משהו דומה ל Angless Egg

RedCherry

New member
משהו דומה ל Angless Egg

קניתי את האלבום לפני איזה חודשיים ולא הפסקתי לשמוע אותו, פשוט חולה עליו. יש אלבומים (לא בהכרח של Gong אבל עדיף) שהם דומים לו??? ועוד דבר אחד, האלבום הזה נחשב אלבום קונספט?

RamiSun

New member
תשובות.

1: גם אני חולה עליו, אלבום מצויין 2: אלבומים דומים לו -YOU (אני מניח שכאן דורון פ. יוכל להמליץ לך נוספים.) 3: בוודאי שזה אלבום קונספט, יתרה מזאת, זהוא אלבום שני מתוך טרילוגיה של 3 אלבומים שמהווים קונספט מיסטיי אחד.

dpascal2

New member
ZAI ZAO MAI MAO

הכי בטוח זה קודם כל להשלים את הטרילוגיה. כמו שרמי אמר YOU מעולה. קטע מספר 8 מ-YOU הוא אחד האהובים עלי ביותר ברוק המתחכם. אמרנו טרילוגיה אז איך אפשר בלי Flying Teapot ? מעבר לטרילוגיה אני מאוד ממליץ גם על Acid Motherhood מ-2004.לוקח זמן להוריד אסימון אבל בסוף ההנאה מובטחת. רק אזהרה קטנה... העטיפה (בשני הצדדים) דוחה יותר אפילו מאותו גליון Vogue שהכיל את סוהא עאראפאת
מדגמנת הלבשה תחתונה.

ל-redcherry-המלצות

להלן כמה דיסקים פנטסטיים של גונג שחובה בבית: 1-you 2-flying teapot 3-magic brother 4-camembert electrique 5-וכמובן(אי אפשר בלי),live etc

RedCherry

New member
תודה רבה

בקשר לAcid Motherhood, ממש לא אכפת לי איך המוזיקה נשמעת בקטע הזה, אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי ציור כזה בחדר. תודה בכל מקרה. מה מכל השאר הכי מומלץ?

ל-redcherry

live etc זהו למעשה אלבום הופעה מוטרף של גונג,אלא שזוהי לא הופעה אחת,זוהי אסופה של קטעים שגונג ביצעו בין השנים 73-75,כל הקטעים הם מהאלבומים הגדולים שלהם(angels egg-you-flying teapot-camembert electrique),כולל קטעים שלא ראו אור מעולם. התוצאה:78:35 דקות של טרוף הזוי כפי שרק דיויד אלן יודע לעשות. אין לי בכלל ספק שאתה תשתגע על האלבום הזה. אם אתה תל אביבי גש ל"קצת אחרת" עוד היום.

RedCherry

New member
אני עמק-חפרי

שזה דפוק בפני עצמו. אין חנות דיסקים נורמאלית בפחות מחצי שעה נסיעה (וגם זה אני לא בטוח). למרות שבאייטונס יש את זה, אבל אני לא ממש אוהב לקנות משם...

ל-redcherry

אין לך הרבה ברירות, אם אתה נורא רוצה את זה אז או שתזמין מהאינטרנט(יש לקצת אחרת אתר שניתן להזמין ממנו),או שתקנה באייטונס שזה הרע במיעוטו

RedCherry

New member
האתר של קצת אחרת

אם אני קונה משם, אז מתמלא לי הכרטיס הכתום הזה? (זה שמקבלים שם ואחרי 10 קניות מקבלים דיסק מתנה).

מורנא007

New member
אפשרות נוספת

אולי ה- Birdsongs of the Mesozoic ? אני מחבב שם את האלבום Petrophonics משנת 2000.

גם לי יש כמה הצעות

אם מה שמשך אותך באלבום זה הסאונד הספייסי, האפקטים האלקטרוניים וכו', אז כדאי לך לבדוק את להקת Hawkwind, שהיא אמנם להקה יותר רוקיסטית, אבל עם סאונד מאד מאד ספייסי. יש להם המון אלבומים שנחשבים טובים. אני מכיר רק את Warrior at the Edge of Time ו-Hall of the Mountain Grill. עוד להקה מעולה עם סאונד דומה - Amon Duul 2 הגרמנים. אם מה שמשך אותך זה הצד השטותניקי והשילוב של ג'ז ורוק, הייתי מפנה אותך אל ארץ הנקניקיות והכרוב החמוץ, שם יש כמה להקות ג'ז רוק לא כל כך מוכרות שיכולות לעניין אותך (צריך לחפש בתוכנות פיילשרינג כי חלק בכלל לא יצא בדיסק) - Kraan, Munju, Ihr Kinder, ואולי גם להקת הפרוג Grobshcnitt. ועוד המלצה שאני חושב שפספסו כאן - אלבומו הראשון של סטיב הילאג', Fish Rising, שלמעשה הוקלט עם אותו צוות שהקליט את Angel's Egg, להוציא בני הזוג דיוויד אלן וגילי סמית'.

Papillion

New member
לגבי הילאג'

מומלצים גם אלבומיו כשהוא היה שותף בלהקות שהן לא גונג ובפרט: Khan - Space Shanti ו - Arzachel.

למעלה