משהו הגיוני...

mickey15

New member
משהו הגיוני...

סבתא שלי לפני כמה ימים אמרה לי שיכול להיות שהסיבה שהאיזון שלי לא כל כך מושלם זה בגלל הרבה לחצים...ועכשיו אני מבינה שהיא צודקת. יש לי לחץ אדיר בלימודים אני ממש משקיעה ומנסה להוציא ציונים הכי טובים שאני יכולה (לפני שבוע הביאו לי תעודות והממוצע היה 89.5)! לחץ של חששות בעתיד- מה יקרה אם אני לא יתאזן וכאלה דברים... מצב כלכלי לא הכי טוב... מבחינה חברתית בזמן האחרון אני רבה עם הרבה ילדים...(ועכשיו דווקא אני מנסה להשלים עם חלקם)... ויש עוד הרבה פשוט לא עולה לי...לחצים של יום יום כזה... וזה פשוט מעצבן זה מדהים איך המצב רוח קשור לרמות הסוכר והיום בימים האלה ממש קשה להיות רגוע 24 שעות ביממה...אז איך אפשר לטפל בזה? או להיות פחות לחוצה....תחשבו על זה זה ממש מציק!!

mickey15

New member
ודרך אגב...

ניסיתי לעשות כל מיני מדיציות ויוגה וכל זה אבל זה לא ממש עזר לי אולי כי אני לא ממש מאמינה בדברים האלה...

להרגע ../images/Emo8.gif

כן אני יודעת קל להגיד קשה לבצע אבל 89.5 זה בכלל לא רע זה כמעט 90 מה את לחוצה? העתיד- עיזבי אותו עכשיו תדאגי להווה. את רבה עם ילדים אחרים כי את לחוצה - אז תרגעי
אולי זה לא הזמן לחזור למשאבה וכדי לך להמשיך עם הלנטוס שעשה לך כול-כך טוב?

mickey15

New member
אמממ

לחזור ללנטוס?? זה קצת בעייתי בשבילי... אני לא מסתדרת בכלל עם זריקות... את הנימוקים שלי כבר פירטתי, נימקתי והסברתי בהודעות קודמות... אבל לא נראה לי שזה קשור לסוג הטיפול שלי בסכרת... אני צריכה להתחיל לטפל בכל הלחצים האלה... וזה קשה לא לדאוג למה שיקרה בעתיד כי אני יודעת שאם אני לא יהיה מאוזנת בעתיד זה יתבטא בדברים רעים (גם עכשיו זה די מתבטא בכליות יש לי שחרור חלבונים או משהו כזה) וזה מפחיד...

למעלה