משהו הזוי

Gonzolio

New member
משהו הזוי

בבוקר של היום בו היה לי מתכונת בהיסטוריה(אני ב י"ב) הדלקתי טלויזיה כי היו לי איזה 10 דקות לפני שאני יוצא מהבית אז קיצור ראיתי את הקליפ החדש שלהם (היום הכי גרוע)או משהו כזה, אז קיצור אני זוכר שעוד חשבתי לעצמי ששלי גם :) קיצור אחרי זה כל היום הלך לי מאוד רע, נראה לי שנכשלתי במבחן, אחרי זה לקח לי הרבה מאוד זמן לחזור בטרמפים הביתה, ובסוף רבתי עם הורים והיה מאוד משעמם בערב כשיצאנו עם חברים, קיצור יום מאוד רע :( עם יש לכם גם מקרים כאלו שקשורים לשירים אז תכתבו ישמח לקרוא

Beautiful Scar

New member
is just a lonly day

אני חולה על השיר הזה!! לפי דעתי השיר הכי יפה שאי פעם שמעתי שלהם!!

Evil Pig

New member
../images/Emo31.gif לדעתי הוא לא הכי יפה שאיי פעם

שמעתי בכלל.. הוא אפילו דיי מעצבן אחרי כמה מיליוני פעמים ששמעתי אותו..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוא נחמד

מאוד לא סיסטמי.. ומאוד מאוד קצר! אני מעדיפה שירים קצת יותר רועשים שלהם...

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif מסכימה גם עם דורקי וגם עם נ

ולי. זה שיר.. סביר, בהתחלה אהבתי אותו ועכשיו הוא באמת די מעצבן.

ashkeloni

New member
אם לתרגם את השם של השיר..

זה יום בודד
ולשאלה שלך...באופן כללי אני מתחבר לשירים שלהם, פה ושם זה בגלל שמה שעובר עלי מתחבר למילים של השירים...זה הכל

Beautiful Scar

New member
...

*כי גאמני אונסת 924 פעמים ביום את מנהל פורום סיסטם אוף א דאון*

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifזה לא כ"כ קשור בשיר,

אבל לאמא שלי בעבודה יש רדיו שכל הזמן מתנגן על גלגל"צ... לאמא שלי יש מסנג'ר (!!) אז אני מדברת איתה כל הזמן ושואלת אותה "כמה פעמים היה לונלי דיי?". ובפעם הראשונה שהיא שמעה אותו היא שלחה לי הודעה "וואו!! זה שיר מקסים!" וכשהיא חשבה שזה שיר מקסים באמת היה לה נהדר בעבודה, אבל כעבור 3 שמיעות נוספות- "זה שיר מזעזע!", והלך לה מאוד רע באותו יום. אבל זה מקרה קצת שונה משלך, רק רציתי לומר שלאמא שלי יש מסנג'ר
[ולא היה לי לאן לדחוף את זה]

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif לסבתא שלי יש מסנג'ר.

יותר נכון היה, יש שם בעיות והיא לא מתמצאתP:

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif כנראה.

סבא שלי שומע נירוונה ואבא שלי שומע מטאל.
אנחנו משפחה קשוחה. אבל יש לי אח דיג'יי, והוא ערסP: אחותי שומעת רק רוק, ואולי קצת פופ, היא לא אוהבת מטאל. אמא שלי.. לא אוהבת מוזיקה:X נמ. אלו היו 30 שניות על משפחתי הקשוחה.

Beautiful Scar

New member
אבא שלי מתופף =]

ואוהב מטאל ואיירון ומהגדת' וסיסטם וכל הלהקות שאתם מכירים ואני אוהבת=] אחותי אוהבת פאנק XD

למעלה