משהו.....בקשר לאפרת!

משהו.....בקשר לאפרת!

שמתם
שכמעט כל הזמן אפרת לובשת שחור?????!!!!

שמת לב שאת סתם פתחת עכשיו שירשור?!?

למה? למה? לא שאני יבין..! למה? שחור זה צבע יאפה גמני אוהבת שחור מה הקטע? אם כבר לא יכולת לנצל"ש??!!! לא יכולת???????!!!!!!!!!!!!.. חח.. קיבלתי קריזה איי לאב מיי סלף..! אנד טו דו אט..!

cryptic Nina

New member
את צודקת../images/Emo185.gif

גם אני שמתי לב לזה היום... באקזיט -שחור היום בערוץ 1- שחור אדיר מילר- שחור במופע שלה -שחור

יוווווו אני מתה ראיתי את האירוח של

נועה פורט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח OMG איזה אירוח קורע אני לא יכולה יותר אני לא מפסיקה לצחוק
"כולם מאוד..מפרגנים" -אומרים שהמנחה כאן מעצבן המנחה..מאוד מפרגןןןן חחחחחחחחחחחח יואו צריך לספור כמה פעמים היא אמרה מפרגנים איזה מותק
כמה צחקתי באירוח וואי אני מתהההההההההה "חן את גאונה ! חן הדגה דגה דגה דגה" ואיך הם התקשרו לעדה "אדם, עשית לנו צרות פעם שעברה" -לא לא אדם ציון ! אח של עדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתההההההה כמה צחקתי עכשיו וואי וואי היום נירווווווווווו נמלה קטנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

=)
איזה פאדיחות עשיתי כל רגע אמרתי.."איזה פאדיחות.." ראית שיש לי קול של בן?!?!?! סבבה נסתפק במה שיש...

חן הדגה

New member
אני מרשה לה כי היא מושלמת.

הילה-עדיין לא הבנתי מה הקשר אליי?? זתומרת למה הזכירו אותי?? אוי ואבוי...איזה פאדיחותת... יש רגעים שאני פשוט מתפללת להיקבר באדמה מבושה

חחחחחחחחחח חנשו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמרו על האירוח של נתן שהם מצטערים על מה שקרה עם "אלמונית" ואז עודד כזה "בוא נראה אם מישהו יצליח לעלות מי זה.." ואז את ידעת שזאת עדה
אז הוא אמר "חן את גאונה ! חן הדגה דגה דגה דגה" חנשו גאונה
איי לאב פוקית !

hersale

New member
זאת לא אפרת כהן זאת מיכאלה

ורק מיכאלה אסי לובשת דברים אחרים ולזה קוראים התאמה של לבוש לדמויות

למה אין עדיין את הקישו לאירוח של

נירוששש!?!? ורגע זה כבר התחילל..יוו אני חייבת לראותת פליזז תגידו לייי!?!??!

קרן54321

New member
הי סוזי!! את גם לא מצליחה?!?!?!

יאללה, אני פה בהיסטריה!!! נווווווו!!!!

אוףףףףף גם אני נוו למהה לא רואים

כלוםם..ולמהה אין קישוררר?!?!?! יוני ירדןן או כל מי שיודעעעע...תגידוו אוףףף אני מתההה לראותתת!!!!

למעלה