משהו חדש, שכתבתי...

ufo11

New member
אין מה לעשות מותק. יש אנשים שפשוט

לא מבינים. סטיגמות זה לא משהו שיחלוף מן העולם ככה פתאום ולא נראה אם בכלל. אנשים לא מסוגלים לקלוט שלכל אחד יש איזה פגם, איזה פאק קטן. יש כאלה שזה משהו שכלי, כאלה שזה משהו נפשי, ויש כאלה שזה משהו בריאותי. הבעיה היא, שכל אחד רואה רק את מה שקורה סביבו, ואף פעם לא מסתכל מה"שפם" שלו ועד כפות רגליו. רוב האנשים, מכירים רק בזה שלאנשים הסובבים אותם יש בעיות, פאקים ודברים שלילים (שאפילפסיה לא אחד מהם), ובמקום לנסות לראות איפה הם לא בסדר... ככה ש...אין מה לעשות וכנראה שזהו טבע האדם (חוץ מאנשים מסויימים שלא עושים ככה, אבל מעטים הם ועל כך יש להצטער). מזלי הוא שסובבים אותי אנשים שכן אכפת להם (כמוך למשל, הלהקה למשל וכד'..), שלא נבהלים מהעובדה שיש לי אפילפסיה וישמחו לעזור לי..ואני מברך על כך. ואני בטוח שגם לכם חבר'ה יש אנשים כאלה שאתם יודעים שהם יעשו הכל בשבילכם ותנסו כמה שיותר לא להתרגש מאנשים מטומטמים שכל מה שמוביל אותם זה סטיגמות. ואני יודע שזה קשה, אבל חייבים להשתדל לעבור את זה. קבלו חיזוק!

qt1

New member
מושי ומותק../images/Emo103.gif

אני לא חושבת שסטיגמות יחלפו מהר , אבל מאמינה שסטיגמות יחלפו מתישהו , אנשים שרואים פגם במישהו שעומד להיות קרוב משפחה שלהם עלולים להגיב בצורה די מגעילה , מעליבה , תבחרו את המילים... אתה צודק מושי שלאנשים קשה לראות את הפגם של עצמם וקל להם לראות את הפגם של אחרים ,פגם מום או כל דבר אחר, בעיקר לאנשים ביקורתיים , אנשים ביקורתיים הם אנשים מאוד אומללים , הם קודם כל ביקורתיים כלפי עצמם מאוד ורק אח"כ כלפי אחרים. ולכן , אני מתיחסת בחמלה לאנשים האלה , אני לא כועסת והם ממש לא מעניינים אותי , כשהדברים נאמרו קיבלתי את זה מאוד קשה , אבל היום-כ"כ הרבה שנים אחרי המשפט שלהם אלי חזר אליהם ,אני מניחה שלא מעט חולי אפילפסיה ומחלות אחרות נתקלים בבורות , בצביעות ובכל מיני תגובות כשהם מנסים להתקבל למשפחה חדשה , והיום אני מחייכת כי אני יודעת שיש להם לאן לפנות ולהעלות את הדברים וזה עושה לי רק טוב. באופן כללי אני חושבת שצריך להסתכל קדימה , אי-אפשר לשנות אנשים , אנשים מקובעים, משחקים משחקי כבוד , זה מאוד מעייף כשזה ביום יום , אני זוכרת שהייתי מאוד עייפה באותה תקופה , זה קשה להוכיח שאתה סופר טוב כשאתה יודע שפסלו אותך כבר מזמן וזה מאוד קשה לוותר , לפעמים - חייבים. תודה על שכתבתם דברים מעניינים שניכם... ליל מנוחה
חיבוק...

ufo11

New member
אין ספק בכלל שסטיגמות לא יחלפו מהר.

זו הבעיה של רוב האנשים: משחקי כבוד. אחד הדברים המסריחים ביותר שקיימים. אין מה להוכיח שאתה סופר טוב כאשר יודעים שזה ככל הנראה לחינם. הכי חשוב זה לדעת מה אתה שווה, ולנסות כמה שיותר להתעלם מאנשים בורים וכסילים שכאלה, למרות שזה קשה מאוד. מאוד. אבל אין מה לעשות... צריך לנסות לחיות עם כל הדברים האלה מסביב.

S E M 151

New member
פחד שתלטנות ואי ידיעה הם הבסיס

לתחלואות האלו באנשים סביבנו. הידיעה של זה היא הבסיס לטיפול שלנו.

S E M 151

New member
כרגיל את עדיין ערה

אני במקרה ערה עכשיו, הבת שלי האמצעית הייתה צריכה לחזור ממסיבה והיא התקשרה שנאסוף אותה ולכן התעוררתי והלכה השינה!

qt1

New member
חבל שלא התחברת למסנג'ר../images/Emo4.gif

או לtapuzon היה מעביר לך את הזמן ,אני נשארתי עד מאוחר , אתמול והיום היה לי זמן , היום מרתון לימודים... שבת שלום

למעלה