משהו זול וטוב

משהו זול וטוב

פסטיבל בשקל - שמעתם על זה? הייתי שם אתמול והיה סופרמעולה! למי שלא שמע - זה פסטיבל שעובר בכל מני עיירות פיתוח זנוחות ומביא להקות וזמרים מפורסמים - והכל בעלות של שקל אחד. כל זה מתוך הרעיון שכרגע כל התרבות מרוכזת במרכז ובערים הגדולות [תל אביב, חיפה וכו'] והערים הקטנות [בת ים, בית שאן, טבריה וכו'] נשכחות איפה שהו בצד, ואם כבר כן מגיע משו אז זה נורא יקר. אבל זה לא מצב הוגן - "כי תרבות זאת זכות". כל האמנים בפסטיבל מופיעים בהתנדבות. בקיצור, רעיון מעולה ופסטיבל כיף!

אה ושכחתי משו חשוב

הנחה את הפסטיבל רמי הויברגר! :) הלא הוא *קרמבו* ממבצע סבתא וכל הערב צעקנו לו "הנה סבתא שך יא הומו!" ו"או אה מי זה בא? קרמבו המסכן -שבוע לא חרבן!" והיה הכי מצחיק בעולם [נראה לי שהוא נעלב קצת... :/ ]

s h e e p i t

New member
חחח... מגעילים

והסרט מבצע סבתא עוד יותר מגעיל הסרט הכי משעמם שראיתי איי פעם המורה שלנו לתאטרון מהבית ספר משחק שם בתור הקברן או משו

t h e windman

New member
עד כאן

אם את אומרת שמבצע סבתא זה סרט משעמם ומגעיל. אני חושב שאת יכולה לעזוב את התנועה לפני שיעשו עלייך לינץ' חוץ מזה שכמעט בכל טיול אפשרי של התנועה יש את הסרט הזה, אז חבל לחשוב שהוא כזה עלוב, כי מבחינת הרבה מאוד ילדים בתנועה הסרט הזה הוא משהו בסגנון סמל של התנועה.

kedeman

New member
בחיים לא ראיתי אותו בתנועה...

יצא לי לדבר עליו בתנועה אבל לא לראות אותו

היה אותו במסע בעקבות לוחמים האחרון!

אני זוכרת שהביאו מסך ענק בלילה השני (נראה לי) ואז כווווולם כזה התיישבו.. חחחח היה אדיר! תשאל גם את אחותי.. היא גם הייתה
וגם את הט'ניקים האחרים שהיו! אגב, עם קצת מזל אולי ישחילו גם אותו איפשהו בטיול השנה ואז גם אתה תראה אותו (אתה יוצא גם לבעקבות לא?) וכל מי שיוצא למסע =) סרט באמת טוב! רק שלא יצא לי לראות אותו כ"כ הרבה פעמים..

מאוו Boaz

New member
מפקדה של לב שרון

היה הכי כיף בעולם.. כמה מכות הלכתי עם חניכות בומבה...

my sweet michal

New member
חופשי...!

הזיכרון הכי חזק שלי מבעקבות לוחמים (חוץ מזה שהשתתפתי בטקס ונפלתי כשירדתי מהבמה) זה שראינו יחדיו את מבצע סבתא! היה הכי מצחיק בעולם.. צפייה פעילה כזאת שכולם מדקלמים את השורות.

go golan go

New member
בואנה! דברי יפה!!!!

זה ה-סרט! לא סתם!!!! סרט גאוני!!!! הכי טוב בעולם!

מה זה לדעתי!?!?

גם אני ראיתי אותו בבעקבות בקיץ וגם אני ימשיך לראות אותו בערך פעם בחודש עם חברים...אני לא מאמין שמישהוא יכול לזלזל בכזה עמוד תווך של התנועה , זה טרוויאלי כמו השרוך האדום וכמו השינה על קן נמלים בבעקבות.

דוגרי!../images/Emo24.gif

תקשיבי ליפעת.. היא יודעת מה היא אומרת
!
אה ויפעת.. התקשרתי היום לגרעין של אחותי.. בשפר.. וגיל ענה לי.. (בהתחלה הוא עבד עלי שזה עוז אבל לא משנה) ואז באיזהו שלב בסוף השיחה הוא שאל אותי עלייך.. איך את וזה.. (כמובן שאמרתי שאת חמודה ואחלה=) את מכירה אותו מאיפשהו?
זה היה לי ממש מוזר שהוא שאל עלייך..
אין לי מושג אפילו איך הוא יודע שאנחנו מכירות (הגיוני שמהפורום) ועוד מצחיק זה שכשענו לי ביקשתי את זה.. ואז שאלו "איזה" ואמרתי ויינר ואז הוא כזה "אההה ויינר הקטנההה =)"(כן! חיוך שומעים!) חחח
ערב טוב!

למעלה