משהו? גם אני פה!!! :-()

ליאת א.

New member
משהו? גם אני פה!!! :-()

הייתי רוצה מתכוני דגים. השארתי כבר הודעה אבל אף אחד לא שם עלי! חוץ מזה, במתכונים של התוכנית ``טעמים`` לא מופיע מס` סועדים, מה לעשות?! 8-(

ליאת חמודה, קצת סבלנות!

יענו לך, אם לא היום אז מחר. בינתיים, בקשר למתכוני דגים. אפשר לטגן אותם בדיוק כמו שניצל וזה יוצא מאוד טעים וילדים בדרך כלל אוהבים את זה, לא?

קושוש

New member
ליאת, בקשר למתכוני דגים

יש כל-כך הרבה מתכונים. באיזה סגנון את מעדיפה: חריף, מתוק, ממולא, קציצות ?????? וזה לא נכון שאנחנו לא שמים עלייך. כולנו פה שמחים לעזור האחד לשני.

y.n

New member
לביבות פורל

הנה קישור למתכון ללביבות פורל. נסי גם באתר www.mood4food.co.il עשי חיפוש ל``דגים``- יש שם המון מתכונים (צירפתי קישור לאתר)

קישור נוסף לדגים

צירפתי קישור מעניין למתכוני דגים, שוב זה תלוי האם את מעוניינת בחריף או מתוק וכו`

נזכרתי שגיל חובב הציג מתכון נחמד

הוספתי קישור למתכון מהאתר של גיל. עוד לא ניסיתי אבל זה כנראה טוב. 8-p

בקשר למתכונים ב``טעמים``

ליאת, ברוב המתכונים יש מס` סועדים. תגיד לי מתכון ספציפי שנתקלת בו ואני ינסה לעזור לך.

דגים מטוגנים

ליאת, חיפשת מתכוני דגים שילדים אוהבים. אני לא יודעת מה את אוהבת מכיוון שלא כתבת לנו, אבל הרבה ילדים אוהבים את המתכון הבא; מצרכים: 2 ק``ג דגים (בקלה, נסיכת הנילוס או סלמון) 1 כוס קמח מנופה, מעורב ב- 1/2 כפית אבקת אפייה 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור שמן לטיגון עמוק 1 בצל קטן לתיבול 3 ביצים טרופות עם 1 כף מים קרים אופן ההכנה: חותכים את הדגים לחתיכות בגודל הרצוי. רוחצים היטב את פרוסות הדגים במים זורמים, מייבשים היטב את המים ומנגבים את הדג במגבת נייר. מזליפים מעט מיץ לימון על הדגים ותבלים כל אחד מהפרוסות בפלפל ומלח לפי הטעם. מכניסים למקרר לשעות אחדות. מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל. מקמחים את פרוסות הדגים בקמח המתובל ומניחים בצד. מחממים את השמן, מוסיפים את בצל ומסלקים כשהוא משחים. טובלים את פרוסות הדגים בתערובת הביצים, מנערים את העודף ומכניסים לשמן העמוק החם (מומלץ להשתמש בסיר עם סלסלת טיגון). מוציאים את הדגים עם קבלת גוון זהוב ומניחים להתנקז. לפני ההגשה ממש, מחממים מחדש את השמן, מכניסים לתוכו את הדגים עד לקבלת גוון חום-זהוב ומעטפת פריכה. מוציאים מייד ומנגבים את עודפי השמן במגבות נייר. הערה: נא להקפיד שהשמן לא יהיה חם עד כדי כך שהוא מעלה עשן וגם שהוא יהיה מספיק חם. במידה והשמן לא חם מספיק הדגים סופגים הרבה שמן.

למעלה