משהו חדש

SCaToPHaG

New member
אה, אז זה טרייס

לא שזה משנה משהו. אין לי שום דבר נגד טרייסינג.

pillit

New member
לפי הכרטיס שלו

זה ילד בן 16 שעשה מתנה למשהו/משהי מתי כבר תוציאו את הראש הנפוח שלכם מהטוסיק- ותפסיקו לחפש דרכים לתקן ציורים שמועלים פה. זו לא אקדמיה- זה פורום. הייתם מתים לצייר ככה בגיל 16. טרייסינג או לא. אדם מעלה ציור- תחוו דיעה, אם יש משהו שמפריע לכם בטירוף- תגידו- אם לא- תסתמו. אני כבר לא יכולה להעלות פה דברים. דברים שפורסמו והתקבלו בהתלהבות בעיתונים בעלי שם- כי יש פה כמה קקמייקות שמחפשים איפה אני- ח י י ב ת לתקן. קצת נסחפתם.

pipidi

New member
../images/Emo4.gif

האם את חושבת שמי שמעלה לכאן עבודות רוצה לקבל רק תגובות טובות? ואף אחד לא מחייב אף אחד אחר לתקן, כל אחד רשאי לבחור לקחת את ההצעות או לא. זה שיש מה לשפר בתמונה לא אומר שהיא רעה, ולפעמים ההצעה ל"שיפור" היא טעות אבל נובעת מראיה של מישהו חדש על העבודה. דברים יכולים להעלם מעין היוצר בזמן העבודה שמישהו בעל עין "טריה" יכול לראות, לא חבל לפספס כאלה דברים. ובכלל זה שהוא בן 16 משנה במשהו את הרצינות שצריך לתת בביקורת? במיוחד כשרואים עבודה ברמה גבוהה כזו? ולהערות שלי, בעיני העבודה יפה מאד. יש לי בעיה (מה לעשות ?!
) עם הפה של הבחורה, לדעתי יש בו יותר מידי פרטים והוא יכל להיות יותר עדין. נראה גם ש"ברחת" מלעשות את כפות הידיים וחבל. מעבר לזה נראה יפה מאד וסקסי.

leshemAmit

New member
יש אנשים ששמחים לקבל ביקורת

ככה לומדים. תגובות חיוביות זה מאוד נחמד לנשמה אבל בלי ביקורת לא יודעים מה לתקן אם יש מה לתקן. ויש הבדל בין טרייסינג או לא אם התהליך והיכולות משנות משהו. זה לא כל כך מלהיב האיכות של הציור כשאתה יודע שמה שנעשה פה הוא בערך כמו לחבר את הנקודות לפי המספרים כמו בחוברות צביעה. בפעם הראשונה שראיתי את הציור מאוד הרשימה אותי האנטומיה והתנוחה שכבר הינחתי שזה טרייסינג. אז בציור המוגמר זה לא משנה מבחינת התוצאה, אפילו עוזר. אבל כשמדובר בטכניקה ויכולת, ולהגיד שהינו מתים לצייר ככה בגיל 16 כשבעצם מדובר בטרייסינג זה לא ממש מדוייק. באותה מידה היה אפשר לעבד את התמונה המקורית בפוטושופ. ככה היה יכול להיות יותר זריז, קל ואיכותי בתוצאה. אבל לזה כבר לא יקראו איור ממוחשב, רק ממוחשב. וטרייסינג הוא במידה מסויימת נופל בין הכסאות. בין איור ובין עיבוד. טרייסינג כמו בעיבוד פשוט הוא עניין של סימון שטח וצביעה שלו.

dafnaleh

New member
מסכימה

אין שום פליאה ביכולת של בן 16 לבצע טרייסינג. מילא היתה איזשהי צביעה מיוחדת.

j i m m y

New member
האמת שאני לא מסכים לכך

ויש קושי בעבודה ע"ס טרייסינג כמו שיש קושי בעבודה ע"ס העתקה מנייר פרגמנט או משולחן אור. בגיל 13-14 היו לי ציורי עפרון הרבה יותר מוצלחים בעשרות מונים מהטרייס הזה, ציורים שעשיתי ע"ס ראיה. מי ידע בכלל מה זה מחשב או וואקום אז?

dafnaleh

New member
לא מזלזלת בכלל

אני עובדת הרבה עם טרייסינג, אבל זה עדיין לא מראה על עילוי. בלי קשר לגיל.

למעלה