משהו חדש...

dmt4me

New member
יש'ך מפעל ליצור טראקים?

אתה עובד מהר,ואגב המנוע(באס)נמוך מידיי ונבלע בשאר הערוצים יש לך בעיה של מיקס שמתי לב לזה גם בקטע הקודם שלך,אתה עובד יפה רק תשתדל למקם כל דבר במקומו זה ישפר את הקטע.בסה"כ אחלה אנרגיות יש לך במוזיקה וזה אחד הדברים החשובים!

alt loc

New member
עודד אחי

אז ככה כמו שידידנו משכבר הימים כבר אמר לנו מקודם ש לבייס שלך אין כח וזה לא מחייב ש הוא נמוך הוא פשוט בתוך המיקס ואתה צריך להוציא אותו בחוץ ולהוציא בחוץ משמעו eq נכון שב על זה תשחק בלופ שהוא עובד תפתח תeq ותשחק אחי עד שתשמע אותו בום... בפנים שלך בהצלחה

alt loc

New member
לא יעזור לך בלי סאונד נכון של הבייס

מה שכן אחרי סאונד תמשוך לגרופ את הבייס והקייק תן קומפרסור ותראה תוצאה

ורסטיל

New member
אהבתי!

בטח יש פה ושם כמה תיקונים שצריכים להעשות אבל בגדול אני אהבתי מאוד!

ורסטיל

New member
בואנה...אתה חייב לסייםאת הדבר הזה

פשוט מגניב , אהבתי אהבתי ושוב אהבתי , תסיים אותו בשבילי אני מת לשמוע אותו קטע מגניב כזה ומלא בחיים פצצות. עלה והצלח.

CrazyOded

New member
תגובה...

גרופ? מזתומרת? ואני לא מצליח לעשות איקיו נכון אני משתגעעע

CrazyOded

New member
הרמתי את הבאס כמה שאני יכול

אם אני מרים באיקיו עוד טיפה זה כבר CLIP

malul888

New member
לא זאת הכונה...

הכונה לא היתה לווליום אלא לטוח תדירים (בהרץ) של הסאונד. הטוח המומלץ לדעתי לבאס הוא 100. אים אתה שומע שהוא מתנגש במיקס אל תתעצל להחליף ...

ורסטיל

New member
לפי דעתי , במוסיקה אין דירוג

בנה את הפרוייקט שלך לפי הטעם שלך , אם הוא נישמע לך טוב אז מצויין , הכי חשוב שתהיה שלם עם הפרוייקט שלך ולא תנסה להידבק לאיזה סטאנדרט שלא קיים . אם הוא נישמע לך טוב אז זה טוב וכך גם תגבש לך סאונד יחודי שמזוהה רק לך. עלה והצלח.

CrazyOded

New member
אבל הבעיה שלי היא שהדברים...

שאני מכין לא נשמעים טוב יש לי מלא רעיונות, אבל הכל נשמע פחות או יותר כמו צילצול בפלאפון.

ורסטיל

New member
יפה...כמו שאמרתי

"רק אם זה נישמע לך טוב" אם זה לא נישמע ך תמיד יש מקום לשיפור. עלה והצלח.

למעלה