משהו בקשר לעצירות

Mihfir

New member
משהו בקשר לעצירות

שלום, יש לי בעיות בקיבה משהו יכול להציע לי תרופה. אני קניתי אל-צירות וזה לא עוזר יש לי כבר עצירות יות מי שבועיים. משהו יכול לעזור לי בבקשה.

Mihfir

New member
עוד כמה בעיות שאני צריך תשובה

שלום, יש לי עוד כמה בעיות שאני צריך פתרון והינה הם: 1.אני אלרגי לחלב ואפילו אני לא יכול לשתות חלב סויאה אז מי שהוא יכול להמליץ על ויטמינים במקום חלב. וחשוב בהודעה הקודמת אני צריך תרופה של כדורים עדיף אבל אם אין אז אפשר משהו אחר.

בובי

New member
תן מעט יותר פרטים

כמו מה אתה מגדיר עצירויות ? יציאה פעם בכמה זמן ? מה קרה שזה התחיל עברתה טראומה מסוימת ? מה אתה אוכל ? כמה מים אתה שותה ? איזו פעילות גופנית אתה עושה ? בעיקרון אני ממליץ על תזונה יותר טובה ויותר מימית לשתות הרבה מים לאכול יותר נכון ופעילות גופנית כמו הליכה. וגם שיאצו יכול לעזור בעיקר עבודה על הבטן. מאוד מאוד לא ממליץ על כדורים שבטווח ארוך יהרסו לך את כל מערכת העיכול.

עצירות

שלום רב, אתה מתאר לנו כי אתה סובל מעצירות, רכשת מוצר מדף כנגד עצירות והוא לא עוזר לך. השאלה שלי היא אומנם מעט אישית אך רצינית: "כמה פעמים אתה מוכן להמשיך ולנסות עוד דברים / מוצרים?" האם אתה מעדיף לעשות ניסיונות על הגוף שלך שהוא כבר חולה וסובל, או שאתה מעוניין לנסות ולרפא את הגוף בצורה רצינית ומקצועית? ברור לנו כי הבעיה שלך היא הרבה יותר מאשר רק עצירות מאחר וכבר כתבת כי מדובר אולי באי-סבילות למזון, וזאת רק ההתחלה. לכן איש יקר, קח את נושא הבריאות ברצינות ופנה למטפל באופן אישי, התחל לקבל טיפול רציני ומקצועי תוך כדי מעקב. יש דברים שלא משחקים איתם. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

בובי

New member
שלומי הנושא הרבה יותר מורכב מהרגיל

דיברתי איתו באיסי מדובר על ילד שיש לו ממש חסימה במערכת העיכול ויש לו יציאות פעם בשבועים שלוש !!! ובנוסף הוא רגיש לחלב ואסמתי. לא יודע איזה רפאים מטפלים בו אך כל מה שהם המליצו לו זה לקחת משהו נגד עציריות וללכת לבדיקה גסטרו. ויש לו את זה כבר 4 שנים !!! הורסים אותי הרופאים האלה. גם אני המלצתי לו ללכת דחוף לטיפול ברפואה משלימה . הוא היה אצל דיאטנית אך זה לא כל כך עזר.

אני יודע זאת, תקרא את הדברים

שלי במענה, ואני לא דיברתי איתו בכלל. לפעמים גם בעיית עצירות של 4 שנים יכולה להיפתר ללא סיבוכים מיוחדים, צריך רק להבין מההורים מהי אותה עצירות? מה קרה לפני שהחלה העצירות? ועוד לברר פרטים נוספים ואז לתת טיפול. תחושתי כי בדיקות הגסטרו לא יעלו ממצא פתולוגי משמעותי, אך חובה לבדוק ולברר, זוהי רק תחושה. יש כאן בעיה אחרת, הפתלוגיה היא העצירות, אך העצירות היא לא הבעיה, ואם נבין אותה בצורה טובה יש בהחלט מקום לעזור לילד אך זאת כבר החלטה שלהם ולא שלנו. כרגע אני יכול רק לאחל להם רק רפואה שלמה ובהצלחה. שלומי.

לא צריך

חלב זה לא בריא ולא צריך במקומו כלום אני לא נוגעת בחלב והאחים שלי טבעונים ולא נוגעים בחלב והם בריאים אני היחידה במשפחה שקצת חולה לכן אני הולכת לרופא אלטרנטיבי, האחים שלי שטבעונים הם בריאים ולא הולכים לשום רופא ולא לוקחים שום כדורים ושום ויטמינים אני ממליצה לך לא לקחת כדורים אלא ללכת לרופא אלטרנטיבי לא רק שזה יותר בריא ויותר פשוט זה יוצא בסך הכל יותר זול (כדורים זה יותר יקר מרופא טבעי, מנסיון) ראיתי שהאחים שלי חיים על סלט, חומוס, מרקים ועוד מאכלים כאלה פשוטים והם מה זה בריאים, טפו טפו
שתהיה בריא

lordjek

New member
משקה אלוורה ניסית?

הוא גם רווי ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו, וגם מטפל במערכת העיכול.

מאיר72

New member
לרוויטל

כול דבר בחיים כאשר הוא בא הגזמה הוא לא טוב, זה כולל חלב, בשר, ירקות, ספורט וכו' כך שלהגיד שדבר מסוים הוא לא טוב זאת לא הגדרה מדויקת, אנשים בראים ומאוזנים אין להם בעיה לאכול כול סוג של אוכל לעומת אנשים שאינים מאוזנים (אנרגטית).

למעלה