משהו די מעצבן..

crema2

New member
משהו די מעצבן..

אני מלאה , שוקלת 76 ק"ג.
אני נראית טוב ואף יפה ואומרים לי את זה.

שמתי לב למשהו מאוד מרגיז.
שיש הרבה בנות שפחות יפות ממני אך הן רזות ומתחילים איתן הרבה.
היום למשל הגיעו 2 חבר'ה לעבודה שלי, התפלאו מהעיניים שלי כמה שהן יפות.
ואז הם דיברו בין עצמם אם הכוסית בעבודה שלי נמצאת בסביבה.
"תגידי , איפה הכוסית הזאת, נו , זאת שתמיד הולכת עם טייץ. היא נמצאת פה.?!
ואז הם דיברו בינהם והגיעו למסקנה שבעבודה שלי היא הכוסית היחידה , למרות שדקה לפני התלהבו מהעיניים שלי.
הייתי מבליגה על זה בשקט , אך לצערי זה לא הפעם ה-1 "שהכוסית" הזאת מקבלת מחמאות , תוך כדי התעלמות ממני.

לפני כמה ימים הגיע עוד מישהו , עבדתי עם "הכוסית" .
הוא שאל אותי למה אני לא בים בשבת אלא בעבודה ושהוא בדרך לשם.
ואז הוא הביט בה , התקרב אליה והכריז :
"אני הולך לים עכשיו, יש בים כוסיות אחת פה -רמז עליה והביט בה ואץ הצביע והשאר בים.."
נורא התרגזתי , ולא אני לא מקנאה בה.
לא רק שאני לא מקנאה בה , אני אפילו לו מבינה מה יפה בה ..
נכון היא נראית טוב עם איפור . היא לא מכוערת אך מצד שני בוא נשים עליה עוד 20 ק"ג ונראה
אם תזכה לאותן התגובות.
באמת, באמת אני לא מבינה מה הולך פה?!
כשיש בחורה יפה , אני אהיה הראשונה שתפרגן לה כי יש לי אופי כזה שמחמיא לבנות אבל היא פשוטה
מקסימום נראית טוב ומתחילים איתה בלי סוף רק מהעובדה שהיא רזה.

לפני שבועיים גם עבדתי עם "הכוסית " והגיע לקוח ראה אותי קוראת מגזין ובשאר הייתה דוגמית יפה
הוא ישר שאל אותי מה דעתי עליה , על הדוגמנית בשער .
עניתי שנראית טוב ..
ואז הוא אמר " גם אם תרצי להיראות ככה, בחיים לא תראי כמוהה".
"מתי תראי כמוהה בדיוק.."?
נורא הכעיס אותי, וכן אני נורא רגישה ונפגעתי.
אם רק הייתי רזה יותר הייתי מוכיחה לו אחרת..
מה הקטע של הגברים?
למה הם מתרגשים מקונפות רזות , ובנות יפות אך כבדות לא מושכים אותם?

PavlovsDaughter

New member
זה לא גברים, זה ערסים

תשדרגי את החברה שאת מסתובבת בה ואנשים יתייחסו אלייך כאל בנאדם, ולא רק כנתח בשר שראוי או לא ראוי למאכל לטעמם.

לקחת לי את האותיות מהמקלדת

א_י א_מח א_ תחזירי בהקדם...

אי אפשר להכליל מזה על כל הגברים

תראי, כל אחד והטעם שלו- יש כאלה שעבורם כל בחורה שדופה זה הדבר הכי יפה שראו, יש כאלה שחושבים הפוך, יש כאלה שנמצאים איפשהו באמצע או כאלה שנוטים לאחד הקצוות...
אני רק יכולה לומר שבחורים עליהם כתבת, הם לא רגישים וחסרי טאקט. מה זה הדיבור הזה של "את בחיים לא תראי כמוהה"?
מי אמר בכלל שזה מה שאת רוצה או צריכה או יתאים לך, מי אמר שצריך להראות כמו מישהי אחרת?
את מי שאת בזכות עצמך והגנים המשובחים שלך.
את לא חייבת להראות כמו אף אחת אחרת, את גם לא אמורה להרגיש פחות יפה כי את קצת יותר מלאה מאחרות.
זה די עצוב שזה החבר'ה שאיתם את מסתובבת, אני מתכוונת מהבחינה שהם לא יודעים לתת לך להרגיש טוב וזה לא באמת כיף להיות מוקפת באנשים כאלה.
בכל מקרה אני שולחת חיבוק!

