משהו הזוי לגמרי..

משהו הזוי לגמרי..

אתם זוכרים שסיפרתי לכם שגנבו לנו את האוטו? אז אבא שלי מצא את האוטו.. לא רחוק מהמקום שהוא נגנב בו.. עניין של מספר קילומטרים. הוא מצא אותו במקרה, איזה שבוע אחרי המקרה.. האוטו היה במצב טוב, עם ריח טיפה של שרוף בפנים. הכל היה במקום חוץ מהרשיונות שלנו והת"ז שלו. שלי הייתה בבית. אפילו את הרדיודיסק הם השאירו. מזה הגנבים האלה?/: כאילו.. הם מטומטמים או משהו? גם אם זה אוטו דפוק אפשר למכור אותו ולקבל כסף על החלקים. בטח הגנב נבהל כי אבא שלי ראה אותו ופשוט רצה את הת"ז.. והחליט לא להסתכן.. ולכן הוא לקח מה שהוא רצה וברח. מה אתם חושבים?! מזל שהוא לא השאיר את המפתח בפנים, אחרת היו גונבים אותו שוב או משהו:] מחר הוא ילך לבדיקה במוסך, כבר בדקו אותו טוב טוב.. לקחו אותו גם למגרש ורק היום קיבלנו אישור לקחת אותו. הוא היה באיזה מגרש בחולון. אני מקוה שהכל יהיה בסדרP:

Krishi

New member
אולי סתם נערים שחיפשו אוטו ליציאה

והחליטו לקחת את שלך

עלק נערים... חחח!

אם היית קורה את הכל היית מבין. חוץ מהעבודה הרגילה אבא שלי מחלק גם עיתונים. 2 ערבים עקבו אחריו והוא השאיר את המפתח בסוויץ' לשניה כהרגלו, כי זה לא נוח כל שניה לכבות ולהפעיל את המנוע כשאתה צריך לעשות את זה 120 פעמים. ואז יענו בא אוטו ויצא ממנו מישו והאוטו המשיך לנסוע והמישו נכנס מהר לאוטו של אבא שלי, והם התחילו לריב והוא ניסה לעצור אותו אבל הוא ברח... קיצר היה סיפור..

Krishi

New member
לא נוח לא נוח...

אבל הנה פעם אחת השאיר וגנבו לו ת'אוטו. לא חכם במיוחד.. חח... חוק מס' 2 של אבא: אף פעם לא להשאיר את המפתח באותו גם אם אתה יוצא לשניה וגם אם יש מישהו באוטו. טוב אבל זה כבר לא רלוונטי... בכל מקרה.. אם הם ערבים, ת.ז. תעזור להם מאוד כדי לזייף אחת לעצמם או לאיזה מחבל... או שניהם ביחד
אז לקחו מה שרצו והלכו לדרכם

wil

New member
שיתקין קודנית חכמה באוטו

באחד הרכבים הקודמים שלי (פורד פוקוס ליסינג) היתה מותקנת קודנית שבנוסף לדרישת קוד לפני התנעה היתה גם מצויידת במנגנון נגד חטיפה: ברגע שדלת הנהג נפתחת בזמן שהרכב מונע, הקודנית נדרכת ומתחילה לצפצף קלות. הרכב עדיין פועל. כשחוזרים לרכב ומתחילים לנסוע הצפצופים מתגברים, ואם לא מכניסים את הקוד תוך כמה מאות מטרים המנוע נכבה וצריך להקיש את הקוד כדי להניע שוב.

MrJacKasS

New member
איזה סיפור ../images/Emo122.gif

עדיף פשוט לא לצאת מהאוטו כשהרכב מונע! אני אפילו סתם יוצא לקיוסק שניה או אפילו לבדוק צמיגים או אנערף, תמיד מכבה את האוטו ולוקח את המפתח איתי (לא מספיק רק לכבות כי אם חוזרים להתניע שוב אחרי פחות מדקה מאז שהרכב נכבה, אין צורך בקוד).

הממ כן אתה צודק...

גם אצלינו זה ככה. אבל לאבא שלי אין כוח.. חחח... פעם הבאה הוא ידע. אנחנו הולכים תכף למשרד הרישוי להוציא רשיונות חדשים(=

Superdror

New member
ברכב של מחלק עיתונים זה קצת בעייתי

לכבות ולהתניע כל 2 דקות. אתה תרוקן את המצבר אחרי שעה של עבודה ומעבר לכך, תחליף סטרטר כל חודשיים ותוסיף עוד בלאי לגלגל התנופה ואף למנוע.

buda11

New member
חחח זה קרה גם

לחבר שלי..[אחם אחם] בטח הרכב לא היה שווה משו..

wil

New member
ולכן הצעתי היתה קודנית חכמה

במקום כיבוי הרכב. זה לא סיפור בכלל, כולה כמה שניות להקיש את הקוד כשחוזרים לרכב זה הכל. לא מבין מה מסובך. אם יש תקציב מרופד אז בכלל עדיף לעבור לרכב היברידי (נניח הונדה סיוויק IMA) שמיועד לעבוד כך וממילא מכבה מנוע בעצירות. טויוטה פריוס תהיה עוד יותר טובה כי יש סיכוי לעשות חלק משמעותי מהמסלול על כח מצברים בלבד.

wil

New member
לא ב2 הדגמים האלו.

2 הרכבים האלו אינם נטענים ע"י מטען ביתי אלא נטענים: (1) בזמן בלימה (המנוע החשמלי הופך לגנרטור וממחזר חלק מהאנרגיה הקינטית של הרכב) (2) בזמן נסיעה עם מנוע הבנזין פועל, חלק מההספק שלו מופנה לטעינת המצברים.

Superdror

New member
ההצעה שלך היא מעולה

ולא חלקתי עליה, פשוט הסברתי את הבעיתיות שאחרי התנעה וכיבוי הרכב בכל פעם.

Mr Fender17

New member
אם את לא יודעת....

ת.ז של ישראלי בשטחים עולה כמה אלפי שקלים.. אז לא סתם הם לקחו את הת.ז. העיקר סוף טוב הכל טוב :]

למעלה