משהו דחוף

משהו דחוף

אני לא יודעת איזה שירים להוריד... אולי תמליצו לי על כמה?! בלאק ופאוור מטאל יהיה ממש טוב... וגם דת´ מטאל... תודה...

metal head

New member
אוקיי

power: תדפדף אחורה נתתי רשימה של כמעט כל להקת פאוור black: satyricon marduk ancient rites old mans child burzum emperor arafel :) ulver falkhenbach המממ אני להיות דפוק אני לא מצליח להיזכר בעוד להקות טובות death: in flames hypocrisy death shadow morbid angel diyng fetus טוב איש מצטער אבל אני לא מסוגל לחשוב עכשיו אני מכיר הרבהההההההה יותר להקות מישהו אחר ישלים אותי...

metal head

New member
אההה אופס....

ביקשת שירים, חחח אני לא ראיתי אני פשוט עכשיו הרבה יותר מעייף מצטער ואין לי כבר כוח לכתוב שירים

Metal_F

New member
טוב טוב, הנה קח

Darkthrone - A Blaze In The Northern Sky Dissection - Black Horizons ובונוס כי אני נחמדה היום Within Temptation - Mother Earth ספר חוויות.

ed547

New member
הנה עוד כמה..

בלאק- naglfar-blades emperor-toward the pantheon absu-the coming of war mayhem-freezing moon HOLLENTHON-to kingdom come דת´ soilwork-shadowchild vader-xeper DARK Tranquility-therein CARCASS-death certificate ועוד אחד טוב במיוחד שהוא לא דת´ ולא בלאק אלא פרוגרסיב מטאל pain of salvation- people passing by

למעלה