משום שבעיני רבים שמן אינו יפה

גם בעיני למען האמת. גוף חטוב הוא חלק מהיופי הכללי בדיוק כמו כל חלק אחר: עיניים, שיער וכו'. אם כ"כ מפריע לך שלא מתייחסים אליך כאל "כוסית", הרי שהאפשרות היחידה שתתאים לך היא להוריד ממשקלך.

בכנות, אינני מבין על מה את מלינה.

לורי40

New member
אני לא מסכימה איתך אסטרונום

היא לא חייבת להוריד במישקל בשביל למצוא גבר גבר ....כל השכנות שלי בבניין וברחוב,בחורות מלאות ולא כוסיות בכלל והצליחו להתחתן עם גברים שווים למדי,וילדו ילדים מקסימים ומשפחות לתפארת

העולם לא שייך רק לכוסיות ולחטובות כי זה היופי האידיאלי כהגדרתך...

ישנם הרבה גברים בישניים שיפחדו להתחיל עם כל החטובות בשביל לא להתקל בסירוב

עוד נקודה למחשבה.

היכן הבנת שאמרתי כדבר הזה?

קראתי שוב ושוב את שכתבתי, ועדיין לא ברור לי משום שלא רמזתי אפילו בכוון. שימי לב, כתבתי:

"אם כ"כ מפריע לך שלא מתייחסים אליך כאל "כוסית", הרי שהאפשרות היחידה שתתאים לך היא להוריד ממשקלך".

הרי העניין הוא עצם אי ההתייחסות אליה כאל "כוסית", מבחינתה האישית - ולכן אני חוזר ואומר, אם חשוב לה כ"כ שיאמרו עליה כי היא כזו, זו האופציה היחידה העומדת בפניה. בודאי שאין שטם קשר, אפילו לא בטעות, לשאלה אם תמצא או לא תמצא גבר.

לצערי קראת דברים שכלל לא נכתבו ואף כאמור, כלל לא נרמזו, אולי משום שכך רצית להבינם, או משום שאולי כך הורגלת להבינם.

solee

New member
מה לעזעאל אתה עושה פה ??

אתה לא שמן. לא אוהב שמנות. מציע לכל אחת לרזות - כי רק ככה אפשר לחיות !ואין מקום לאנשים שונים בעולם הזה !!

אין איזה פורום אחר שמסכים איתך ? שיהיה לך נעים לקרוא בו.
או שזה סתם כדי לעצבן אנשים ??
וואלה הצלחת!!

גם אותך אני שואל...

היכן הבנת את הדברים ההזויים שאת טוענת שאמרתי? ומניין לך שאינני שמן? אינני מאד שמן, אך יש לי בהחלט כ-10 ק"ג עודפים, ציינתי זאת כבר מספר פעמים בפורום.

אחזור ואבהיר: מי שחשוב לה, ודגש על חשוב לה, שיאמרו עליה שהיא כוסית, צריכה לדאוג להיות כזו לפי הסטנדרטים המקובלים, ולא רק משקל. מה שעצוב בכל הסיפור, שלבחורה המלאה שפתחה את הדיון, כל כך חשוב שיאמרו עליה שהיא כוסית. הרי זה כמובן קשקוש ומעיד על כך שהיא עצמה נכנעת לתכתיבים החברתיים שהיא כביכול כה סולדת מהם.

