משהו זול וטוב

אהההה

היה אמור להיות כתוב שם אותה! ולא "את זה"!! אופס

s h e e p i t

New member
לא אני לא... זהו... התקשרתי למד"בית

אמרתי לה שאני לא יוצאת למדמים... היא תחזיר לי את הכסף שבוע הבא...

s h e e p i t

New member
מה את רוצה ?!

נמאס לי! התקשרתי וביטלתי... דרך אגב... אם מישו עוד רוצה לבטל אפשר לבטל עד שבוע לפני המדמים...

kedeman

New member
תהרגו אותה! למה לא!!

פשוט תשחטו!! מה קרה? אז היא לא אוהבת מבצע סבתא!!! חפיף!! גם אני לא התלהבתי מהסרטי כל כך סרט חביב אבל לא הסרט הכי טוב בעולם

s h e e p i t

New member
חחח... תיזהר... הם ישחטו אותך

חברה , אם אתם שוחטים אז בבקשה בנפרד...

kedeman

New member
כן - אם זה יהיה ביחד זה לא יהיה כשר

כי היא בשר כבש ואני בשר אדום (מה??? טוב!!)

אני שמעתי עליו!

אחותי הלכה לשם שנה שעברה נראה לי.. או משהו כזה זה פסטיבל נודד אמרת? לאן הוא עוד מגיע/הגיע? איפה יש פרסום על זה? למה לא שמעתי עליו (השנה) עד שאתה פתחת את ההודעה הזאת ואמרת שהיית בו..

תודה../images/Emo24.gif

והכי קרוב אלי זה.. בת-ים לא נראה לי שאני אסע השנה חוץ מזה שזה גם מחר ככה שאני לא יכולה.. התרעה קצרה מדיי טוב.. שנה הבאה?

THE sky angel

New member
טוב נו חברה שנספר להם???

אוקיי אז ככה, היינו שישה.. חחח סתם אממ שנמה שעברה דיברנו על זה וגם על לפרסם את התנועה דרך זה... היה אדיר, היינו אני, עומר חרובי, מורן ברנס, איתמר וויטסון, שרונה גז... וואי אני לא זוכרת מי עוד בהופעה שהייתה במעלות, היה א-ד-י-ר! היה כל כך הרבה להקות, ובסוף, הדבר שזכור לי לטובה זה טיפקס שהיה ההופעה האחרונה, וכבר לא היו הרבה אנשים, היינו כולנו ממש ליד הבמה, ופשוט השתוללנו וצרחנו היה אדיר ++ !! צעקנו לו שיעשה לנו ילד ובסוף השיר הוא אמר לנו שהוא יכין לנו נס!! ואז כשבאנו ללכת ראינו אותו והוא חתם לנו!!!! (לי :))) ומורן ניסה להשיג פרוטקציות לגלגל"צ שהיה להם שם ניידת שידור :) פשוט היה אדיר, אם יש לכם הזדמנות נצלו את זה!!

אני שמעתי כבר על פסטיבל בשקל..

ושנה שעברה הכי ניסיתי בעולם ללכת לשדרות, ששם שוטי הנבואה הופיעו, אבל לא הלך לי. ואז אח שלי אמר לי שאולי נלך להופעות במעלות, אבל בסוף גם לשם לא הלכתי, כי הייתה לו בגרות או משו, ואין לי רישיון והחברות שלי כונפות, אז לא היה לי עם מי ללכת ואיך. והשנה הייתי אמורה ללכת שלשום לבית שאן, אבל בסוף החברות הכונפות שלי והידידים הפוסטמים ביטלו הכל!!! ובאוטובוס זה 40 שקל צד, ומצטערת - אבל לא! ולא היה לי בסוף גם עם מי ללכת כי לא הרשו לחברות שלי...

למעלה