משהו חדש דנדש!!! |קיי|

משהו חדש דנדש!!! |קיי|

משחק הסיפור בהמשכים!!!! כדי שזה יעבוד אתם צריכים לשתף איתי פעולה!!!! אני כותבת התחלה של סיפור, משהו שאני ממציאה, כמה שורות (3-4 שורות, לא צריך הרבה) ואתם ממשיכים!!!! כמובן שאתם צריכים להתייחס לדמויות של כז"ב!!! אחרי שלא יגיבו אני אחבר את הכל לסיפור אחד ונראה מה יצא, אוקיי? ואל תכתבו: "עכשיו תמשיכו אתם" בסדר? יאללה שיהיה בהצלחה
תשתפו פעולה
אז אני מתחילה: יום אחד, החליטה לילי ללכת עם הסבא המאגניב והחכם שלה וולט לקניון כדי לקנות לבראד את המתנה המושלמת....

g0tenx

New member
ממשיך..../images/Emo86.gif

הם נכנסו לחנות עתיקות.. וולט אמר שכדאי לקנות לו מגן שיוכל להגן על עצמו.. לא חשבתי על משהו יותר טוב...

אוקיי.... |קיי|

ולילי אמרה: "אבל סבא!!! לבראד יש אותי!!! אני אגן עליו!". ואז היא הוסיפה: "אני יודעת! אולי נלך לחנות... לחנות הדיסקים שהוא אוהב? הוא מחפש את הדיסק של......"

TheCharm

New member
ממשיך

"הוא מחפש את הדיסק של פיפי בגדול..." "פיפי בגדול? מה זה?", וולט שאל. "אתה יודע, זה בראד, הוא מוזר, ו... איי, רגע, זה לא בראד שם מחוץ לחנות?" "כן, זה הוא... רגע, הוא לא לבד. מי זאת הבחורה הזאת?!"

axnholic

New member
...

לילי: ...deep purple וולט: מה סגול? לילי: לא משנה. תסמוך עליי. [לילי ווולט יוצאים מחנות הענתיקות ובדרך פוגשים את בראד] לילי: בראד... אה, היי. בראד: שלום... דובשנית. מה את עושה כאן? קלאודיה: בראד! חכה לי. לילי: אמא?!?! את...

זה מגניב שיש 2 המשכים |קיי|

ככה אני אעשה מה היה קורה אם.... ההמשך של שחר היה או של אדיר.... זה נחמד

ממשיכ האת של שחר שמישהו ימשיך את של

TheCharmd + |קיי| קלודיה: "אמממ מותק, זה לא מה שאת חושבת... בראד רק עוזר לי לבחור מתנה ליום הולדת של אבא שלך..." לילי: "אבל היום הולדת שלו יחול רק בעוד חצי שנה!!!" קלודיה: "אמרתי אבא שלך? התכוונתי לג'ימי... הם חברים טובים כל כך..." לילי: "אמא!!! הרי ג'ימי נולד בינואר ועכשיו רק מאי! על מה את מדברת?! בראד! מה קורה פה????"

למעלה