משהו חביב

newave

New member
משהו חביב

הייתי היום במספרה (בתור "פולניה" אני אתאמץ לא להצטדק למרות שזה לגמריי לא קל) עלעלתי במגזין "לאשה" והנה מה שדגתי בחכתי: 15 סימנים שאת משנות השמונים: * העולם בעינייך,עדין מתחלק בין מעריצי "בנזין" למעריצי "תיסלם". * גם את עשית אירובי עם הקלטת של ג'יין פונדה. * הכתפיים שלך נראות נפולות בלי כריות כתפיים. * את מתגעגעת ל"איים האבודים". (נכון...) * השחקן האהוב עלייך הוא רוב לאו. (בשבילך עדי...) * אופרת הסבון האהובה עלייך היא "דיינסטי". * בשבילך משקה קל זה "זיפ". * את יודעת לעשות פסים בשיער בעזרת כובע עם חורים. * ביום שישי את חייבת, אבל חייבת, לקנות את המקומון. * לווידאו הראשון שלך היה שלט-רחוק שמחובר אליו בכבל. * את אוהבת לאכול קיש. * את מתגעגעת למכנסיי באגי. * את מתה על בנים עם תסרוקת מקגיוור. * כל מה שרצית לדעת על מין למדת בשירותים של "הפינגווין". * את מכירה את המונחים הבאים: חותלות,כבלים פיראטיים,דיסקט ודוס.

greenzg

New member
כמה משפטים כאלה יש...

חביב מאוד. לפני כמה ימים מישהו שלח לי הקלטה של הפירסומת של זיפ - מי שזוכר "נביא הביתה זיפ, והמשקה מוכן..."

adiville

New member
סתם זרקתי.....

שהחתיך ההוא מזכיר את רוב לאו. אני יותר בקטע של פירס ברוסנן כרמינגטון סטיל השרמנטי
ספיקינג אוף משקה זיפ - אומנם הוציאו אותו מהחוק ומהמדפים, אבל אפשר למצוא אותו במנות קרב של צה"ל.... בחיים לא נגעתי בזה. עדיף רק מים דוחים מהמימיה
אני זוכרת שמזמן מזמן סבתא שלי עשתה לי מזה ברד....חחחחח........ אוי כבלים פירטים.....חופשי
ודיסקט יש גם היום (פלופי). על נפלאות הדוס אייס כבר סיפר לי. כמה פרימיטיבי.....

למעלה