SnowBite

New member
מיי גאד

אתה נודניק.
אז לעובדות:לפי סקר שנערך באחד המגזינים החשטבים רוב הגברים הגדירו אשה מלאה כאשה יותר מושכת מחטובה.
אני לא בטוחה על מה היא מלינה,אבל אני מלינה עלייך.
אתה נודניק,אתה לא מחדש כלום ולמעשה נשמע כמו איזה בוט משעמם.אתה לא אוהב שמנות? אתה נגד? אז למה אתה כאן?
זה פורום שעוסק בקבלה עצמית.וכן זכותך להיות כאן,בערך כמו שזכותך להתהלך במאה שערים עם שלט שכתוב עליו"דת זה לפרמיטיביים חשוכים"רק שכאן מגיבים אלייך יותר טוב.
ולא,אני לא שמנה ואפילו לא מלאה.למעשה,יש לי BMI 22.אבל הדה לגיטימציה הזו שאתה עושה כבר כ"כ נמאסה עלייך.
לגבי הכותבת-גברים רבים רוצים אשה כסמל "סטטוס".אשה כוסית מבחינתם היא סוג של דבר יפה שעומד לידם ומעלה את קרנם.אבל הסמל סטטוס צריך לעמוד בנורמות המעוותות של התרבות.זה חרא,וזה פוגע,והבחור שאמר שאת בחיים לא תראי ככה הוא אידיוט גמור,אני במקומך הייתי שולפת לו איזו תשובה שהיתה מעמידה אותו במקום.
ממילא את לא רוצה גברים שרואים אשה כסמל סטטוס נכון? אז הכל בסדר

לורי40

New member
אני אכתוב לך משהו בכנות ומניסיון

רוב הגברים אוהבים בחורות רזות או כוסיות כהגדרתם...
לפעמים כסמל סטטוס,הנה הצלחתי להשיג "כוסית"כמו שקניתי ב.מ .וו ואני יכול להשוויץ לחברים שלי על ההישג
רוב ה"כוסיות"בדרך כלל מאוד מכוערות בפנים אבל בגלל שמייעדים אותם מלכתחילה כאובייקט מיני,אף אחד לא מפנטז על הפנים או האישיות אלה רק על הגוף שלהן,ואיך הוא יצליח להשיג מימנה סקס...תכלס הן מאוד מסכנות,כל בחור שני מפנטז על סקס איתה (לא נעים)...
מישקל 76 קילו לגברים מסויימים נראה דודתי או אישה מאיימת מידי שבטוחה בעצמה ואין לה בעיה עם הקילוגרמים שלה "אישה אישה" שאיתה קצת קשה יותר להתמודד והיא מתוייגת ישר כידידה או אוזן קשבת ...
אני מאמינה שאם תמצאי גבר קצת יותר בוגר,וקצת יותר בטוח בעצמו,הוא יחפש את הדבר האמיתי ולא את ה"כוסית"שבלי שום קשר זאת מילה נוראית....

עקשנית25

New member
ככה זה :) וזה לא קשור לערסים ...

אני עובדת כבר 5 שנים עם כ 30 גברים. בת יחידה לרוב.

היו תקופות שהיו כאן "כוסיות" בתפקידי המזכירות :) אוי ואבוי לי....
הן עדיין בזכרונם של האנשים, אפילו אחד התחתן עם אחת...

כל היום כוסיות, מראים לי תמונות, מדברים איתי, ורק כוסיות, כוסיות וכוסיות.
וחלקם התחתן עם כוסיות והחלק שלא, רק מרייר על כוסיות.

יציאה לאוכל היא הייתה סיוט שכן הייתי במרכז הבעות הדיעה על כל המלצריות והבחורות שמסתובבות סביב.

עכשיו, המלצתי אלייך, כדי לשרוד, היא להבדיל רגשית את עצמך מהן.
יש אנשים שאפילו אם רוצים לדבר על כוסיות אני לא עונה יותר מידי.
התפקיד שלי עם חלק מהאנשים לא בא טוב בסחבקיות כל הזמן.
ויש כאלה שאני חולקת איתם את דעתי עד לפרטי פרטים :)

את צריכה להחליט כמה את רוצה להיות מושפעת מדעת האחרים.
אחרים דפוקים. לרוב. זה כלל.
כמה איכפת לך ומשנה לך מה אחרים חושבים.
מה את צריכה להוכיח למישהו משו, אם רק היית רזה.

זו התמודדות לא קלה וליבי יוצא אלייך שכן חוויתי זאת על בשרי יותר מידי זמן. היום אני לבד עם הגברים וכבר חינכתי אותם מזמן. הם מתביישים לדבר איתי ככה בחופשיות.

