיוק שבאתי להגיד להדליק

את האור זה הגיע
יש לי רק "הערה אחת שהיא עובי של המעקות. דבר ראשון זה בדרך כלל בנירוסטה (פחות שקיפות, יותר שריטות) וגם העובי הוא בדרך כלל שני צול (5 ס"מ לפחות). נראה לי קצת דק כרגע.

מיכאל ג

New member
*כמעט* מושלם

תעשה משהו עם ה-BUMP MAP על התקרה: היא עדיין נראית לא ראליסטית. כל היתר היה יכול להיות צילום ונראה מדהים.

eldarinn

New member
מסכים

וגם השבירה של המעקות מוזרה, משום מה השבירה במים מתבצעת כלפי חוץ בעוד שלדעתי במין השבירה צרה כלפי מטה (?)

linzer

New member
צודק...

הייתה בעיה עם החומר של המים ככה שלא ראו את המשך המעקה במים והשבירה כלפי חוץ היא בעצם ההשתקפות של המעקה על המים עשיתי שיפור קל בגג נראה לי שאני לא אגע בסצנה יותר תודה על התגובות עזר לי מאוד

pixelpro

New member
מה אתה בוכה שאתה לא טוב בתאורה ?

ב"ה.. נראה ממש מצויין.. התאורה גם מצויינת.. בהצלחה..

linzer

New member
תודה:)

כמה שזה ישמע טיפשי ,התחלתי לעשות אדג'סטמנטס בפוטושופ רק בסצנה הזאת לא ידעתי עד כמה פוטושופ יכולה להיות יעילה בתאורה.

pringles1

New member
שלום ../images/Emo13.gif

הגעתי לפורום הזה במקרה וסתם פישפשתי לי פה בהודעות ותלת מימדים שאנשים פה הכינו וזה ממש מגניב! אז רציתי לדעת אם זה קשה לעשות זאת? ובאיזו תוכנה אתם משתמשים להכנת תלת מיימדים אלו?

linzer

New member
אוקיי...

מיכאל,תודה,אני אנסה לעשות עוד משהו עם התקרה. ופרינגלס,אני יכול להעיד על עצמי בקשר לשאלה שלך,שבהתחלה היה לי קשה כי לא ידעתי כלום,אבל כמה שאתה מתנסה יותר ולומד יותר אז דברים שנראו לך קשים פעם,קלים לך היום. אני משתמש ב 3D STUDIO MAX 6

למעלה