משהו חדש

Cherry Spikyyy

New member
משהו חדש

מתחילים להופיע לי צבעים חדשים בחלום שלא זכור לי שראיתי לפני זה... כמו סגול וכתום... אני לא זוכר חלומות ברורים, אני זוכר אותם בבירור ולפרטים בדקות הראשונות של הבוקר ואני מנסה להמשיך ולזכור, אבל כשפעילויות היום השונות מתחילות להציף אותי אני שוכח אותם... ונשארים רק זכרונות מחוקים של מה שפעם היה חלום גם יש אלמנט חדש-עשן... זה אומר לכם משהו..?

Cherry Spikyyy

New member
נזכרתי ביותר פרטים! משהו חדש ומפחיד

נזכרתי ביותר פרטים: מתחילים להופיע לי צבעים חדשים בחלום שלא זכור לי שראיתי לפני זה... כמו סגול וכתום... אני לא זוכר חלומות ברורים, אני זוכר אותם בבירור ולפרטים בדקות הראשונות של הבוקר ואני מנסה להמשיך ולזכור, אבל כשפעילויות היום השונות מתחילות להציף אותי אני שוכח אותם... ונשארים רק זכרונות מחוקים של מה שפעם היה חלום אז זה תאור של זיכרון ``מחוק`` אחד: אני שומע מן צעקות מוזרות... מן שילוב של צעקה הולכת ומתגברת בגלים משולב עם מן.. מן חבטות מתכתיות חזקות כאלו.. וזה מתחזק ומתחזק ואני יכול לראות את הרעש הזה בצורה לא ברורה שמזכירה צורה של שרשרת עבה בקצה אחד ודקה בקצה השני... השרשרת ``שטה`` לה על הרקע ואני זוכר שהצל שהיא עושה על הרקע מפחיד מאוד... היו לי חלומות כאלו כשהייתי ממש קטן, אני זוכר אותם ואני זוכר שהתעוררתי מהם בבהלה... וה``רקע`` של החלום היה כחול או תכלת... עכשיו הוא סגול וכתום חזקים בוערים כאלו... האלמנט של העשן זה בעצם לא עשן, אלא הצל של השרשרת למישהו יש מושג מה פירוש כל זה? זה די חשוב לי....

למעלה