כתבת המון ועל מימדים מאד רחבים
שמחקתי כבר בשלישית את מה שהתחלתי לכתוב לך... אני שמחה שאת מבטאת את הכעס שלך, זה נראה לי חלק חשוב מתהליך ההתהוות של חייך ואני בעצמי מצאתי את עצמי לא אחת צורחת שאני כועסת כשאפילו לא ידעתי ובוכה את הכאב, המצוקה והאובדן... אני לא מצפה מהממסד לדבר כי הוא עסוק בכל כך הרבה דברים שלא עובדים נכון וגם אל אנשי הממסד מתנהגים לרוב בצורה מחפירה [אם ב"ל או כל מוסד ממשלתי היה חברה עסקית הרי כל נותני נשרות היו עובדים במישמרות ומתחלפים אחת לכמה שנים כדי להתרענן ולשמור על שפיות הדעת. האנשים האלו עוד לא הבינו שלעבוד 30 שנה במשרה ממשלתית כשאתה מוותר על עצמך טוטאלית בסוף משאיר אותך ממורמר ושאוב וזה משליך על הסביבה עד שזה חוזר אליך, אך נחזור לענייננו...] וככה הוא הוכיח את עצמו לאורך כל חיי אז אני מסתדרת לבד - עד כמה שאני יכולה... אני רואה את עצמי כמוגבלת ככל אחד אחר - כשאני הולכת לריאיון עבודה יש אחד עם אופי גרוע ויש אותי עם יכולות וכישורים - אז תבחרו את מי אתם רוצים ואחרי שהחלטתם שאתם נותנים סיכוי - אני אתן לכם ואבדוק האם אתם מתאימים לי- אז אני מספרת - מצהירה, מגששת מסבירה מה צריך לעשות והאם ובמה זה יכול להוות מגבלה לתפקוד שלי ואם לא נראה להם - הם ךא טובים מספיק עבורי. בסה"כ גם אם הייתי צובעת את השיער בצבע שלא נראה להם הם היו מתנהגים אותו דבר - בורים שלמידה זה לא בדיוק הדבר שמעניין אותם...שימצאו פרייר אחר. מעבר לאטימות, רחמים, כעס ומקרים שאני יכולה לכתוב פה שעות וימים אני זוכרת גם חום, אמפטיה, סיוע אמיתי וכן מתוך איכפתיות אישית. התמרדתי תמיד [אפילו נגד מלכת הכיתה ואז היא וחברותיה לא דיברו איתי איזה שנה] כך שלא היה לי זמן לחשוב על הרחמים וכדומה. יש לי אמפטיה אל עצמי כשאני "על הפנים" וזה מה אני מחפשת. בסופו של דבר אני מוצאת ואת אלה אני מאמצת אל ליבי. זהו די. נמשיך בפעם אחרת אני מאחלת לך איזה ביזנס קטן משלך ואם תרצי אני מוכנה לעזור לךלחשוב על זה - זה יכול לעזור לך בפרנסה ובאורך החיים. נשיקות ושבת שלום