משהו חדש שראיתי

משהו חדש שראיתי

שלום לכולם, לפני זמן מה, יצאתי לסיבוב בלילה וראיתי אצל רוכב אחר משהו מאוד בולט לעין מדובר על מעיין חוט כזה שזורח בעוצמה דיי חזקה, צילמתי את האופניים והמוצר הזה אך לא הספקתי לשאול את הבחור אודותיו, אני רוצה לקנות כזה, אני חושב שזה מאוד חשוב לרכיבה בלילה מישהו יודע היכן ניתן להשיג? תודה נ.ב מתנצל על איכות התמונה צולם ע"י טלפון סלולרי

koshcosh

New member
בוא לא נהיה ברורים כל כך שקרן

לפי הכתיבה שלך רואים שאתה המוכר בעצמו, ויש הוכחה מפלילה בחתימה שלך ! http://runryder.com/rrpw.htm?d=/helicopter/gallery/17302/&i=116&a=0&s=-Welcome.txt

oferlev9

New member
אני יכול להבין את הבוטות. יש משהו מעצבן

שמנסים לעבור עליך באופן כל כך לא אינטיליגנטי

תגובתי לחכמי חלם

koshcosh היקר, 1. "גשש בלש" אנא קח צמרון (וכדי שתבין: "מקל אוזניים") ונגב נא את חוכמתך הנשפכת מאוזנך. 2. ואם בשקרים ובפלילים עסקינן רצוי ואף מומלץ שקודם כל סיים את בגרויותך לפני שהנך פוצה פיך המטונף ומכפיש אנשים על לא עוול בכפם, וזאת מדוע? הקישור המצורף לעיל מראה על מסוק מונחה רדיו המוטס ע"י חוט תאורה דומה וצולם בתערוכה, ואני תוהה איך גשש בלש הצליח להפליל אותי ועם חוכמתו שחלקה נמצאת על ריצפת חדרו הצליח לקשור קשר שאינו קיים?! 3. הנך מנצל את דפי הפורום כדי לקרוא לי שקרן אך אני בטוח שאם היינו נפגשים ברחוב לא היית מעז לקרוא לי כך oferlev9 היקר, מאדם שבהנחה שהוא (בן אדם) בן 45 הייתי מצפה לתגובה יותר בוגרת הולמת וכמובן מכובדת, ולא הזדהות עם הכפשה שאין לה כל בסיס, בוש לך! שיהיה לכולנו שבת מבורכת ונסיעות בטוחות.

shamgar

New member
ראיתי את זה גם....!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוכב כבר שנים עם נצנץ וראיתי את הדבר שציינת, לצערי לא יכלתי לעצור באמצע הכביש ולשאול מהיכן קונים אני אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש דבר שכזה, זה בולט יותר מהנצנץ רועי אני אשמח אם תוכל לאתר או לשתף אותי, בהתחשב בעבודה שתצליח לאתר היכן קונים. שבת שלום לכולם ונסיעה בטוחה

aabramovich

New member
תגובת ההנהלה: כולם נא להרגע

בלי שמות, ובלי עלבונות גם אני קראתי את ההודעה, וגם לי עלו חשדות. בשל הספק ההודעה לא נמחקה. על כן מי שלא אשם הינו חף מפשע. אפשר להעיר אבל כולם לדבר יפה.

משהו פה לא מסתדר לי

ראיתי את אותה ההודעה עם אותה תמונה לפני כמה חודשים אותו ניסוח עם התנצלות על התמונה באיכות לא טובה לא מריח טוב .....

למעלה