משהו בקשר לפורומים...

a_duck

New member
משהו בקשר לפורומים...

אתם פתחתם פורומים: MADONNA WESTLIFE ואמיר פי גוטמן...שהם מתיחסים לאותו נושא...להקות בניו פופ או מה שזה לא יהיה...אז למה שלא תפתחו פורום מטאל? כי ההבדל בין רוק למטאל הרבה יותר גדול מההבדל בין אמיר פי גוטמן וויסטלייף...זה לא שאנחנו מבקשים ממכם לפתוח פורום נפרד של מגדאת` ואירון מאידן...וחוץ ממני ועוד כמה אנשים מהפורום רוק יש עוד הרבה שרוצים שיפתח פורום מטאל...רובם נמצאים בחדר מטאל בצ`אט של תפוז... וחוץ מזה הפכתם את חדר METAL לחדר רשמי בתפוז כי היה שם רובוט חיפוש והוא לא נמחק כשעוזבים אותו...אז למה שלא תפתחו פורום כזה? כי כמו שאמרתי זה הוגן שאתם פותחים 20 פורמים על פופ כשבכלל אין הבדלים בינהם ולפתוח פורום מטאל שהוא מאוד שונה מרוק אתם לא יכולים...

a_duck

New member
ועוד משהו על פורום רוק...

הבוקר כתבתי שם שתי הודעות...אחת שהפורום נהפך להיות צ`אט ובשניה אמרתי למנהל הישן CS מה עשה מנהל החדש...ולא היו שם קללות..רק העברתי ביקורת ולא כתבתי שום דבר מעליב ופוגע...ושוב ההודעות שלי נמחקו והעיפו אותי... וכרגיל הסיבה לכך שהעיפו אותי הייתה: ``תעוף מכאן כבר!``....הייתי רוצה שאולי אתם תגידו לי מה הייתה הסיבה הפעם...בגלל זה גם פתחתי אז כינויים חדשים כי נמאס לי שמעיפים אותי על דברים שלא עשיתי...וגם אף פעם לא ממש הסבירו לי למה העיפו אותי כי לא קיללתי אף אחד וכשביקשתי מהמנהל להראות הודעות שקיללתי הוא העביר נושא ולא אמר לי כלום...

אני קוראת הפורום רוק הרבה זמן

ואני לא מבינה למה אתה עושה את עצמך תמים. אתה הסיבה היחידה שהכניסו לשם מנהלים חדשים, אתה וכל הקללות שלך. טוב מאוד שחסמו אותך!

אל תגידי דברים סתם

אולי תראי לי הודעות שקיללתי בהן? כי אני לא ממש זוכר כאלה...הפעם היחידה שקיללתי זה היה שנכנסתי בהתחלה ואז חסמו אותי והחזירו ומאז לא קיללתי אנשים...וגם בבוקר לא קיללתי...ואת לא יודעת למה העיפו אותי... האמת היא שגם אני לא יודע כי כששאלתי את המנהל הוא לא ממש ענה הוא רק אמר לי שאני אעוף משם...

בכל הודעה שלך אתה מקלל מישהו

אין שום בעיה להכנס לפורום ולהתחיל להביא כאן הודעות שאתה כתבת עם קללות! תפסיק לעשות את עצמך שה תמים! מקלל את כולם ואז מתפלא שחוסמים אותו???

a_duck

New member
אין לומה לפנות למנהל החדש...

התולת הברזל=קורט קוביין...אם לא הבנתם...הוא עדיין מעיף אותי למרות שהוא לא מנהל...

למעלה