לא מבין בזה, אבל באופן כללי:
יש לך הרבה מעברים משמעותיים בתקופה הקרובה: עכשיו - אוראנוס מול אוראנוס הלידתי שלך. ספט' 2008 -- סאטורן עולה על פלוטו-אוראנוס, ממשיך, וחוזר אליהם שוב במאי 2009. בדיוק אז - אוראנוס יעלה על סאטורן שלך. שני אלו בהחלט יכולים לסמל wind of change בקריירה שלך, עד כמה שידוע לי. כאילו אתה מגלה משהו חדש, מוצא משהו חדש, מבין משהו שלא הבנת, רואה מה באמת יוצר לך ממה שאתה עושה, וכו'... בנוסף, נפטון עולה תוך כמה חודשים על ונוס, עד לסוף 2009. בדיוק אז, ונוס בפרוגרשן עולה על השמש שלך. אז זה יכול להיות כל מיני דברים שקשורים לחיי האהבה שלך. אבל אני לא יכול להיות יותר ספציפי מזה. באופן ממש קלאסי - זה כאילו שאתה תרגיש שמשהו חסר לך (אני לא יודע אם אתה נשוי או לא, אבל זה גם יכול להיות משהו אומנותי יותר), שאתה מרגיש שהעולם הוא סתם מקום ציני וחסר טעם, מה שיעורר בך את הכמיהה למשהו אחר - זוגיות, אומנות, וכו'... אבל זה תמיד גורם להתפכחות מאשליה כלשהי, בסוף אותו תהליך. אבל אח"כ ונוס עולה על השמש, אז כעיקרון זה יכול להגיד שבסוף אותה תקופה כן תהיה לך שנה עם הזדמנויות מצויינות בעניין זה. אגב- זה גם יכול להיות משהו כמו החמרה של משהו רפואי יותר. אם יש לך בעיות פיסיות שחוזרות על עצמן, או בעיה שאתה מכיר מעצמך - אולי שווה לעקוב אחריה טוב יותר בשנה-שנתיים הקרובות.