משהו בקשר לגלגלצ

utopia 111

New member
משהו בקשר לגלגלצ

אנשים, בזמן האחרון כמעט ולא יוצא לי לשמוע גלגלצ, כי אני חושב שהם די התדרדרו, אבל ביומיים האחרונים ייצא לי לשמוע קצת, וגיליתי משהו. הם נזכרו פתאום ב JLP . מאז אתמול בערב שמעתי את HEAD OVER FEET, HAND IN MY POCKET, YOU OUGHTA KNOW וזה בשעתיים (לא רצופות כמובן) בערך.

איזה יופי!!!

בדרך כלל הם משמיעים רק את אירוניק u oughta know hands clean ולפעמים את thank u!!! הייתי מת אם הייתי שומע את אד אובר פיט ברדיו~~

BaBa LiVe

New member
אוי!! רציתי לספר לכם אבל שכחתי..

אני קם ב9.7 בבוקר...מוקדם (ב-9) בשביל ללכת לרופא ריאות (שלחו לי צו)...בתל השומר... ואז אני מעביר ערוצים בטלווזיה ביאוש.. ואני מעביר (אתם יודעים, למי שיש כבלים, ערוצים 4 ו 5..יש בהם לוח שידורים...וגלגל"צ) ואני מעביר....1,2,3,4,5,6...ואז שהגעתי לשש...אני מחזיר מהר לחמש! ושומע את הקטע: "i am awere know..." ואז שני הפזמונים :) ואז בסוף...תוך כדי ה-"לה לה לה" והמפוחית.. השדרנית אומרת את הדברים הבאים: (קצת מעצבנים והרבה מחמיאים
) "איזה כיף להתחיל את היום עם השיר השמח הזה, אוי אלאניס, אלאניס, איזה שיר שמח! בד"כ היא קצת מתבכיינת..." ואז היא אמרה: "איזה קליפ..יפה...שהיא עושה עיוותים חמודים בפה...כמה כיף להתחיל את הבוקר...בלשיר את השיר הזה...ולעשות עיוותים בפה!.. אלאניס מוריסט - הד אובר פיט" סיימתי! כמובן שהייתי בהיי כל היום :) ה-השיר של אלאניס

the hell man

New member
אז מה? אני קמתי ושמעתי פתאום.......

HIT ME BABY ONE MORE TIME!!!!!!!! כל כך התגאיתי באלאניס!......... רגע , זאת לא היא הבלונדינית עם הקוקיות והחצאית הסקוטית שהיא בורחת משיעור????????...
סתם, קמתי אחרי לילה מדכא עם השיר שממש התאים לי של אלאניס הוא הושמע בגלגלצ גם (נדמה לי) וישר כשאני קם פתחתי ת'רדיו וישר שמעתי ת'פיזמן You live you learn You love you learn You cry you learn You lose you learn You bleed you learn You scream you learn ותמיד הבנתי את המילים אבל הבנתי עוד יותר את המשמעות!!!!!!!!!!

למעלה