אין לזה הסבר אמיתי חוץ מזה שאין לאנשים טאקט, אין לאנשים בושה,
מנחם אותי, ואני אומרת את זה כהסעיף שלי עולה, שהם רחוקים מזה
שיש להם כוסית בבית. שימשיכו לחלום :) זה לרוב מקל עליי ומעצבן אותם :)

בהצלחה.

Bakbook1

New member
מילה לא מכובדת

לדעתי, "גבר אמיתי" לא ישתמש במילה הסקסיסטית הזו (אני רחוק מלהיות פמיניסט), שמציינת בתוכה מילת סלנג בוטה לאיבר מין הנקבי.
את באמת רוצה שגברים מהמשרד שלך וממקום העבודה שלך יגידו לך כמה את "כוסית"?
אני יכול להגיד לך, שאני נמשך לבנות עם משקל מעל הממוצע ותמיד יהיו אנשים שלא יצליחו להבין איך אני יכול.
כל אחד והטעם שלו...

גליוש 450

New member
אני נמשכת לתימנים

וחברה שלי לא מבינה אותי. היא רק בהירים ובלונדינים. על טעם וריח...
חוץ מזה שלפעמים להימשך ל"כוסית" זה סוג של סמל סטטוס - או משהו לחברים (בגלל זה הפורום שלנו מוצף בגברים שרוצים בסתר או לא אשה שמנה) בסופו של דבר - את באמת רוצה להיות עם גבר שקורה לנשים ככה?

Blue Rose

New member
גם בעלי מדבר על כוסיות...איתי...

זה לא אומר כלום על הגבר עצמו...זו רק הצגה של חזות אחידה בין גברים- כזו שהם הורגלו אליה ומיישמים אותה ביחד ולחוד בכל הזדמנות.

כשבעלי רואה בחורה יפה (אני שונאת את המושג "כוסית"!!!!) הוא מיד יגיד לי- תראי איזה גוף/ציצים/יופי/מה שלא... ואני אגיב ב- וואי היא באמת יפה, או למה שלא תשאל אותה אם אתה יכול לצלם אותה (בשיא הרצינות) או שלדעתי היא לא כל כך יפה...או מה שלא...

בסוף היום - בעלי נמצא איתי ולא עם אותן נשים שהוא שולח לעברן מבט חטוף....

מלבד זאת אני חייבת להודות שההודעה שלך נשמעת לא רק נגד אותם גברים (שרשמו לפני שהם חסרי טאקט) אלא גם נגד הנשים שהגדרת...וזה חבל...

יש לכולם הערות וברכות על כולם...את צריכה לדעת מתי לתת יחס להערות כאלו, מתי לקחת ללב, אם בכלל...
בדוגמאות שנתת, קחי לך את המחמאה שקיבלת ואל תתייחסי לשאר- אם הם לא יודעים להעריך גם את מי שמולם- הבעיה היא ממש ממש שלהם. הם לא יודעים בכלל מה שהם פיספסו...

רוזי! אחרי עוד לילה קשה ולא חושבת כמו שצריך...

supersonic777

New member
צריך להסתכל על האדם עצמו,ולאו דווקא צורתו..

החיצונית...
אגב,זה ממש אינדיבידואלי,זה מאד תלוי אם יש מציאת חן או לא...
עוד משהו,יופי נעלם עם השנים,וגם בחורות רזות,לא ישארו כך לנצח,מכיוון שבגיל מסויים ישנו האטה בחילוף החומרים...

ebony

New member
מאוד מעצבן

גם אני חווה את זה לא מעט ולא רק בעבודה אלה גם במקומות אחרים וזה מרגיז ,מעצבן ולא מובן........

אבל מה שיותר מרגיז אותי זה שהם מתנהגים לנשים כמו לחתיכות בשר ולא כאל בני אדם.....

אבל ועכשיו זה בחלק האישי שלי לפחות אם תחשבי על זה קצת יותר לעומק כמו שאני עושה אחרי ההתרגזות הראשונית זה שתכלס את לא היית רוצה לצאת עם גבר שיתייחס אלייך ככה או לכל אישה אחרת כאל סתם חפץ שעומד מולו

סתם נקודה למחשבה

למעלה